Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gammer #66 üzenetére

Ha eddig D-sub-on kötötted össze a géppel akkor próbáld ki DVI-n, vagy fordítva, esetleg kérj kölcsön valakitől egy másik DVI kábelt. Próbáld változtatni a felbontást, tedd maximumra, ami ennél a monitornál asszem 1440x900 (simán lehet az a gond hogy olyan felbontást adtál neki ami 16:9-es vagy 5:4-es képarányhoz illeszkedne, holott ennek a monitornak 16:10-hez a képaránya). Végső esetben pedig próbáld ki egy másik számítógépen (a gond lehet driveres is akár).

Attila432: Ha postázol nekem egy fényképezőket én majd cserébe küldök képeket a monitorról, ígérem! :DD

Rottweiler89: A Samsung gyárt a legszarabb minőségtől a legkiválóbbig mindenféle monitort. Melyikhez kívánod hasonlítani a HG281-est? :)
    Amúgy én olyan 75-80 pontot adnék rá, de ebben már figyelembe van véve a nagy méret és a kedvezményes ár is. Ha csak a képminőségét nézed, az elmarad a PVA és IPS panelektől, de a TN-ek közt szvsz a (leg)jobbak közé tartozik, ami annyit tesz, hogy bár én CRT-ről váltottam, mégis pár nap alatt megszoktam és egyáltalán nem zavarnak a hibái a betekintést és a színmegjelenítést illetően. Egyetlen gondom, hogy néhány filmnél a sötétebb részletek egy rész elveszik, de ezt is ki lehet bírni.

Új hozzászólás Aktív témák