- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Megpróbáltam volna az itt leírtakat win7-tel, de jártam sikerrel.
A problémám:
Az OP.-ot ide hdd beállítások mellett telepítettem, de most raid-et szeretnék használni.
Próbáltam az itteni leírást követni, de csak kékhalál lett az eredménye.
A win-t nem szeretném újrahúzni, de sikerült vissza kaparni.Abban az esetben, amikor csak simán nyomom át raid-re a biosban, akkor a zászló még össze sem áll, de máris kékhalálozik a rendszer.
Próbáltam azt, hogy másik vezérlő be, azt feltelepít, majd rendszer vinyó arra át, és az alaplap raidre átkapcsol. Eddig minden ok volt, de utána vissza raktam a már feltelepített raidesre, és 1x elindult. Mindent szépen felismert, majd újra szeretett volna indulni, ezek után ismét csak kékhalálozni volt hajlandó, de a megszokottól eltérően itt már a zászló össze állt, és a csökkentet módban is el lehetett indítani. De a kékhalálos dolgot semmiféle javítással nem lehetett megoldani. Próbáltam frissítést futtatni, de azt meg csökkentet módban nem lehet.
Olyanról nem tud valaki, hogy ami az XP-ben van javítás a telepítési résznél van-e benne, és ha igen hol? Mert ez a csak a rendes op. alól elindított frissének nincs sok értelme, hisz a telepítőt azért akarom megint lefuttatni mert a rendszer elhasalt, de ezt akkor nem lehet...Most mindent vissza állítottam az eredetibe így ismét megy a gép.
Valakinek van 5lete? Vagy tudna ehhez egy jó topicot?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged