- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Köszi, azt hittem van valami plusz infód. Ezt így nyilván én is várom, látom a kiárusításokat is (bár a 8000-es széria igazából most jelent meg pár napja).
A többiben is otthon vagyok, én is amazonról vettem, igaz csak 7735HS modellt. Aztán el is adtam, hogy majd lesz egy Phoenix helyette. Azóta viszont kivárás van, jöttek a desktop G-s modellek, most pedig a hirtelen megérkezik Strix Point.
Azt nem tudom ők mikor jönnek vele géppel, apró felhő, hogy közben a 07.15-ös notis (Asus) startot is 07.28-ra tolták.A Halora már végképp nem várnék, brutál lesz, de tippem sincs mikor jöhet. Ill. mennyiért.
Azzal a körítéssel gyk. mindent letarolnak ha így lesz. Mobil gpu-s fronton 4060-4070-ig nyújtózva is brutál, de én gyakorlatilag egy WS-t látok benne. Cpu 16 magig, egységes (és k*va gyors) rammal, ami méretben is ütős lesz. 64-128GB önmagában is az, de ha a AI workload-ra nézem ahol a 16GB VRAM-mal is küzdenek gpu oldalon és igazából több kéne. Itt pedig közös címtérrel kb. 32-96GB tartományban kényelmesen oda rakod ahová kell... ha így lesz, árra erre nem merek tippelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest