Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
üdv rajongók
Az 5. filmben vagy egy fatális nagy hiba, nem tudom aki rendezte olvasta egyáltalán a könnyveket vagy csak látta a 4. részt és onnan leste el a végén amikor Dumbledore és Voldemort párbajoznak és "összeragadnak" a pálcáik
amu ugye a 4. rész végén volt, csak telejsen más miatt volt igy...A gonosz boszi is egy dagadt nőszemély a könyvben erre a filmbe beraktad egy ilyen kiccsajt

az ikrek baljéhát sem igazán adta vissza a film pedig vártam hogy majd milyen jól megcsinálják...
szerintem az 5. részt nagyon elcseszték, bár lehet hogy azért nem tesztett mert ez volt az első rész amit ugy láttam hogy előtte már olvastam a könyvet

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest