- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
luy79
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem egy hanns-ot, és ICC profile-t nem találok hozzá, sem a cd-én sem a honlapon.
Nem tudjátok honnan lehet beszerezni? -
merkava
csendes tag
Sziaszok
ehhez keresek alkatrészt, ha valaki tud segítsen.
Előre is köszönöm. -
fnatic
tag
Sziasztok!
Mennyit ér manapság egy használt Hg281d?
Előre is köszi -
imibogyo
veterán
Az 99%, hogy elektronikai gond. Ha legalább rövid időre van kép rajta, akkor a többi fizikai dolog működik. Érdemes megnézetni egy elektronikai műszerésszel. Szerintem 5-10k összeg körül max meg tudja oldani a dolgot.
Nekem egy 27"-os HG281D van. Nagyon szeretem. Bár most tervezem lecserélni egy LCD TV-re amitől eddig még mindenki óva intett. De azért lehet csak belevágok.
-
Gyimibp
csendes tag
sziasztok!
most szereztem egy Hanns G lcd monitort,elég bitang nagy méretű.az a gond vele hogy bekapcsolom,rövid ideig van kép majd eltünik...valami olyasmit mondott a srác hogy nem melegszik be vagy ilyen bemelegedési problémája van.lehetséges ez?hai gen hogy orvosolhato vagy sokba fájna?
elöre is köszönöm -
mackotestver
csendes tag
Akkor egy kis up. Lassan 2 éve vagyok tulaja egy HH191Dp monitornak. Eddig lekopogva sincs semmilyen baja. A színei még mindig tökéletesek, ugyan nem 16:9-es arány, de mivel nem csak game-re, hanem munkára és elég sok netezésre is használjuk, a méretarány teljesen kielégítő. Aki esetleg ilyen vonalon akar elindulni, annak bátran ajánlom a márkát is.
-
I3EI\ICE
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem én is egy HG281D-t használtan. TN-hez képest jó színei vannak. Bár a fehér besárgul a széleken, meg például a magaenta színt gyakorlatilag képtelen megjeleníteni, de azért a méretét is figyelmbe véve nem volt rossz vásár szerintem.
Nekem a gondom az, hogy normál (mondjuk 70 körüli) kontraszton a sötét árnyalatok vesznek el, míg max kontraszton a világos részletek vesznek bele a fehérbe. Tudna valaki küldeni mailben (vagy feltölteni valahova) ICC színprofilt a monitorhoz? Én sajonos gyári CD-t nem kaptam hozzá, és filmnézésnel nagyon zavar, hogy az amúgy sem túl szép feketéjét ennyire kihangsúlyozza azzal, hogy minden sötét árnyalat helyett feketét jelenít meg. Annyi tanácsot adhatok azoknak, akik a "beégett" fekete miatt szenvednek, hogy talán érdemes a monitort kicsit úgy beállítani, hogy ne pont merőlegesen, hanem egy hangyányit felülről nézzük a kijelzőt (nekem ehhez alá kellett támasztani a talp hátsó részét egy cigisdobozzal). Nálam így egy picivel több sötét részlet jelenik meg, és kevésbbé fénylenek a fekete részletek. ICC színprofil viszont nagyon kéne, mert borzatóan sok sötét részlet vész feketébe.
Előre is kösz ha valaki szán 2 percet arra, hogy kisegítsen. -
spiderbali11
csendes tag
helló keresnék egy HannsG hq191d megvételre ha van valakinek eladó létszi szóljatok már!! előre is köazönöm
-
szekihun
csendes tag
Üdv.
Van egy hanns-g Hi221D monitorom és az elmúlt 2 napban azt tapasztaltam hogy magától ki-be kapcsolgat a monitor.Először nem tudtam mire vélni azt hittem tápkábel vagy hosszabító a szar de nem az a probléma hanem szerintem a bekapcsoló gombbal lehet valami.Tegnap még 1-2szer kapcsolgatott ki gépelés közben de mostmár ha visszadugom a konnektorba akkor bekapcsol(épp csak annyira hogy egy fél másodpercre felvillan a led) és utána kb 2 másodpercre ki és vissza és ezt csinálja folyamat, ha hosszan nyomom a gombot amikor felvillan a led akkor viszont működik ameddig nyomom a gombot.
Nem tudjátok véletlen hogy mi a baja?
Hogy a gomb a rossz vagy mi?
és ha elviszem szervízbe akkor menyiért csinálják meg? -
Mariamaria
csendes tag
Üdv az oldalon, nekem egy HANNS-G HN 198 D tipusú monitorom van, nagyon szeretem és elégedett vagyok vele, de most bajom van..............bekapcsolásnál jó néhányszor, akár 10-12-szer is kattan, mire megtalálja magát. Tudnátok tippet adni, hogy ez mi? Valami javítható probléma? Nagyon jó lenne, mert sem kedvem, sem pénzem nincsen most lecserélni ezt a jó kis (nagy) monitort. Szervízt sem találtam a neten, eddig ez a fórum, ami bíztatónak tűnik. Köszönöm a segítséget előre is!
Mariamaria
( a sárkány arc egy szelíd lelket takar :-))))) -
dermar
csendes tag
Sziasztok!
Keresek HannsG Hi221D 25000 ft környékén hibátlan állapotban.
Aki esetleg tud írjon nekem e-mailt ha lehet
email: dmsvhu@gmail.comÜdv.
dermar -
Sas madár
őstag
Nagy lett erre felé a csend.
Épen a felbontási táblát kerestem amikor ide hozott a kereső.
Teljesen jó ez a típus. -
jobesz
tag
vennék HH251 et asus vh222d (22") + 20000ft környékén
akinek van írjon, bartanya feltétlen előny!létezik tv tuneres hanss g? akinek olyan van az i írjon veszek!!!!
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello mindenkinek!
Olyan problémám lenne hogy van 1 HN198D tipusu HANNS-G monitorom és azt csinálja h összevissza villog a bekapcsolást jelző led és ezzel együtt a monitor is 15 perc mulva kapcsol be, de valamikor csak sok ki-be kapcsolgatás után. De viszont miután bekapcsolt utánna semmien problémát nem csinál. Ha valakinek valami ötlete van vagy találkozott már ilyennel az segítsen.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv: Chris -
old_artist
addikt
válasz
Meridian #124 üzenetére
Üdv!
A lényeges különbség a HH281HPB és a HZ281HPB között a csatlakoztatásban és a formai kialakításában van, a HannsG HG281DJ (előd)-ről itt van egy "teszt" is!
Mivel nincs gyártói pixel garanciája, és eléggé körülményes, ha netán' elromlana, szvsz inkább egy LG vagy samut nézzél, aminek sokkal jobb a Mo.-i szervízeltetése is!
-
parvus
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, a monitorom Hanns G.HG281D típusú
A jobb felső sarokban villog a menü táblázat azon belül is az input setting (vga vagy hdmi)
néha eltünik aztán gondol egyet és vissza jön zavarni az én kis szememet.Ettől még használható,de nagyon zavaró ez a jelenség!
Van ötletetek,hogy miért csinálja?Már másik videókártyát is próbáltam de nem jött be(Ati-ról nvidia).
-
Meridian
senior tag
Valaki meg tudná mondani, mi a különbség az alábbi 3 - látszólag egyforma - monitor között, a fogyasztásukon kívül?
HannsG HG281DJ
HannsG HH281HPB
HannsG HZ281HPBMelyik az újabb amúgy és melyik a "jobb"?
-
zorzy4
addikt
Nem inkább a kártya nem támogatja a felbontást, vagy ahhoz kéne driver?
Nekem egy Hannspree Boston http://pcworld.hu/dizajnkiraly-hannspree-monitorok-20070712.html monitorom van, már több mint két éve. Kívül belül látszik rajta a minőség. Nem cserélném semmi másra. Dvi kábellel használom. 1440x900 -
zaphodbeeb
csendes tag
Sziasztok,
nekem egy HH181 19-es wide-os monitorom van. Ma jött meg.
Egy régi géppel szerettem volna használni (dell optiplex gx-150), de nem ismeri fel az xp,
Plug and Play monitorként megy, de csak 800x600-as felbontásban. Sakna xp driver nincs hozzá, és a netet is hiába vizslatom.
Valakinek valami ötlete? ( nem dobom ki és nem küldöm visszaZaph
-
ntraxxx
tag
Erről a márkáról csak annyit hogy egy 28" régi széles kávájú ami a tápnál megadta magát vissza küldtem garizni 1 hónap után küldtek egy ugyan olyat pixelhibás volt... visszaküldtem küldtek egy újat de máj a vékony "új" változatot ami szintén pixelhibás volt visszaküldtem kaptam egy ugyan olyat ami 1 hét után megadta magát (a panel teljesen elszállt)
csalódtam benne nagyon jó az ár/érték arány de silány vagy csak én fogtam ki a rossz darabokat!
Még szerencse hogy volt mellette egy dell 2209WA
Egyszóval soha többet HANNSG
-
tedrosz
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném tudni hogy a HQ191D monitor hangszóróját hogy tudom megszólaltatni? -
VIBO
őstag
válasz
ész ventura #115 üzenetére
tsao
én is vettem egy olyan hannsg-t mint te
naon faja cucccsak az van hogy van ez az energy saving
és van olyan hogy játéknál elsötétedik a tftneked is van ilyen?
ment pü is
-
ész ventura
aktív tag
Rövid élménybeszámoló egy HannsG HH251 monitorról!
Teljesen átlagos TN panel, bevilágítás, színek, kontraszt stb.
Viszont az ára és a hozzáadott kiegészítők (DVI-HDMI, HDMI-HDMI kábel) valamint a 3 év gari a többi ajánlat fölé emeli.
Nekem amúgy egy élmény volt a 17-es CRT után ezen a monitoron AVP-zni full HD felbontáson.
Szóval ajánlom mindenkinek!
Én itt vettem: [link] -
skizzzz
csendes tag
válasz
elistvan #112 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, aztán elmentem Edigitalékhoz, aztán meggyőztem magam, hogy a fullhd 23 colos Hannspree HF237HP jobban megéri. 5000-rel drágább, de szerintem ennyit még megér a fullhd miatt. Igazából a Hannspree tök ugyanaz mint a HannsG, ezért is írok ide.
Lényegében meg vagyok vele teljesen elégedve, szépek a színei, fényereje nagyon nagy, pixelhiba nincs. Csupán 2 zavaró dolog van:
- a bevilágítása nem teljesen egyenletes. Sötét színeknél fenn és lenn /kb. olyan 1-1 cm-es csíkokban/ sokkal világosabb a kép, mint máshol. Amennyire utánanéztem ez a technológia /TN panel/ miatt van és ezt nem hiszem, hogy szoftveresen korrigálni lehetne. Filmnézésnél picit zavaró.
- a csomagban volt hozzá hdmi-dvi kábel. Az eladó ellenben ezt nem mondta, ezért vettem én is egyet 4e-ért... -
elistvan
őstag
Hello!
Az E-digitálban akciós az alábbi 22"-os HannsG monitor: HA222DP. Szeretnék venni egyet belőle. Mi a vélemény róla? DVI kábel jár hozzá? Szép képe van? Főleg filmezésre lenne keveset játszom. Elég az 1000:1 kontrasztarány? Fogyasztásilag is jó?
-
mackotestver
csendes tag
Sziasztok !
Én egy HH191Dp tulaja vagyok most már lassan egy hónapja. Teljesen meg vagyok elégedve vele, egy apróságot kivéve. Még mindig nem sikerült eltalálnom az optimális brigthness, contrast és RGB arányt. Tud ebben valaki segíteni, akinek esetleg már vannak tapasztalatai ?
Jah....mivel nekem is 4670-es van, ügyelni kell valamire a Catalyst beállításoknál ?
Előre is köszi a segítséget !!
-
azbest
félisten
Hali, ma vettem egy ilyet.
Van hozzá dsub, dvi-d -> hdmi kábel, táp kábel, hang kábel... a boltos tévesen azt mondta hogy nincs vele digitális kábel, DE VANa 2eft-vel olcsóbb 23asként árult (asszem ugyanekkora panelos) változathoz nem jár digitális kábel.
Fontos, hogy a videókártyát jól kell beállítni mellette. Akkor jó a kép, ha teljesen élesek a betűk és a kép teljesen a monitor kávájáig tart. Ati catalyst 10.3 sokat szívatott, mire megtaláltam hogy a control center -> desktop & displays részének alján a monitorra jobb klikk majd configure -> scaling options fülnél legyen 0%-ra állítva.. különben natív felbontáson a vga drivere összehússza és homályossá teszi a képet. Ez a videókártya driver hülyesége, a monitor nem tehet róla.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon erős a fényereje, 50% is bőven elég, a kontrasztot 60%ra állítottam. A színeket még lehet, hogy finomítani fogom, most "user" -re van állítva és minden színösszetevő 100%. Alulról van némi bevilágítás feketeségben.
Dinamikus kontrasztot nem használom.A menüje egyszerű, de azt hiszem minden fontos dolgot tartalmaz. Kicsit szokni kell a gombok sorrendjét. A pixelmérettől sem kell félni, kb olyan mint a 17 colosok 1280-as felbontása. 3 év gar is jár (ezen kívül garon túli javításhoz egy 1eft értékű kupont is tartalmaz)
Eddig nem vettem észre pixelhibát... a linkelt helyen vettem én is, és ott adnak 72 óra subpixel garit.
-
bosston
tag
Üdv!
Erről a monitorról tudna egy jószándékú tulaj véleményt mondani?
http://www.edigital.hu/Monitor/HannsG_HH241HP_236_LCD_monitor-p52587.html
Én főleg netezésre ás filmnézésre használnám, erfre megfelel? Csak azért kérdem mert gyanúsan olcsó...
Kösz a választ előre is! -
Spirit
őstag
Mivel nem találtam pixelgaranciával, így tegnap megvettem az ipon-ban 79k-ért a HG281DJB-t. Sajnos a Class 2 szabvány vonatkozik rá. Nem is én lennék, ha a bal sarkában nem lenne egy sub-pixel hiba, de csak alapos tesztelés után vettem észre, az élvezeti értéket abszolút nem befolyásolja.(fekete képnél fekete a pixel, zöldnél zöld, fehérnél zöld, piros és zöldnél fekete) A képét megpróbáltam a mellette lévő kalibrált monitorhoz igazítani, ami egészen jól sikerült. A Samsung 2333SW-nek a panelje valamivel jobb, a színei pontosabbak, már amennyire szabad szemmel meg tudom állapítani, de azért még is így több,mint tűrhető a képe. A fényereje brutális, 5-ös értékre nyomtam le. A kontrasztom 60-on van, a színek warm-ra vannak állítva. Így kényelmes több órai használat után is, akár egy 20-22"-os...és a mérete...egyszerűen hihetetlen nagy. Általában csak első találkozáskor szoktam nagynak találni egy monitort, aztán szép lassan "összemegy". Erre akár hányszor odanézek, vagy elé ülök, lefagyok, hogy "anyád, de rohadt nagy vagy". Neki álltam Bad Company 2-zni, hát mintha egy más játékkal játszanék a 20"-osom után. Egyedül a Cod2 kapkodásában éreztem egy kis émelygést a túl gyors mozgás miatt. Hiába, hozzá kell szokni,hogy kitölti a kép a teljes látómezőmet.
Összességében szerintem egy kiváló monitor, semmivel sem rosszabb,mint az elterjedt 40-50k-s Tn paneles Samsungok, Lg-k, itt a +30k-ért +20cm-t kapunk, ennyi. Mindig is rettegtem,hogy egyszer pixelhibás monitort fogok ki, de látva ezt a monstrumot, egyátalán nem érdekel, az élmény mindenért kárpótol.
-
Spirit
őstag
Sziasztok! A HannsG HG281DJ (nem feltétlenül DJ) monitort meg lehet venni még valahol 3 napos pixelhiba garanciával? Vagy tudtok esetleg hasonló árú 28"-os csodáról?
-
El Kebir
őstag
Miért nem állítjátok lejebb a monitor fényerejét, ha túl fényes? (brightness)
szerk:
"Persze ez egy ekkora kijelzőnél eléggé normális is"eddig erről se tudtam
-
Szirti
tag
válasz
Eddie141 #103 üzenetére
Üdv!
Nekem is 281D-m van és egyet értek veled. A logó valóban elég "ripacs kék", de engem nem zavar. Beállításokból 75/65/cool mellett használom. A gyári beállítások mellett valóban kifolyik az ember szeme, és a cd-n lévő színprofilt is érdemes feldobni hozzá. Háttérvilágítás nélkül nem érdemes sötétben nézni szerintem amúgy sem monitort.
-
LittleDemon
tag
Sziasztok!
hannsg hx191d monitorom van, és a kurzor egyszer csak magátol megnő (ill kissebb felbontásra vált). mi lehet nnek az oka? -
Eddie141
senior tag
Átolvasva az utolsó 35 hsz-t elégg aggasztó dolgokat láttam, de most szégyenlem is magam, mert ezek ellenére is ezt kell irnom:
Kb 2 hónapja vásárolram egy HD281DJ-t és hihetetlen jó. Csodaszép, hdmi-dvi-vel használom, és nagyon éles, színhű és fényes képe van. Ennél fehérebb képe garantáltan nagyon kevés monitornak van. Lanpartin összehasonlitva kb 15másik lcd-vel egyiknek sem volt ilyen fényereje, és fehér-je... Hihetetlenül elégedett vagyok vele, egyszerűen imádom!
Erősen gondolkodom egy cikk írásán, ha sok időm lessz akkor holnap neki is veselkedem és megosztom veletek mindazt amit tapasztaltamGondolom sokan kiváncsiak lennének, mert én is kockáztatásnak éreztem a megvételét, mert sehol semmi infót nem találtam rólla. Igazából engem a mérete csábitott legelösször el, de aztán nagyon nem bántam meg a megvételét.
Jelenleg Battlefield Bad Company 2-őzöm rajta, és nagyon jó game-re is, filmre is, egyszerűen mindenre. 3 hibát tapasztaltam csak eddig:
1 Az iszonyatos fényereje, ami nappal nagy előnye, estére hátrányává válik, és számomra a képe élvezhetetlenül fényes ha nincs háttérvilágítás (úgymond kifolyik a szemem tölle, de ez lehet, hogy egyéni vélemény, és izlés)
2 Ha teljesen fekete képet mutat, vagy bekapcsolásnál erőssen látszik hol vannak a fénycsövek. Persze ez egy ekkora kijelzőnél eléggé normális is, és azt kell mondanom, hogy ez egyáltalán nem zavaró. Sok ember emiatt szúrja le ezt a tipust, de véleményem szerint együtt lehet élni vele, és aki arra veszi a monitort, hogy folyamatosan fekete képet bámuljon csak, az meg is érdemli
3 Filmnézéskor, főleg besötétítés mellett számomra az erössen világító, máskor igenis dekorativ legó, amely kikapcsolt állapotban kellemes narancssárgán világít, iszonyat vakitóan kéken üvölt a monitor sarkábl, és minden esetben oda vonzza a tekintetét az embernekEzt én úgy oldottam meg, hogy szereztem egy kis lámpa festéket, és kicsit átfujtam rajta, igy tompább sokkal és nem zavaró, viszont látszik is
Remélem szolgáltam egy pár hasznos infóval, bővebben majd az irományomban -
elromlott
csendes tag
No, jelentem 2,5 hónap után kaptam egy uj HH251-es monitort a Profi szerviztol, azzal, hogy nem javithato az elozo foltos.Kerdem en, ez hamarabb nem derult ki?
Ez am a sebesseg, ugye?
Egyedul az ujraindult gari karpotol. -
sz.zoli25
aktív tag
válasz
gabber9511 #99 üzenetére
http://www.argep.hu/main.asp?suche=HQ191&x=36&y=8
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz
gabber9511 #99 üzenetére
Szerintem azért mert annyit tud a monitorod...
-
gabber9511
csendes tag
nekem is HANNSG-m van tök jó nyár elején vettem HQ191d
csak nem vágom hogy mért nem lehet a felbontást 1280x1024-nél magasabbra venni nem kell magasabb felbontás nekem csak megfigyeltem hogy egy játéknál sincs lehetőség magasabbra -
depmod
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A minap vettem egy HannsG 28" ht09-es full HD LCD TV egységet.
Teljesen rendben van mindene, pixelhiba nincsen, de egyvalami nagyon zavar.Mikor natív felbontásban (1920*1200) van a képernyő, akkor is elég életlen a kép.
Érdekes, hogy d-sub-nál ócska volt a kép, dvi-hdmi kábellel már jobb, de nem éles, hdmi-hdmi-val laptopról förtelmes. Minden képjavítót kikapcsoltam.Na, ilyenkor mi van. Van valakinek arról tapasztalata, hogy mi lehet a gond?
catalyst driver? Habár szerintem nem ez a difi.A kábelre gyanakszom, ezer forintos kategória, aranyozott (ki tudja tényleg az-e?).
Az hogy HDMI-HDMI kábelnél is szarakszik, ez nagyon nyugtalanít, ezért várnék ötleteket.Köszönöm
-
vojtek
csendes tag
állítólag nála semmi gond nem volt
-
vojtek
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy 28"-ost használtan , jobb felső sarokban input setting ablak jelenik meg
változó időnként , majd nagy feketeség , középen -adjusting - felirat !
Mi lehet a probléma ? Analóg vga kábellel csatlakozom a monitorhoz ,
esetleg ez lehet gond ?
Ha tud valaki megoldást , kérem írjon !Üdv. vojtek
-
sz.zoli25
aktív tag
Én egy 19-es 4/3 ról váltottam 28-asra...
El kell mondjam esőre hatalmas volt...
És még mindig az...
Amikor a 72cm tv-t lecseéltem 106-os plazmára hatalmasnak tünt,mostmár nagyobbat vennék...
De monitorból nem kell nagyobb...megkockááztatom,hogy a 26-os is böven elég...
De hát visszafelé nem fejlödünk... -
_AnTi_
tag
Franc, lejárt a mod.
Egyedül attól félek, hogy túl nagy lesz nekem ez a 28". Elég közelről fogom nézni (~1m), egy 24"-es moncsit már próbáltam itthon (kölcsön kaptam), az nagyon tetszett és még jónak tűnt, de félek, hogy ez már túl nagy lesz...
Ki milyen monitorról váltott erre az óriásra? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, illetve arra, hogy szerintetek ilyen közelről milyen lesz? -
törölt tag
Üdv!
Csináltam pár fényképet. A monitoron ezt a képet nyitottam meg.
A képeket összecsomagolva innen lehet letölteni.
Bár a képek nem egészen tükrözik azt amit szabad szemmel látni lehet (nem tökéletesek a színek, a kontraszt, helyenként sávosodik a kép, pedig szemmel ilyesmi nem látszik), azért némi segítséget nyújt szerintem. A két nagyjából ugyanakkora szögben oldalról készített kép között az a különbség, hogy a világosabbikon a nap féloldalról pont rásütött a monitorra, a másik képen elhúztam a függönyt. A fentről készített kép kb 60°-ban, a lentről készített pedig 30°-ban készült. Látszik, hogy felülről világosodik, lentről sötétedik a kép. Ha középről, vagy a monitor felső szélének magasságából nézzük, akkor a legszebb a kép, nagyjából azt lehet mondani hogy ilyenkor nem torzul sehol a kép. Az utolsó kép így, a monitor tetejének szintjéről, kb 50cm-re a monitortól készült (ezen a képen látszik erős sávosodás, ami a valóságban nincs).
Az összes kép 1/30-as záridővel, f5.6-os rekesszel, ISO400-on készült.
-
törölt tag
Ha valakit érdekel rakok fel nagyfelbontású képeket a monitorról, betekintési szögeiről.
-
Picco
addikt
válasz
hülyegyerek #81 üzenetére
no akkor megsem olyan nagy a szoras a minoseget illetoen, nalam is homogen a hattervilagitas, mielott megvettem rosszabbra szamitottam
mindenki hasznalja HDMI kabellel
-
hülyegyerek
addikt
Hál'istennek megoldódott a probléma.
Csak a gyári hdmi kábel volt kontakthibás.Másikkal használva tökéletes,vibrálásmentes a kép.Még a bevilágítás sem látszik annyira,mint d-sub kábellel (mondjuk ez nem tudom,miért van...)
A lényeg,hogy ezek szerint már nem kell visszacipelnem edigitalba cserélni. -
elromlott
csendes tag
Hali.
Szopas ez a garanciazas!!!
Emlitettem feljebb, hogy foltok miatt visszavittem a HH25-et Profi-hoz.
Ez volt nov 20an, erdeklodtem tegnapelott, hogy akkor hetfon letelik a 30 nap, mennek erte. Valasz, á már nincs ilyen, hogy 30 nap, csak törekedniuk kell a 15 napra, de amennyi-annyi.Ők nov 30án kértek uj panelt a gyartotol, es mivel jófejek, ezert 30napra igerik rendeles utan, ha nem erkezik meg, kapok ujat.Ja, de csak ha van raktaron, kerdem, van?
Nincs , de 30 nap utan rendelnek.1-2 het...
Felhivtam fogyisokat, es tenyleg nincs mar 30 nap.
Szeretek MO-n elni...Ami biztat, hogy mas markaval is ugyanez lenne elvileg...
-
-
Picco
addikt
válasz
hülyegyerek #75 üzenetére
en is igy gondoltam
amugy sotetszurke arnyalatnal a regi monitorom pl zajos volt, nezd meg, kivancsi vok ra h a dsub miatt vagy a monitor minosege miatt volt
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
monitort akarok venni és kinéztem magamnak a HH251HP moncsit jo árban, mi a véleményetek róla? mennyire versenyképes más monitorokal szemben pl samsung vagy benq
-
Picco
addikt
válasz
hülyegyerek #70 üzenetére
vidd vissza, hdmi-n jobb a kep allitolag( bar en meg d-subbal nem probaltam).
meg hasznos lehet meg ha lesz xboxod vagy valami.
igaz, ezzel meg kesobb is visszaviheted
-
hülyegyerek
addikt
Ki lett cserélve a pixelhibás moncsi,de azért az új sem tökéletes.....
Nem működik a hdmi bemenet,de megoldottam hdmi-vga átalakítóval.Visszavinni már nem fogom,ugyanis túl nagy ez a batár a heti 2-3 szori cipeléshez.
Sebaj,a lényeg,hogy így is nagyon jó monitorom lett potom pénzért. -
Picco
addikt
válasz
Rottweiler89 #68 üzenetére
olvasd el a kerdest megegyszer
amugy nekem is ilyenem van, imadom
-
Rottweiler89
senior tag
HannsG 28" HG281DJ lenne a kiszemelt
-
törölt tag
Ha eddig D-sub-on kötötted össze a géppel akkor próbáld ki DVI-n, vagy fordítva, esetleg kérj kölcsön valakitől egy másik DVI kábelt. Próbáld változtatni a felbontást, tedd maximumra, ami ennél a monitornál asszem 1440x900 (simán lehet az a gond hogy olyan felbontást adtál neki ami 16:9-es vagy 5:4-es képarányhoz illeszkedne, holott ennek a monitornak 16:10-hez a képaránya). Végső esetben pedig próbáld ki egy másik számítógépen (a gond lehet driveres is akár).
Attila432: Ha postázol nekem egy fényképezőket én majd cserébe küldök képeket a monitorról, ígérem!
Rottweiler89: A Samsung gyárt a legszarabb minőségtől a legkiválóbbig mindenféle monitort. Melyikhez kívánod hasonlítani a HG281-est?
Amúgy én olyan 75-80 pontot adnék rá, de ebben már figyelembe van véve a nagy méret és a kedvezményes ár is. Ha csak a képminőségét nézed, az elmarad a PVA és IPS panelektől, de a TN-ek közt szvsz a (leg)jobbak közé tartozik, ami annyit tesz, hogy bár én CRT-ről váltottam, mégis pár nap alatt megszoktam és egyáltalán nem zavarnak a hibái a betekintést és a színmegjelenítést illetően. Egyetlen gondom, hogy néhány filmnél a sötétebb részletek egy rész elveszik, de ezt is ki lehet bírni. -
gammer
csendes tag
Nekem HW191-es van. Gyakorlatilag ipari hulladék kategória..., összehasonlítva mondjuk egy LG-vel. Próbáltam spórolni párezer forintot, ezért sikerült okosan beszopnom ezt.
Több fél centi széles homályos csík van függőlegesen a képernyőn. Voltam vele szervizben (edigital), elküldték a márkaszervizbe, onnan visszajött, hogy nem észlelik a hibát.
na, elmehetnek a picsába, meg én is, amiért ezt a szart vettem:-)))
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Én is kinéztem magamnak egy 28"-osat,de megoszlanak a vélemények róla...:S
Összességében egy Samsunghoz képest hol helyezkedik el és ha teszem azt 100-as skálán kellene elhelyezni,hol lenne?
Köszönöm a választ/válaszokat! -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Tegnap vettem meg a HannsG hg281d monitoromat.Eddig pozitívak a tapasztalatok vele,leszámítva azt a 2x4 pixelhibát,ami van rajta (szerencsére edigitalnál működik a 3 nap cseregarancia).
Samu 226bw-ről váltottam,tehát,ahhoz tudom hasonlítani.Először is:A mérete mellbevágó
Nem véltem túl sok különbséget felfedezni e között,és a 32"-os tv-m között,de valahogy ez mégis inkább asztalra termett.
A fényereje brutális,amikor először bekapcsoltam,a gyári 100%-os értéktől majdnem kifolyt a szemem.Állítás után a fényerő megfelelő,bár a fehér hátterű dolgok kicsit túl világosak a fekete hátterűekhez képest (és ez nem csak a szín miatt van)
A feketéje kicsit halvány a Samuhoz képest,bár kontrasztarány,és gammaállítgatással sokat lehet javítani rajta.
Játszani eszméletlen jó rajta,tegnap egy kör NFS Shift közben látszódott meg igazán,hogy tényleg érdemes ekkora lcd-n játszani.Shooterekben nagyobb a célkereszt,az ellenfelek,meg igazából nincs semmi más a látóteremben,csak a monitor.
A bevilágítás jó,én nem érzek sok különbséget a panel egyes területei között.
Ami nagy negatívum,az a betekintési szög....Ha kb 25-30 centit oldalra mozgatom a fejem ,már mosódik el az egész kép,szóval ezen nem igazán lehet többedmagunkkal filmet nézni.
Amúgy a fullHD filmek teljesen jól néznek ki rajta,a színek is jók,és a válaszidö is rendben van.Valahogy nekem ez a monitor alkalmasabb filmnézésre,mint a Samu volt,jobbak a színei.
Egy kicsit a külsejéről is:Összességében jó,letisztult design,bár az illesztések lehetnének jobbak.A káva tele van megvalósulatlan dolgokkal:felül látszil,hogy webkamera helye van kivágva,de ezt pótolták egy műanyagdarabbal,egy kezelőgomb mintha hiányozna,valamint az infraérzékelő helye is megvan,de távirányító sehol.
A gyári hangszóró alaplapi speakerként kiváló lenne,másra gyakorlatilag nem használható,mert úgy szól,mintha a Vörös Októberen lenne párszáz méter mélyen a tenger fenekén.
Még egy negatív dolog:a kezelőgombok a monitor hátulján vannak,a funkciójukat jelző ikononk pedig oldalt,így állításnál vakon kell tapogatózni.Nem egyszer a hangerő helyett a fényerőt vettem le nullára.....
Összességében meg vagyok elégedve,ez egy jó monitor : játékra kiváló,filmezésre is megfelelő,az egyéb hiányosságokat meg feledteti az árcédula: 89.900- pénzért megéri megvenni. -
Attila432
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy 28"-os Hannsg-nek, ami ugye nem pici, milyen a képe kicsit alul-/felülnézetből, oldalról. A TN panelos monitorok elég rosszul szerepelnek ebben az összevetésben az IPS és PVA panelekkel szemben és kíváncsi lennék rá, mert sehol nem találtam róla képet és nem szeretem állandón forgatni, döntögetni a monitort, ha éppen ágyból támad kedvem filmet nézni. Így jobban ki tudnám zárni vagy meg tudnám erősíteni ennek a monitornak a lehetőségét.
Köszönöm előre is, ha képet tudnátok készíteni annak örülnék, de persze a véleményeknek is bőven örülök. -
elromlott
csendes tag
Na, jelentem , ma eljutott a monitor a Profi szervizbe a fentebb emlitett foltok miatt, keszsegesen atvettek garba, kivancsi vagyok...
-
d4nturk
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy HannsG HG221A monitorom van.Szeptember elején vettük, mert tönkre ment a jó régi Samsung. Nagyon megtetszett főleg h árban is egész jó volt, meg hát ugye rá is voltam szorulva...mindenhol végigjártam és ez bizonyult a legjobbnak..Igazából olyan semmit mondó az egész, egyszerű de ez tetszik benne. Van egy különleges funkciója(gondolom az összesben megvan) az a bizonyos X contrast.Na most, ugye emiatt ha igencsak fölényben vannak a sötét színek a monitorodon akkor besötétül, de emelett gyönyörű színe lesz.Na de én ezt nem tudtam h ezért csinálja, nem tudtam elképzelni mi lelte...Játék közben kissé idegesítő azért h besötétül...Próbáltam a vga-ra fogni(GeForce 3xD nem mai) de kiderült h nem az.Elegem lett ebből még1x próbáltam állítani, végül rájöttem a hibára majd beállítottam a színeket és ugyanolyan szép mint elötte és már nincs sötétedés.Csak ajánlani tudom mindenkinek a HannsG-ket sztem egész jó monitorok viszonylag jó árért.
-
t.imi
addikt
Köszi Neked
A kisebb hannsg elég jók, legalább is külföldi felhasználói vélemények alapján.A naggyal vannak kisebb bajok sajna, abból is a régebbi nálunk is kapható szériából. -
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem közel másfél éve van egy Hi220D monitorom, és tökéletesen elégedett vagyok a képminőségével, pedig leginkább fotózáshoz használom. [link]
Előtte egy régi 21"-os Philips PL21BA professzionális monitorom volt, de a hatalmas méretei, meg a közel 400W-os(!) fogyasztása miatt lett leváltva. Vásárlás után pár héttel vettem hozzá DVI-kábelt, nem óriási, de azért jól észrevehető volt a javulás számomra.
Edigitalban vettem, akkor volt 51 ezer Ft, azóta bő tízessel olcsóbb lett.Papíron max.55W-ot fogyaszt, de a fogyasztásmérőm szerint inkább csak 39-40W körül. Én leszereltem a talpáról, és egy szabványos VESA-100 konzollal a falra erősítettem szemmagasságba, így pont középről tudom nézni, mert azért alulról/felülről hamisak a színtónusai, ami a fotófeldolgozás miatt nem megengedhető. De hát a TN panel már csak ilyen...
szerk.: nem válaszként, hanem új bejegyzésként akartam írni!
-
sparks
senior tag
válasz
elromlott #51 üzenetére
Nekem akkor jelenik meg ilyen folt szerűség a monitoron (HH251) jobb oldalt a bekapcsoló gomb felett, amikor elmegy készenléti állapotba a gép, és ha visszakapcsolom, akkor kissé barnásabb egy öklömnyi terület. Ha teljesen kikapcsolom a monitort, akkor nem szokott ilyesmi jelentkezni.
-
sparks
senior tag
Közben Win7 alatt kezdtem használni a HH251-et. Azt hiszem egy Ati Radeon 4350-es kártyám van és szép fekete kerettel volt csak hajlandó 1920x1080-ban megjeleníteni a képet. De szerencsére nemrégen megjelent az új CCC és ebben már lehet skálázni (az előző verzióban szürke volt a csúszka), így a monitoron is tökéletes lett a kép és a Samsung 40B650-en en is tökéletes a full HD-s megjelenítés
-
elromlott
csendes tag
Kosz a valaszt, ma hivtam a gar.szervizt, erosen erdeklodtek, nem-e erte fizikai kenyszerites, amugy elvileg garos cseret mondtak ra.
Kivancsi leszek ...Milbi
-
elromlott
csendes tag
Hali, HH251-es moncsim erdekes dolgot csinal.
Kb 2 honap hasznalat utan megjelent ket ökölnyi folt fent es lent majdnem a jobb szelen, nem igazan tudom mihez hasonlitani, feher hatternel latszik foleg, ez vajon garos hiba ?Ha segit , linkelek kepet , hatha addig is valaki latott mar ilyet...
Milbi
-
t.imi
addikt
Reggelt urak!
Én is szemezgetek egy 28" szörnyeteggel, ma néztem egy samsung T260-t, azon nagyon szép volt a HD demo, szép szinek, penge kép, stb.
Jelenleg egy LG 226wtq-t nyomok, akinek van / volt valamilyen nagyobb moncsija 20"-tól fölfelé, milyen a kép minősége,élessége a hannsg-nek más jobb márkákhoz képest?Köszi mindenkinek előre is
-
Picco
addikt
ma megjott a monitor, halisetennek nem talalok rajta pixelhibat
tenyleg b@szott nagy
-
Picco
addikt
ma erkezik a 28"os hannsg monitorom, valaki probalta mar a hdmi-hdmi osszekottetest a monitor es a gep kozott?
ugyanis a videokarimon van hdmi is -
sparks
senior tag
Nekem 3 HannsG monitorom is van, a legnagyobb a HH251, ezen kívűl van egy 19-es s egy 17-es is. Mind a 3 megfelelő mindőséget produkál, pláne, hogy a 17-est 15eFt-ért vettem 3 év garival
A 19-es is alig volt 20 rugó, szóval nagyon jók az áraik.
A VGA vs. DVI kábelnél meg igen jelentős különbségek lehetnek, ugyanis a DVI kábel az a digitális jelet továbbítja a monitornak, míg a VGA kábelnél történik egy analóggá alakítás, majd kábel és a végén a monitornak kell visszaalakítani a jelet digitálissá. Tehát több konverzió is történik amire a gépből a monitoron megjelenik a kép. Ennek hatására én azt véltem felfedezni, hogy a kép nem annyira éles, mint a DVI vagy HDMI kábelen keresztül.
Persze van, akinél ennek nincs jelentősége, de azért észrevehető. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Én eddig csak néhány HannsG típust láttam huzamosabb ideig működés közben (jellemzően 22eseket), de mindegyik tűrhető képet adott. Viszont 17-esből én nem vennék wide-ot. Túl kicsi a kép magassága, netezésre nem a legalkalmasabb, akkor inkább egy hagyományos 5:4-es arányú, vagy minimum 19es wide.
-
Ezek a HannsG monitorok jók?
Kinéztem pl. egy ilyet (HannsG HG171AB), ez jó lehet?
Nincsenek nagy igények, csak egy olcsó, de használható monitorra volna szükség.
-
Picco
addikt
hmm, vajon ennyiert tenyleg hozzamvagjak?
masik: tudtommal 3 napig indoklas nelkul vissza lehet vinni akarmilyen elektronikai termeket, pixel hiba eseten is igaz lehet?
ha valakinek esetleg van most elado 28"os hannsg moncsija 22" tft beszamitassal az ne kimeljen
-
mickemoto
őstag
Vásároltam egy DVI-D kábelt a Hi221D monitoromhoz, mivel alapból csak D-SUB kábelt mellékelnek hozzá.
Azt vettem észre hogy napi szinten csinált olyat hogy a monitor lefagy azaz nem kap jelet és csak reset oldja meg a problémát.Van valakinek hasonló problémája?
Visszaraktam az analog gyári kábelt mert már kezdett idegesíteni amivel egyébként nem csinálja. -
sz.zoli25
aktív tag
Pár napja rendeltem egy 28-as Hannsg monitort a neten 81500Ft-ért...
Nagyon nagy és nagyon szép monitor és a kiegészitökkel sem spóroltak...
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve...
Bátran merem ajánlani mindenkinek...:-)
Ezen azért már lehet játszani...:-) -
Remiel
őstag
van valami különbség a HannsG HG281DJ és a HannsG HG281D között?
persze a J betű hiányán kívül
-
mickemoto
őstag
válasz
#65755648 #29 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Felraktam a WinColorSetup.exe-t de sajnos valamiért semmit sem csinál, nem tölti be az icc profilt. Azaz én nem vettem észre semmi változást a képernyőn.
Arra is gondoltam hogy nem-e az a baj hogy analog vga kábellel van összekötve a monitor a géppel.Veszek DVI kábelt, hátha azzal sikerül. -
törölt tag
válasz
mickemoto #28 üzenetére
Kis kereséssel találhatsz a neten egy WinColorSetup.exe nevű kis programot ami beépül az XP-be és ezután megjelenik egy új "Color" feliratú ikon a vezérlőpultban. Ha ezt megnyitod akkor onnan be tudsz tölteni bármilyen ICC profilt, például azt is, ami a monitorhoz kapott lemezen van, de a neten is lehet találni a legtöbb monitorhoz felhasználók által készített ICC-ket.
-
mickemoto
őstag
Üdv!
19-es samurol váltottam Hi221D-re és eddig elégedett vagyok vele.
Sajnos XP-s driver nincs hozzá, csak Vista-s, valószínűleg ezért nem tudtam a hozzá kapott telepítő lemezen található icc profilt használni.Állítólag a vista driver kompatibilis az XP-vel, de nekem nem akart települni.
A menüjében van némi hiányosság, pl.:gamma beállítás és fényerő beállítás hiánya -
Testa
csendes tag
Sziasztok! Van egy Hannsg HW191D-m az a probléma hogy a monitor menü (álá OSD) egyszerűen lockolta magát. Viszont így csak nvidia control panelből tudom irányítgatni a dolgokat viszont ott nem lehet annyi dolgot ugye. Tudjátok, hogy lehetne unlockolni az OSD-t
-
syC
addikt
Hi!
Valaki tud a HannsG HG281DJ monitorról véleményt, tapasztalatot mondani?
-
pedrotakax
csendes tag
Üdv!
Tegnapelőtt vettem meg a monitort, és eddig szuper, csak jókat tudok róla mondani.
P
-
BxL
csendes tag
Sajnos mindent kipróbáltam, nincs változás. HDMI-csatlakozón is ugyanaz a helyzet, új driverek, másik PC, laptop rákötés, stb.
Ha nincs semmilyen forrás a monitorra kötve, akkor is beég a feketéje.
Most egy nVidia quadro 320 hajtja meg, semmi változás.Lehet, hogy visszatérek a CRT-hez (Sun 24'-os nagy dög), bár az már eléggé ütött-kopott, de a képe nagyságrendekkel szebb...
-
BxL
csendes tag
válasz
#65755648 #19 üzenetére
Kösz, ezeket kipróbálom, ha lesz kis időm rá.
Végülis a drivert még a Sun + Compaq CRTkhez telepítettem...
Amit még nem írtam, hogy most DVI-HDMI kábellel van összekötve a Radeon9600GT kártyával, de ki fogom próbálni VGA-VGA, ill. HDMI-HDMI kábellel (asztali DVDvel, ill. laptoppal)
Hátha...
-
törölt tag
Hát nem tudom, valóban nem a legjobb a sötét részletek megjelenítése ezen a monitoron (sem), de mint már mondtam, az összes eddigi LCD-m rosszabb volt a HG28-nál ebből a szempontból (kivéve egy 19es Acer S-PVA-t). Könnyen lehet hogy valami szoftveres gondod van. Nem használok Kmplayert, de most felraktam hogy kipróbáljam. 150% gammánál egy hajszállal látszik több részlet a feketékben, de a kép többi része szinte teljesen kifehéredik, túlexponált lesz a kép, 250%ról ne is beszéljünk.
Én erősen javaslom, hogy ha még nem tetted meg, akkor teljes windows reinstall, és ne csak rárakd a régire, hanem formázd a hardot. Majd rakj fel valami újabb, normálisabb videokártya drivert, meg alaplapit és ne állítgass sehol semmit hanem próbálj meg rögtön pár filmet. A monitor beállításait is resetálhatnád. És próbáld meg használni a monitor beépített színmódjaid, filmekhez én is használom, pont a sötét részeket lehet velük előcsalni a képből.
Ezen kívül lehet gond a vga-val is (tényleg annak a driverében nem állítottad el régebben a színbeállítoskat véletlenül?), nem egy mai darab.
Ja és a neten van már monitorkalibrálóval létrehozott ICC profil a HG28hoz, azt is kipróbálhatod.Ha Neked így sem fog helyrejönni/tetszeni az eredmény, akkor puszta kíváncsiságból bekötök egy CRT-t a HG28 mellé én is és tesztelem egy napig filmekkel főleg a sötét részekre figyelve. És persze majd megírom az eredményt.
-
BxL
csendes tag
válasz
#65755648 #17 üzenetére
Üdv toflehi!
Lehet, hogy magasak az igényeim, de a laptopomon ( HPQ 8710p) valamint az összes eddig látott LCD monitoron sokkal kisebb beégést tapasztaltam, ha volt egyáltalán.
Az X-contrast módot természetesen próbáltam, de nagyon elkeni a filmek képét, nálam felejtős.Remélem valami kalibrációs gond lehet, és nem kell hurcolásznom, meg a garanciális ügyintézésre várni hónapokat...
Egy félmegoldást találtam azóta, a filmeknél feltolom a gammát 150-250%-ra (kmplayer), akkor már megjelennek a fekete részletek is, és a világosabb részek még nem annyira torzak, mint ha X-contrastban lenne a monitor.
Egyébként a laptopon jók a feketék, csak az nem tud fullHD felbontást, ezért is vettem ezt a monitort. Az előző két CRT monitorom sokkal szebb képet adott természetesen (Sun 24' és Compaq 22'), csak együtt 70 kilót nyomtak az asztalon...
Nem mondom, hogy visszasírom őket, de többet vártam ettől az LCD-től... -
törölt tag
Nem tudom, hogy csak a Te igényeid irreálisan magasak, vagy valami szoftveres esetleg monitor-kalibrációs gondod van-e, vagy csak hibás darabot kaptál. Talán próbáld ki az X-contrast módot is. Meg a különböző fehéregyensúlyokat.
Bővebben ittLáttál már laptopot? Csak mert bármely (legalábbis az összes általam eddig látott) laptop látószöge sokkal rosszabb mint a HG28-asé. Ha tiéd nem akkor valami hiba van.
Amúgy én is találtam egy HD-s filmet ahol eléggé zavaró volt, hogy sötét a kép és alul-felül nagyon részletszegény, majdnem egyszínű fekete volt (a film végig éjszaka játszódott). Aztán puszta kíváncsiságból bekötöttem egy régi CRT-t és bizony az a film a CRT-n is nagyon sötét volt, 70-80%-ra állított fényerővel is alig látszott részlet az egész képen, pedig más filmeket 20-30-as fényerővel néztem azon. lehet Te is pont ilye filmet akartál nézni rajta?
Csak a miheztartás végett. Volt már LCD monitorod?
-
Depression
veterán
Beszállok én is egy Hi221D-vel. Egy 19''-os Lg 196WTQ-t váltott, de amit nem akartam elhinni, az az, hogy sokkal szebb a képe, és nagyobb a látószőge is. (nem számok alapján, hanem ténylegesen) részemről Best-Buy volt, nagyon kellemesen csalódtam a márkában.
-
Nikitaa7
tag
Tegnap este még semmi baja nem volt, hozzá sem nyúltam és a reggeli bekapcsoláskor lett lila. végigmozgattam már minden csatlakozót, kihúztam, bedugtam, mozgattam a kábelt, de semmi
asszem főként a kék színek lilásodtak el és nagyon zavaróde pl az msn-ben mindent szépen látok. furcsa. mintha csak a windows, és a keretek, meg a háttérképem bizonyos részei lennének lilák. meg pl hogy itt írom a hozzászólást, a "Félkövér" szó olyan lilás. meg az ikonok az asztalon. és az fórumos ikonomnál a hajam totál lila.
help pls!
-
BxL
csendes tag
Megvettem a 28-as HannsG-t. ( HG281D )
Felbontás, színek, külső, kábelek (van hozzá 5 féle, lehet használni HDMI-DVI kábellel) mind rendben vannak.
Egészen addig szuper, amíg nem néz vele az ember filmet teljes képernyőn...
Olyan brutális beégés van rajta a fekete részeknél, hogy nem akartam elhinni.
A monitor területének kb 1/3-át érinti ez, de csak ha fekete-közeli a kép. Igazából teljesen felesleges fullHD-t nézni rajta, mert élvezhetetlen.Azon gondolkodom, hogy megkérdezem a márkaszervízt, ha van egyáltalán magyar, hogy ezt komolyan gondolták?
Amikor meg akartam venni, és az egyik cég azt mondta, hogy visszahívták ezt a típust, akkor kellett volna gyanakodnom.
Sajnos angol nyelvű tesztekben is kiemelik ezt a hibáját, bár nem látják ennyire súlyosnak a problémát. Lehet, hogy ők nem egy 24-es CRT monitorról váltottak LCD-re...Kérdezem a többi HannsG 28-as tulajt, nekik mennyire zavaró ez a beégés?
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Egy HX191D monitorom van, és ahogy bekapcsoltam reggel a gépet, belilult. most nem tudom pontosan mely színek, de lila! mitől lehet ez? segítsetek légyszi! a szgépnek semmi baja, legalábbis úgy néz ki, csak a monitor lilásodott el
Köszi a gyors válaszokat!
-
Killing
addikt
Nekem egy HannsG HQ191D van és kib*szott jó!!!DVI kábellel kell összekötni és jobb a minőség máris! (Akik nem nagyon értenek a DVI kábelhez azoknak DVI-D Dual link.)
Up neki -
-
parvus
tag
Sziasztok!
Nekem egy 28 col-os van full hd-s 3ms-es!
Azt tudom mondani róla,hogy ennél nagyobb és jobb monitor senkinek nem kell kivéve talán a grafikusoknak fotószerkesztéshez.
Játékhoz hát szóval egyszerűen leírhatatlan milyen élmény egy 17-es crt-t váltottam,teljessen más dimenzió és HD filmeket nézni rajta bitang jó!
GRAT HANNS-G
-
Killing
addikt
Ja,csak azt a topikot már zárák,úgyhogy ez lehet hogy hosszab életű lesz....
-
Killing
addikt
Mivel ilyen fórumtéma még nem volt gondoltam hogy nyitok egyet a HannsG tulajok számára.Írjátok meg véleményeteket,tapasztalatotokat és minden egyéb mást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest