Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Nálam szinte minden megnyitott alkalmazás kért valami engedélyt újra. Így bemérgesedtem és gyorsan végignyitottam az összeset, megadtam megint az engedélyeket, hogy később ne szórakozzanak már ezzel. Bosszantó volt pl.hogy a Google térkép is úlyra kért helyhozzáférést. Mondjuk lehet, hogy a feltett vállalati fiók biztonsági protokollja ilyen szigorú (dual simben az egyik céges kártya és a Microsoft Intune van fent.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest