Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5433 üzenetére
Jó Nektek
Én, ha kiedzem a suhancokat, első körben a felét eladom, és veszük helyettük újjakat.
Megpróbálok természetesen most már a spec-re és főleg a mellékskillekre is rámenni, kérdés mennyi pénzem lesz. Természetesen nem ártana erősítenem a védelmen, ill. támadosorn sem...
És nem elhanyagolható az sem, hogy emelett az ifiakadémiámról hozhatok fel ígéretes srácokat, akiket vagy én edzek tovább, vagy relatíve jó pénzért eladom.
Jelenleg 3 szuper suhancom van lent. 2-nek max. jó a védekezése, ebből egyiknek megfelelő lehet a szélsőjátéka. A 3. a játékszervezése, szélsőjátéka és védekezése is megfelelő lehet.
Tehát ha jól odafigyelek az ifikre, onnan is jöhetnek ígéretes srácok, vagy erősítésnek, vagy eladásra.Zs
Ui.: a tegnapi edzés katasztrófális volt, és olvastam a fórumon, sokan panaszkodtak. Nem is értem. Eddig 6 segédedzőm volt. A mostani edzés előtt felemeltem 10-re a számukat, elvégre mopst szombaton megyek a csoport legerősebbjéhez. Több formaromlás volt, mint javulás, hihetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged