Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Megpróbáltam volna az itt leírtakat win7-tel, de jártam sikerrel.
A problémám:
Az OP.-ot ide hdd beállítások mellett telepítettem, de most raid-et szeretnék használni.
Próbáltam az itteni leírást követni, de csak kékhalál lett az eredménye.
A win-t nem szeretném újrahúzni, de sikerült vissza kaparni.Abban az esetben, amikor csak simán nyomom át raid-re a biosban, akkor a zászló még össze sem áll, de máris kékhalálozik a rendszer.
Próbáltam azt, hogy másik vezérlő be, azt feltelepít, majd rendszer vinyó arra át, és az alaplap raidre átkapcsol. Eddig minden ok volt, de utána vissza raktam a már feltelepített raidesre, és 1x elindult. Mindent szépen felismert, majd újra szeretett volna indulni, ezek után ismét csak kékhalálozni volt hajlandó, de a megszokottól eltérően itt már a zászló össze állt, és a csökkentet módban is el lehetett indítani. De a kékhalálos dolgot semmiféle javítással nem lehetett megoldani. Próbáltam frissítést futtatni, de azt meg csökkentet módban nem lehet.
Olyanról nem tud valaki, hogy ami az XP-ben van javítás a telepítési résznél van-e benne, és ha igen hol? Mert ez a csak a rendes op. alól elindított frissének nincs sok értelme, hisz a telepítőt azért akarom megint lefuttatni mert a rendszer elhasalt, de ezt akkor nem lehet...Most mindent vissza állítottam az eredetibe így ismét megy a gép.
Valakinek van 5lete? Vagy tudna ehhez egy jó topicot?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Asztrofotózás
- Elektromos autók - motorok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest