Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4289 üzenetére
A házat kizártam, mert másik alaplappal ugyanolyan jó volt az is :/ Na mindegy, ezt is megtudtam. Utálom az ilyen csiricsáré dolgokat. Ha vennék egy mezei USB-s hangkártyát, akkor nyerhetnék vele, vagy az ilyen 5-6000-es árkategóriában nem valószínű ?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
De amúgy csúnyában szól, nem olyan tiszta mint a hátlapi, mint, ha valami másik bolygóról érkezett volna a dolog. Nem értem.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
Szóval vágjam ki az ablakon az alaplapot, mert nem megoldható, hogy pl. ha az előlapira bedugom a fejhallgatót akkor az használja azt a kimenetet ?
-
rbertkrl
aktív tag
Üdv.!!
Van egy Asrock H61 Pro BTC lapom. Azon egy VIA VT1705-ös hangchip van forrasztva. Namost, az a helyzet, hogy ha bedugom hátulra a fejhallgatót nagyon durván jól szól, szép, erőteljes, hangos. Mikor az előlapiba dugom, ami ugye rá van kötve az alaplapra, "HD AUDIO" csatlakozóval, mert van egy "AC 97"-es is, akkor ritka szarul szól, nincs basszus, halk kicsi a dinamikatartomány egyszerűen "fakó" minden zene. Ez mitől lehet? Leszedtem már legalább 3,5 drivert (igen az egyik fele nem jött le), de mindegyiknél ugyanúgy szólt. Elméletileg amit az alaplapra előlapinak kötök, az nem ugyanazt a hangchipet kéne használja ? Nem értem miért van ekkora különbség a kimenetek között. Valaki segítsen kérem.
nem szeretném a házimozit kihúzogatni, hogy fejhallgatóval hallgathassak zenét, mert az előlapi egy rakás sz*r.
(igen tudom, a VIA chipset az a másk rakat sz*r, de nincs keret új lapra :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest