- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Találtam Xmeye márkájú rögzítőt az ebay en. Milyen minőségűek ezek?
-
7Sony7
addikt
Üdv megint. Olvasgatok, de nem találok minden kérdésemre választ. Maradt néhány:
-Androidra kellene valami kameranéző program. a gDMSS plus van fent (dahua ip kamera), de sokszor piszok lassan jön be.
-Ha ideiglenesen az asztali pc-met használnám rögzítőnek, arra kell egy teljesen külön vinyó?
-
vacs
Topikgazda
válasz
bugizozi #10139 üzenetére
Szia.
Nekem van ilyen kamerám, én maximálisan meg vagyok vele elégedve, de bébiőrnek én nem venném!
Van Xiaomi okos otthon topik is, ott is érdeklődj!
1. 5V/2A áram kell neki, hogy egy power bank elbírja-e azt nem tudom
2. Nem fogod hallani, ez nem bébiőr. Amint lezár a telefonod kijelzője, a program is "leáll"
3. "a teloval direktben a kamerára csatlakozom" - így nem működik, mindenképpen kell neki wifi -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Mi Home Security Camera 360° 1080p kamerát, ami elsődlegesen bébiőrként funkcionálna. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, amire nem találtam választ, hátha van itt valaki, aki csipőből tud válaszolni nekem.
1) Láttam, hogy microUSB-ről kapja az áramot, Power Bank-ról tud üzemelni?
2) "Kétirányú audio" - jól sejtem, hogy én akkor a telefonon fogom hallani, ha felsír a gyerek?
3) "Videó stream: Adaptív – az internetkapcsolat minőségéhez igazodik az átvitel" - Ez a része nem kristály tiszta számomra. A kamerának mindenképp szükséges internet, ergo egy WiFi-s router, amire csatlakozik. Olyan helyen, ahol nincs WiFi nem is tudom úgy használni, hogy pl a teloval direktben a kamerára csatlakozom?Esetleg van másik ilyen kamera ami jobb választás lenne a számomra?
Köszönöm a válaszokat!
-
7Sony7
addikt
Srácok, ebben hol a hiba? Gyanúsan olcsónak tűnik. Polarpro rögzítő link
-
amulet
senior tag
válasz
tarolka1987 #10131 üzenetére
wd red van benne.
A rögzítő hikvison DS-7204HQHI-K1, kamera DS-2CD2043G0-I.
Van rajta még 3db ahd 2mp kamera is, de azoknál nem jelentekezik a hiba -
amulet
senior tag
sziasztok, hikvision nvr és ip camera kérdésem lenne.
Visszanézéskor előfordul, hogy kimaradnak részek a felvételből, megálla a kép és kb 10mp mulva megy tovább. Olyan mintha kifagyott volna, az idő sem megy, aztán folytatódik a felvétel, de a kimaradt idő az nincs a felvételen. Ez miért lehet?
Talalkozott már valaki ilyennel? -
nagylaci32
tag
Úgy gondolom, hogy a topik információmennyisége bőven megérne már egy összefoglalót. Lenne pár kérdésem, amire biztosan választ kapnék benne. Én egyelőre olvasgatok, aztán majd kérdezek, ha mégsem találom meg, amit keresek.
-
sambenez
addikt
válasz
tarolka1987 #10123 üzenetére
Nem gondoltam, hogy a falat akarod nézni. Mert ha kimaszkolod a 2 utcai kamerán amit nem nézhetsz akkor kb a fal marad.
-
motrola
aktív tag
válasz
tarolka1987 #10123 üzenetére
A kamerában lehet beállítani maszkolt területet, de ez csak a jobb kanerákban van, gyengébbek nem tudják.
Olyankor kicsit ellkell forgatni, hogy a köztérből kevesebb látszon.Ha balhé van a rendörök lkérik a fekvéltelt.
A jó kamefradeálliTás megokdja
. -
sambenez
addikt
válasz
tarolka1987 #10117 üzenetére
Az utca figyelése nem szabályos azt tudod? Nehogy valami jóakaród miatt gondod legyen.
-
vacs
Topikgazda
válasz
G-Bali #10113 üzenetére
Esetleg egy Annke jó lehet neked.
Háziállatra is be fog kapcsolni, ezzel nem tudsz mit kezdeni, forgatható, lát éjjel, tudja a microSD-t, wifi-s, 1080p-s, öt felhasználó tudja nézni!
Felhőbe is ment, de hogy ez pontosan mit jelent azt passzolom!7Sony7
Tudni kéne, hogy a kamerád milyen tömörítést használ.
Ha H264, akkor itthoni 3 év garanciával elvileg ez ugyan azt tudja, mint amit bigrock linkelt, csak ez egy ötössel drágább. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. 2 db 2Mp es IP kamera képét kellene rögzíteni. Melyik a legolcsóbb megoldás, ami azért nem túl sufnitunning?
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok,mivel 0 hozzáértéssel állok hozzá,így ide fordulók...
Szeretnék egy kamerát a lakásba ahol kisállat is van (tehát a mozgását ne értékelje).jobb lenne a forgatható (egy szoba +előszoba)
Éjjel is lásson
Felhőbe(Google,mega,) tudjon rögzíteni +sd kártya(meg a synology nasra,de az nem fontos)
Távolról több felhasználó is hozzáférjen
FullHD 24 fps
WiFi-s
Jah és ne keljen fizetni a különféle lehetőségekert az appban
Jó a kínai cucc is Kínából....(10-15e)
Csak hobbi szint.. -
válasz
taboros #9567 üzenetére
Épp most akadtam rá a Reolink kamerákra, végülis ilyet vettél? Amúgy én ennél drágábban látom, 142€ alatt nem találok - ami a ktgvetésem felett van - de ha tényleg profi, minden feltételnek megfelelő megoldás, ami 500km-ről kiszolgál, szuper FOTÓ és videóminőséggel, akkor lehet emelem a büdzsét...
Azt viszont nem találom, hogy tudna fotózni, pedig egy fotó jóval részletgazdagabb lehet, mint egy kőkori 1080p videó.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Honnan lehet tudni, vagy milyen jellemző a technikai lapon az, hogy az IP kamera önmagában is nézhető egy meglévő routeren át? Van saját IP je és belső szoftvere a lekérdezéshez. pölö a Hyundai 408 as tudja?
Köszönöm! -
regenyid
tag
Szia!
Én telepítettem már Wifi kamerát. Hasonlóan álltam hozzá mint Te.
Ez egy 6 kamerás rendszer volt, amiből végül 4 kamerát vezetékesen kötöttem, de ezek nem az épület falára, illetve közvetlen közelébe voltak telepítve, hanem melléképületekre repeater-eken keresztül. Érthető hogy nem volt az igazi.
Én ezeket használtam már és merem ajánlani: Fisotech Hyundai Ezekből megtalálható dóm kivitel is. Mindegyik ONVIF kompatibilis szóval mindegyik működni fog NVR-el. A Hyundai-nak van SD kártya slot-ja is. -
bigrock
Topikgazda
válasz
TarekElAli #10107 üzenetére
Akkor annál a négybetűs cégnél, ahol ezt ma megkérdeztem, sajnos rosszul tudta a kolléga...
-
Scrym
tag
No... tudom, hogy biztonságtechnikában felejtős a Wifi, de most mégis az egyik ügyfél ragaszkodik, hogy ne legyen szétfúrva a háza és valóban nem egyszerű a kábelezési történet. A 230V még megoldható.
Mi Provision-t telepítünk, és elégedettek vagyunk, viszont a kínálatukban nincs jóra való Wifi-s megoldás (ők sem erőltetik a dolgot).
Tudtok esetleg ajánlani valami "megbízhatót" Hiki, vagy Dahua háza tájáról? Vagy szóba jöhet más is csak ne valami "no name" kacat legyen... az ár jelenleg másodlagos, csak megbízható legyen, amennyiben egy Wifi lehet az...
Nem kell nagy történet, 2db 2-3Mpx kamera, 15M éjszakai képpel. Ha össze lehet hozni rögzítővel, akkor rögzítő is kellene, ha nem akkor viszont olyan kamerák kellenének ami kezel SD kártyát.
Ha rögzítővel össze lehet rakni, akkor nincs gáz monitoron látják az élőképet, viszont ha nem akkor fel kell állítanom egy PC-t vagy egy Tabletet az élőkép részére.Előre is köszi a segítséget!
-
válasz
CHIPman #10100 üzenetére
Mert van céleszköz, ami:
1. Napelemről táplálkozik
2. Ha tartósan felhős idő miatt lemerül, automatikusan újraindul
3. Mobilnetről mindent tudok rajta intézni: konfigurálni, képeket letölteni.
4. Értelmes képminősége van (!)
5. Az egész kijön 100eur-ból.??
Kérdeztem pár hsz-el korábban, de a 2es kérdés tisztázatlan. Nekem ez erősen hobbiprojektnek tűnik.
-
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kíváncsi lennék létezik-e olyan megbízható kültéri kamera amire lehet mobilról is csatlakozni és nem túl nagy ördöngôsség a konfigurálása. Az sem lenne baj ha ez ügyben nem kellene bütykölgetni. Valamint jó lenne ha tudna rögzíteni SD kártyára vagy valamire. Jó lenne a full HD de nem baj ha csak HD. És hát ha létezik ilyen akkor olyan 10-20 ezres kategóriában. Csak egy házra lenne felrakva, hogy a ház környékét figyelje.
Igazából azt sem nagyon tudom mik azok a fontos részletek amikre érdemes odafigyelni ilyen kamera vásárlásakor.Köszi a segítséget, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest