-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden #195498 üzenetére
Ahh ettol felek en is, hogy nem marad semmi
mindig ilyen 65-66kg korul voltam, de a durvan gusztustalan skinnyfat alkat, zero izom, csomo zsir, ruhaban meg vekonynak latszottam a vegtagjaim miatt, de kozepresz, hagyjuk...
Onnan lementem 57.5-re, (nem akartam az amugyis is zsiros testre meg tobbet felszedni) na itt mar igen keves zsir maradt, de kockahasam itt se volt, soha eletemben nem lattam meg, akkor se, olyan alacsony testtomeggel, szoval durvan alulfejlett a hasizmom, azota nyilvan edzek ra.
Innen mentem fel 75-76-ra de mar zavart a zsir nagyon, soknak erzem, innen dietazok most.
De pont ettol felek mint amit irsz, hogy a vegen ugyan arra a testzsirra ha lemegyek mint ami a kezdopont volt, alig lesz kulonbseg.
Azert orulnek ha par kilo izom feljott volna az evek alatt, majd kiderul par honap mulva
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OTP Bank topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest