- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
Leporolom ezt a topicot, mert leginkább szerintem ide illik a problémám.
A következő rész egy kicsit off lesz, de a felhasználási terület miatt úgy gondolom jobb, hogyha leírom. (talán még valakinek van gyakorlati tapasztalata is, a véleményét szívesen meghallgatom)
Notebook vásárlását tervezem, ami legfőképpen navigációra lenne használva. Ehhez ugye kellene egy gps-vevő és egy pc-n is működő térképszoftver, ami a gps-jelek értelmezésére képes. (az Autoroute-ra gondoltam és nem hátrány, hogy nincs Magyarország térkép, Nyugat-Európában lenne használva)
Azért gondolkodom inkább notebookban, mert sokkal több feladatra is lehetne használni, mint egy pda-t, és nem elhanyagolható, hogy nagyobb a kijelzője. Ugyanakkor ez hátrány is, mert nem lehet olyan könnyen elhelyezni, de hát valamit valamiért. Használt notebook esetén még ár tekintetében sem megy sokkal egy pda-s gps fölé.
Ehhez a feladathoz szerintem egy kisebb teljesítményű notebook is elég. Ami fontos szempont, az a megbízhatóság. Egyelőre három kiszemeltem van : [link] (innen a második) [link] (a két ibm)
Ha hirtelen kellene választanom, akkor egyértelműen a T23-ra tenném a voksomat. Ugyanakkor furcsa, hogy egy árban van a kisebb teljesítményű T22-vel. Ami a Dell mellett szól, az a garancia (3+9 hónap, hogy ez pontosan mit is jelent, azt még megkérdezem), szemben a másik kettővel, amire nagy valószínűséggel nincs.
Kipróbálni egyelőre sajnos nem tudom őket, talán a Dell-t Pesten, de Várpalota nagyon messze van nekem.(tudom, hogy így nagyon rizikós, ezért kellene a garancia).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest