Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nézd meg a thomann.de oldalt, elég jó választék van kondis mikrofonokból. A tízezer forintos kategória jellemzően kicsit durvább, agresszívabb hangú, mint a két-háromszor drágábbak, de beszédfelvételre jó lehet. Mindenképpen ajánlott pop-filter használata. Ez egy harisnyaszerű szűrő, ami a sziszegő és kopogó mikrofonhangot csillapítja.
Itt rendszeres, szervezett csoportos rendelés szokott zajlani a Thomanntól, ha ide beszállsz, olcsóbb lesz a szállítás.
A stúdió kialakításakor fontos lenne a falról visszaverődő hangok csillapítása, szórása, erre a célra is találsz itt megoldásokat (acoustic treatments).
-
dudika10
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Egy Emu 0202usb kalsszikus pl.
Az a szerencse, hogy a mikrofonokat meg lehet hallgatni felvételek alapján. Pl a legolcsóbb mikrofon kb a Behringer C1, ezzel már egész használható felvételt lehet készíteni szerintem.
De nem tudom, hogy van-e jobb a kategóriában. 1-2-höz volt már szerencsém, de nem vagyok túl mélyen ebben a témában.
Hallgasd meg, ha ez a minőség (így agyontömörített youtube videó formájában is) megfelel akkor ez már egy kiindulási alap lehet hobbi szinten.
Nagyon szívesen próbálok segíteni, de tényleg várj még 1-2 véleményt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest