-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
seolwon
tag
válasz
dudzsi #23318 üzenetére
Egyik telón nekem sem volt gond. Samsung volt problémás, app értékeléseknél ezt találtam:
"IPv6 kikapcsolása után működik rendesen. Android: Beállítások -> Kapcsolatok -> Mobilhálózatok -> Hozzáférési pontok neve -> ( nálam ) Yettel online -> APN protokollja IPv4"
Ezt beállítva működik Samsungon is. Kérdés lesz-e olyan app, ami majd emiatt a beállítás miatt nem fog működni. -
bigrock
Topikgazda
válasz
dudzsi #22948 üzenetére
Nem tudnak. A DS-2DE3A400BW-DE -tól felfelé tudják ezt a funkciót.
-
vacs
Topikgazda
válasz
dudzsi #22851 üzenetére
Igen.
Én használtam Reolink kamerát kínai NVR-en, működött a mozgás érzékelés, és a terület kijelölése is (annak ellenére, hogy zárt a Reolink)!
Ez kb két éve volt, azóta változhattak a dolgok.
Legrosszabb esetben folyamatosan rögzít majd, vagy teszel a kamerába egy sd kártyát és arra rögzít, közben az NVR-et úgy állítod be, hogy csak élőképet mutasson, így az XMEYE-ban fogod látni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged