- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Én vettem egy egyszerű gagyi házat, potom 3600 ft-ért:
Bővebben: link
Valamint vettem még a praktikerben egy tekercs (2m X 2m X 2mm) hang- és hőszigetelő paplant. Ilyen préselt parafa vagy micsoda.
Nekiálltam szabni:
[Lhttp://img.tar.hu/gabe_100/size2/12846556.jpg][/L]
A lemezekre mindkét oldalán ragadós ragasztócsíkkal raktam fel, gondolva az esetleges majdani könnyű eltávolíthatóságot:
Ahova csak lehetett, mindenhova ragasztottam, még a tetejére, meg az aljára is:
Az eredmény, meglepően csendes ház, még ventillátor fordulatszámszabályzó nélkül is. Az egész kaland került 3600HUF(Ház)+1200HUF(Parafaizé)+200HUF(Ragasztó)=5000 jómagyar forintba. Jó, nem anyira látványos (egyenlőre), de olcsó, és halk.
Egy előlapi panelt még fogok venni hozzá, és már készül a vízhűtéshez a cpu blokkom is.Jelenleg a rajzolásnál tartok... Lesz még a házra egy oldallap kivágás plexivel, meg egy 12 cm-es ventillátorral. Ha valami kész lesz, még rakok be képeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest