Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- OLED TV topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha annyit ér a dolog, hogy ráijeszt kicsit a hallókészülék gyártókra, és kcsiit lejjebb mennek a pofátlan áraikkal, már megérte a dolog. Érintett vagyok a kérdésben, és azt kell mondjam, hogy a többezer eurós árak nehezen magyarázhatók ebben a szegmensben, akármilyen érzékeny hardver van mögöttük. Ok, értem, hogy az r&d-t si ki kell fizetni, meg a supportot, de akkor is brutális összegek röpködnek egy-egy minőségibb cucc esetében. Az egésségbiztosjtó meg csak egy bizonyos összegig támogat, szóval ha prémium készüléket szeretnél (próbáltam többet, elég éles a különbség az árkategóriák között), akkor az mélyen saját zsebbe nyúlós is lesz.
Amúgy szívesen kipróbálnám a dolgot, meglátjuk, mennyiért lehet egy új ipod pro-hoz hozzájutni, de továbbra is biztos vagyok benne, hogy egész napi viselésre azért ezek a vackok nem alkalmasak, ahhoz túl nagy, és kényelmetlen. Szükségmegoldásnak viszont kiváló lehet, illetve ahogy említettem, jó lenne, ha egyre többen labdába tudnának rúgni a halláserősítés piacon, mert a profik iszonyatos haszonkulccsal dolgoznak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Yettel topik
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest