Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Riasztó topik
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- HiMedia lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishugika
csendes tag
Sziasztok!
Nincs hang a gépen.
Ez látszik az eszközöknél:
"hangeszköz a high definition audio buszon" (Belső HDA busz)
"Ismeretlen eszköz" (PCI szabványos ISA híd)
ASUS P5B az alaplap, ha minden igaz.
AIDA nem ismeri fel, de a multi CPUnál alaplap azonosítojaként P5B szerepel.
Az SM buszvezérlőt leszedtem hozzá, és az jó is lett. De a hanggal nem boldogulok....
Ha valaki tud segiteni, az pontosan írja le, hogy mit és hol kéne keresnem....
Köszi a segítséget előre is..... -
Szudzsio
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gagyi kérdésem
Megoldható az hogy a füles is és a hangszóró is szóljon egyszerre??? Mivel két kimenetem van! Hátul és elöl... Csakhát ha az eggyiket kihúzom akkor szól a másik... Pedig az op felismeri mind a kettőt... Lehet egyszerre használni mind a kettőt??? -
domy75
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám van , hogy van egy munkahelyi HP DC5800-as komplett pc-m. Vettem bele egy HD4650-es VGA-t. Beletettem és nincs hang. Ha visszadugom a monitorkábelt az alaplapi vga-ba akkor jó a hang. Már próbálkoztam sound driverekkel, vga driverekkel és semmi, nincs hang. Mit kellene még csinálnom hogy ez megoldódjon?
-
klever
csendes tag
Köszönöm a segítséget Valdy, nélküled nem sikerült volna! Tényleg a videókártyán lévő cucc zavart be a képbe. Tévedtem a hd audio buszt illetően is, valójában az adi drivere telepíti a bus drivert is, és miután ez megvan, már látszik a hd audio buszt használó, de a videókártyán lévő hangkütyü, amihez viszont a windows update sem talál drivert. Meglett a videókártya driver cd-je, és azon volt a hozzá való driver. (ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01)
A lényeg: ATI HD2400XT kártya telepítése nem egyszerű a gyári telepítő lemez nélkül...
Az alábbi dolgok kellenek hozzá:
ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft .NET Framework 2.0
High Definition Audio Driver Package - KB888111
ATI HYDRAVISION
ATI Display Driver
ATI Catalyst Control Center
UCI (hogy ez mi, nem tudom) -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #9 üzenetére
Nos kérem megoldódott; Win reinstall.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Engem is elért ez a "Hangeszköz a High Definition Audio buszon" probléma, de hiába tudom a megoldást (több helyen is utánaolvastam) egy igen extrém probléma merült fel: se frissíteni, se pedig leszedni nem engedi a hozzátartozó régebbi drivert.
Nem is értem, hogy ilyen hogy tud történni.
Úgyhogy jelen pillanatban, ha Ti mást nem javasoltok, akkor egyetlen megoldásnak csak az újratelepítést látom.
A válaszokat előre is köszi.
-
tanulosSrac
csendes tag
haho!
ga-ep43-ds3l lapom van. Nalam kicsit cifrabb az atlagosnal a problema. Sokfele keppen probaltam orvosolni. Letöltöttem a legrisebb drivert gigabytektol, nameg a windows hotfixet (KB888111_Supported_OS_All_Languages.zip) is.
Ha audio driver telepites elott rakom a hotfixet akkor 2kerdojelet is kapok egyeb eszkozokhoz
miutan feltolom a drivert mar csak egy.
Ha az adio drivert rakom elobb akkor csak egy egyeb eszköz van, es utana hiaba hotfixelek, ugyanugy marad.
Amugy hangom van. Erdekes...
-
-
Tompala
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy betelt a 160GB-s merevlemezem és a játékaimat meg a fölösleges cuccokat elkezdtem letörölni. Amikor már minden fölösleget letöröltem, kiléptem és a kedves számítógépemnek nem volt hangja
. Ahányszor beindítom a gépet ezt a Hangeszköz a High Definition Audio buszon-t akarja telepíteni a hardver varázsló. (Sejtelmem sincs, hogy ez mi de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez lehet a probléma oka.) Már többször próbáltam telepíteni de sosem találja.
A kérdésem: Mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm válaszotokat
-
Az-X
őstag
A megoldásért köszönet Sipinek aki nem sajnálta erre áldozni a vasárnap délelőttjét
[link] -
Devid_81
félisten
Ez nem csak az IBM marhasága sajnos hane Bill GéC barátunké,ugyanis próbálják az agressziv politikát folytatni ismételten....csak nem tudom minek erőltetni olyan dolgot ami nem müködő képes....mert a vista minden csak nem az!
Everest,vagy Aida megmondja hangchiped tipusát,és ha megvan akkor gyártó weblapja,vagy google,stb....és tutira találsz az IBM lapján is régebbi még XP-s drivert más hasonló készülékeknél ami a tieddel kompatibilis hangcsippet hordoz szívében -
Az-X
őstag
Egy IBM R61i van épp nálam telepítésre. Gyárilag Vista volt hozzá de a tulajnak mindenképp XP kéne. Elég sok macera volt vele mert a drivereket egyszerűen nem hajlandók kiadni az IBM-nél. Már majdnem minden megvan csak ez a hangkártya nem akar szólni
Sok keresgélés, fórumolvasás, IBM supporttal való konzultálás után addig jutottam, hogy feltettem a megfelelő Windows patch-et, és így megjelent az egyéb eszközök között (kis sárga kérdőjellel) a témában említett "Hangeszköz a High Definition Audio buszon" (előtte csak ismeretlen eszköz volt). No de innen hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest