Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz S_x96x_S #8 üzenetére

Köszi, azt hittem van valami plusz infód. Ezt így nyilván én is várom, látom a kiárusításokat is (bár a 8000-es széria igazából most jelent meg pár napja).

A többiben is otthon vagyok, én is amazonról vettem, igaz csak 7735HS modellt. Aztán el is adtam, hogy majd lesz egy Phoenix helyette. Azóta viszont kivárás van, jöttek a desktop G-s modellek, most pedig a hirtelen megérkezik Strix Point.
    Azt nem tudom ők mikor jönnek vele géppel, apró felhő, hogy közben a 07.15-ös notis (Asus) startot is 07.28-ra tolták.

A Halora már végképp nem várnék, brutál lesz, de tippem sincs mikor jöhet. Ill. mennyiért.
    Azzal a körítéssel gyk. mindent letarolnak ha így lesz. Mobil gpu-s fronton 4060-4070-ig nyújtózva is brutál, de én gyakorlatilag egy WS-t látok benne. Cpu 16 magig, egységes (és k*va gyors) rammal, ami méretben is ütős lesz. 64-128GB önmagában is az, de ha a AI workload-ra nézem ahol a 16GB VRAM-mal is küzdenek gpu oldalon és igazából több kéne. Itt pedig közös címtérrel kb. 32-96GB tartományban kényelmesen oda rakod ahová kell... ha így lesz, árra erre nem merek tippelni. :)

Új hozzászólás Aktív témák