Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Köszi mindegyikőtöknek a tippeket, tanácsokat!
Megfogadom őket és hamarosan jeletkezem a tapasztalatokkal, remélem kicsit tudok javítani a helyzeten. -
The DJ
addikt
Kellene pár tanács, ugyanis eléggé el vagyok veszve haj témában
Lassan fél éve úgy döntöttem, hogy növeszteni fogom a hajam és megnézem hogy állna a hosszabb frizura. Előtte mindig rövid hajam volt, pár centis maximum, nyáron pár milis
Aztán most egész szépen növöget, a gond csak az, hogy olyan igénybevettnek tűnik. Töredezett, megviselt és sajnos korpás is
Persze ha mosom szinte minden 2. nap akkor jobb a helyzet, de rövid idő alatt megint olyan, mint előtte. Amíg rövid volt nem tűnt fel és ennyi gond sem volt vele. Most viszont nagyon tetszik ez az új külső és mások szerint is jól áll. Létezik valami olyan sampon/kezelés/megoldás/lakk/spray/formázó/taft vagy bármi ami segíthetne a helyzeten?
Ja a másik pedig, hogy mivel lehetne dúsabbá és egyenesebbé tenni? Most elkapott ez a próbálgatási láz és szeretném kikísérletezni melyik állna a legjobban
-
The DJ
addikt
Hehe, én is épp most kezdtem el növeszteni, soha nem volt még eddig 1-2 centinél hosszabb hajam, de most valahogy meguntam és kíváncsi vagyok milyen lennék hosszabb frizuval. (A lány ismerősök azt mondják jól fog állni
) De mivel eddig mindig rövid volt fogalmam sincs mit, merre, hogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest