Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Valóban nincs már fenn az app. Anno még onnan frissítette magát, utoljára 2018-ban.
Nincs NVR-em, igazából nincs is nagy szükségem rá. Lakáson belül van a kamera a bejárati ajtóra irányítva. Ha gáz van (betörés), akkor küldi az értesítést és fotót email-ben és FTP-re is feltölti. Csak nagyon ritkán riasztott, és szerencsére fals riasztások voltak, mikor hirtelen kisütött a nap amit mozgásnak érzékelt. No, ezen ritka pillanatokban heves szívdobogás mellett csekkoltam a kamera képét a mobil appban.
No, mindegy is, akkor a P2P-t elfelejtem, beállítottam helyette az Onvifer appot, a célnak ez is megfelel, bár valahogy rosszabb minőségűnek tűnik ezzel a kép, meg kapcsolódás után párszor még ugrál is, de aztán már stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest