Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Megpróbáltam volna az itt leírtakat win7-tel, de jártam sikerrel.
A problémám:
Az OP.-ot ide hdd beállítások mellett telepítettem, de most raid-et szeretnék használni.
Próbáltam az itteni leírást követni, de csak kékhalál lett az eredménye.
A win-t nem szeretném újrahúzni, de sikerült vissza kaparni.Abban az esetben, amikor csak simán nyomom át raid-re a biosban, akkor a zászló még össze sem áll, de máris kékhalálozik a rendszer.
Próbáltam azt, hogy másik vezérlő be, azt feltelepít, majd rendszer vinyó arra át, és az alaplap raidre átkapcsol. Eddig minden ok volt, de utána vissza raktam a már feltelepített raidesre, és 1x elindult. Mindent szépen felismert, majd újra szeretett volna indulni, ezek után ismét csak kékhalálozni volt hajlandó, de a megszokottól eltérően itt már a zászló össze állt, és a csökkentet módban is el lehetett indítani. De a kékhalálos dolgot semmiféle javítással nem lehetett megoldani. Próbáltam frissítést futtatni, de azt meg csökkentet módban nem lehet.
Olyanról nem tud valaki, hogy ami az XP-ben van javítás a telepítési résznél van-e benne, és ha igen hol? Mert ez a csak a rendes op. alól elindított frissének nincs sok értelme, hisz a telepítőt azért akarom megint lefuttatni mert a rendszer elhasalt, de ezt akkor nem lehet...Most mindent vissza állítottam az eredetibe így ismét megy a gép.
Valakinek van 5lete? Vagy tudna ehhez egy jó topicot?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged