Hirdetés
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
Aktív témák
-
Yaye
őstag
A lélekvándorlás nem a buddhizmusból hanem a hindu vallásból ered. Abból alakult ki a buddhizmus.
ody42: bár nem vagyok túlművelve hinduizmusban, de ha jól tudom, a karmától függően a lélek különböző presztízzsel bíró testekben születhet újjá. Ez lehet állat vagy ember, és mindkettő között vannak magasabb és alacsonyabbrendűek, előbbieknél faj szerint, utóbbiaknál kaszt szerint lehet különbséget tenni a ''rangjuk'' között. Ha a hinduizmusban (buddhizmusban) az állatoknál nem lenne egyedi lélek, akkor az állatként reinkarnálódott lélek ''elveszne'', feloldódna a ''fajlélekben'' és nem tudna többé ismét egyedi lélekként fölemelkedve emberként újraszületni. Legalábbis nekem e miatt tűnik szükségszerűnek az állatok saját lelke, de majd jön egy buddhista topiktárs és kijavít.
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest