Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz Patrick #5433 üzenetére

Jó Nektek :D

Én, ha kiedzem a suhancokat, első körben a felét eladom, és veszük helyettük újjakat.
    Megpróbálok természetesen most már a spec-re és főleg a mellékskillekre is rámenni, kérdés mennyi pénzem lesz. Természetesen nem ártana erősítenem a védelmen, ill. támadosorn sem...
    És nem elhanyagolható az sem, hogy emelett az ifiakadémiámról hozhatok fel ígéretes srácokat, akiket vagy én edzek tovább, vagy relatíve jó pénzért eladom.
    Jelenleg 3 szuper suhancom van lent. 2-nek max. jó a védekezése, ebből egyiknek megfelelő lehet a szélsőjátéka. A 3. a játékszervezése, szélsőjátéka és védekezése is megfelelő lehet.
    Tehát ha jól odafigyelek az ifikre, onnan is jöhetnek ígéretes srácok, vagy erősítésnek, vagy eladásra.

Zs

Ui.: a tegnapi edzés katasztrófális volt, és olvastam a fórumon, sokan panaszkodtak. Nem is értem. Eddig 6 segédedzőm volt. A mostani edzés előtt felemeltem 10-re a számukat, elvégre mopst szombaton megyek a csoport legerősebbjéhez. Több formaromlás volt, mint javulás, hihetetlen...

Új hozzászólás Aktív témák