- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4289 üzenetére
A házat kizártam, mert másik alaplappal ugyanolyan jó volt az is :/ Na mindegy, ezt is megtudtam. Utálom az ilyen csiricsáré dolgokat. Ha vennék egy mezei USB-s hangkártyát, akkor nyerhetnék vele, vagy az ilyen 5-6000-es árkategóriában nem valószínű ?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
De amúgy csúnyában szól, nem olyan tiszta mint a hátlapi, mint, ha valami másik bolygóról érkezett volna a dolog. Nem értem.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
Szóval vágjam ki az ablakon az alaplapot, mert nem megoldható, hogy pl. ha az előlapira bedugom a fejhallgatót akkor az használja azt a kimenetet ?
-
rbertkrl
aktív tag
Üdv.!!
Van egy Asrock H61 Pro BTC lapom. Azon egy VIA VT1705-ös hangchip van forrasztva. Namost, az a helyzet, hogy ha bedugom hátulra a fejhallgatót nagyon durván jól szól, szép, erőteljes, hangos. Mikor az előlapiba dugom, ami ugye rá van kötve az alaplapra, "HD AUDIO" csatlakozóval, mert van egy "AC 97"-es is, akkor ritka szarul szól, nincs basszus, halk kicsi a dinamikatartomány egyszerűen "fakó" minden zene. Ez mitől lehet? Leszedtem már legalább 3,5 drivert (igen az egyik fele nem jött le), de mindegyiknél ugyanúgy szólt. Elméletileg amit az alaplapra előlapinak kötök, az nem ugyanazt a hangchipet kéne használja ? Nem értem miért van ekkora különbség a kimenetek között. Valaki segítsen kérem.
nem szeretném a házimozit kihúzogatni, hogy fejhallgatóval hallgathassak zenét, mert az előlapi egy rakás sz*r.
(igen tudom, a VIA chipset az a másk rakat sz*r, de nincs keret új lapra :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Doctor Who (2005)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest