Hirdetés

Aktív témák

• Brezo

csendes tag

Szevasztok! Ezekhez nem tudok sok jót szólni. Mondjuk én is mindenáron hangfalat akrtam építeni, de csak +2db-ot a 4.0-hoz. Én is egy 30126-os hangszóróval(jobbanmondva két mélynyomósat) akartam készíteni, de amint utánajártam a dolgoknak és foglakozok is vele... hát nem is tudom. Mindenesetre az M.N.C terveiről teljesen lebeszéltek, főleg a 304-es hangszóró szériáról!! Szép & érdekes, de ne jó! Inkább a Somogyi Elektronik terveit ajánlották, azon belüül is konkrétan. Amiket el is készítettek, meg is hallgattak & mondjuk elfogadható, mivel soha nem lesz olyan mint egy gyári!!

A másik pedig, hogy az 5.1-hez mindenképpen 3 sztereó kimenettel rendelkező hangkártya kell(persze ehhez 6 egymástól független erősítő pl. 3 db sztereó erősítő,vagy házilag készítet 6 mono végfokozat egybeépítva)
    persze a másik megoldás a digitális rendszer, ami szintén eg komoly erősítőt igényel(bonyolult és drága házilag)...!

DE AZÉRT ÖSSZERAKOK EGY HANGFALAT!!! AZÉRIS!
    Pontosan a barkácsolás miatt, mert hogy ezt te készítetted... amint te is mondtad...
    SORY A HOSSZÚ ÜZIÉRT!

Aktív témák