Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Egyszerűen a tészta sokkal homogénebb, levegős, lágyabb lett. Persze hozzá kell tenni hogy most ismerkedek a pizzázással meg úgy a sütéssel mert előtte soha nem sütöttem semmit, ezáltal nem is dagasztottam.
De iszonyat sok videót megnéztem a legutóbbi hónapokban és abból az jön le hogy kézzel olyan levegős lágy tésztát nem lehet kidagasztani mint géppel. Főleg nem egy 70-es hidróval rendelkező tésztát.
25 percig dagasztottam a géppel. 0-10-ig vannak a fokozatok de max 4-ig mentem azt is csak a végén. Inkább 2-es 3-as fokozatot használtam, bőven elég volt.
Géppel nagyon szépen fel lehet hidrózni a tésztát, látod hogy hol van a határa, mennyi idő alatt szedi össze a tésztát ha raksz hozzá kis vizet.
Sok álmatlan éjszakát okozott a megvétele mert b@szott drága, de az vitathatatlan hogy a tészta számomra is ég és föld dagasztás után. Nagyon selymes lágy tészta a végeredmény amit kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest