Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
üdv rajongók
Az 5. filmben vagy egy fatális nagy hiba, nem tudom aki rendezte olvasta egyáltalán a könnyveket vagy csak látta a 4. részt és onnan leste el a végén amikor Dumbledore és Voldemort párbajoznak és "összeragadnak" a pálcáik
amu ugye a 4. rész végén volt, csak telejsen más miatt volt igy...A gonosz boszi is egy dagadt nőszemély a könyvben erre a filmbe beraktad egy ilyen kiccsajt

az ikrek baljéhát sem igazán adta vissza a film pedig vártam hogy majd milyen jól megcsinálják...
szerintem az 5. részt nagyon elcseszték, bár lehet hogy azért nem tesztett mert ez volt az első rész amit ugy láttam hogy előtte már olvastam a könyvet

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest