Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Illidan

tag

Leporolom ezt a topicot, mert leginkább szerintem ide illik a problémám.

A következő rész egy kicsit off lesz, de a felhasználási terület miatt úgy gondolom jobb, hogyha leírom. (talán még valakinek van gyakorlati tapasztalata is, a véleményét szívesen meghallgatom :) )
    Notebook vásárlását tervezem, ami legfőképpen navigációra lenne használva. Ehhez ugye kellene egy gps-vevő és egy pc-n is működő térképszoftver, ami a gps-jelek értelmezésére képes. (az Autoroute-ra gondoltam és nem hátrány, hogy nincs Magyarország térkép, Nyugat-Európában lenne használva)
    Azért gondolkodom inkább notebookban, mert sokkal több feladatra is lehetne használni, mint egy pda-t, és nem elhanyagolható, hogy nagyobb a kijelzője. Ugyanakkor ez hátrány is, mert nem lehet olyan könnyen elhelyezni, de hát valamit valamiért. Használt notebook esetén még ár tekintetében sem megy sokkal egy pda-s gps fölé.

Ehhez a feladathoz szerintem egy kisebb teljesítményű notebook is elég. Ami fontos szempont, az a megbízhatóság. Egyelőre három kiszemeltem van : [link] (innen a második) [link] (a két ibm)
    Ha hirtelen kellene választanom, akkor egyértelműen a T23-ra tenném a voksomat. Ugyanakkor furcsa, hogy egy árban van a kisebb teljesítményű T22-vel. Ami a Dell mellett szól, az a garancia (3+9 hónap, hogy ez pontosan mit is jelent, azt még megkérdezem), szemben a másik kettővel, amire nagy valószínűséggel nincs.

Kipróbálni egyelőre sajnos nem tudom őket, talán a Dell-t Pesten, de Várpalota nagyon messze van nekem.(tudom, hogy így nagyon rizikós, ezért kellene a garancia).

Új hozzászólás Aktív témák