Új hozzászólás Aktív témák
-
wormike
csendes tag
válasz
Fade_Away #189 üzenetére
bocs, hogy én itten belepofázok, de volna itten egy apróság... mivel akusztikai mérésekkel foglalkozom, így van némi sejtésem arról, hogy mi is az a 12 dB. az oké, hogy mondjuk ráírják a venti dobozára, hogy 20 dB, meg 18 dB, akár azt is, hogy 12 dB. de remélem senki sem hiszi el, hogy ez az ''annyi'', az az ''annyi''.
informatikai eszközök laboratóriumi vizsgálatáról szóló szabványok a következők:
ISO 7779 - The International IT Noise Measurement Standard
ISO 9296 - IT Acoustical Noise Declaration
életemben talán három olyan szg.eszközt láttam, amin feltüntették, hogy milyen szabványok szerint állapították meg ezeket az értékeket, és sajnos általában az sem derül ki, hogy ez az érték hangnyomásszint, vagy intenzitásszint, vagy teljesítményszint, illetve mivel súlyozott érték, illetve... na jó nem sorolom. akkor mondd, hogy 12 dB a venti zaja, ha te magad mérted ki.
és mivel a legcsöndesebb hálószobában éjjel is min. 18 dB van, ezek szerint az a venti tökéletesen zajtalan!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest