- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
harry
veterán
Topic talira kik jönnek? November vége/dec eleje jó lenne?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Boxer001
veterán
válasz L|zsidoboz #3805 üzenetére
Jah, te vagy ilyen nyomorék.
-
BÁ Nutrition
addikt
kajanak az a turmix nem igazan ajanlott...
harry potter:
csak azert kerdem mert arrol sosem meselsz
csak hogy boxer kocsog meg nemtommeg ki.szal milyen szinten alsz?
(hazudhatsz is, ugysem hisszuk el)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Möhe
addikt
válasz BÁ Nutrition #3807 üzenetére
Kezdő vagyok nagyon (5-6 hete kezdtem lejárni elemelni)és azért kérdezek inkább mert nemakarok semmit elszúrni, vagy esteleg rosszabb helyzetbe hozni magam az eddiginél. Végigmentem minden gépen a teremben amin lehet és a múlt héten 2 edzésem volt ugymond 2 izomcsoprtra lebontva.Próbálom (munka ellenem van) erre a hétre berakni a 3 edzést és tartani is magam hozzá. Fehérjére,kreatinra és másokra még nem is gondoltam,(ebben lenne pár kérdésem a későbbiekben) majd januárban vagy februárban.Kajára viszont az elejétől odafigyelek és azt be is tartom.
-
Möhe
addikt
emelni akart lenni ,a nyelvtan nem volt erősségem
-
lorcsi
veterán
válasz L|zsidoboz #3815 üzenetére
a második
még annyit hogy a pirosak 25kg-k, a két fekete a végén 20kg-sek
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
harry
veterán
válasz BÁ Nutrition #3807 üzenetére
Egyrészt mert úgy is le lettem volna ugatva, mert senkit sem érdekel Másrészt más sem nagyon szokott mostanában. Amúgy nem boxit szoktam szidni hanem általánosan mindenkit, szóval a szokásos.
De ha már ilyen széped kérdezed, pár infó rólam:
Decemberben leszek 19, korábban már sportoltam komolyabban össz 4 évet, majd egy év kihagyás után májusban kezdtem el foglalkozni a testépítéssel. Jóformán semmit sem tudtam róla (igaz még most sem sokat), de tanulgatom. Első hónap bohóckodás után nyáron egy diétával próbálkoztam, tudom sokan nem kezdenének ezzel, hanem inkább tömeget növelnek, de én gondoltam kipróbálom. Kilókban nem volt nagy változás (talán -5), de alkatilag jelenleg jobban állok (zsír le, és mivel 0ról indultam ezért némi izom is jött fel, nyílván nem sok - persze csak magamhoz képest, még is van felesleg bőven). Most 90kg vagyok 188cm magasságom mellé, tömegelést nyárig tervezem, majd ismét egy diéta. Konkrét célkitűzésem nincs a sportban, csinálom, aztán meglátjuk hogy alakul. Eddig mindenképp pozitív tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, és nem csak az izmosodás, hanem a rendezett kajálás, testmozgás miatt is.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
-
fero02
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #3826 üzenetére
viszon megse vagyok se eros, se nagy
franc se erti Szintén zenész Monnyuk én nem is emelgetek most vasat...
Boxi: Viszlát!
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
ha ennyit emlegeted a noket meg a vegen kikozositenek a kis homi haverjaid
szal ovatosana Mark hun van ma amugy?
jol sikerult a bunyo a gyulekezos haverokkal?nem mintha hianyozna
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
fero02
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #3830 üzenetére
Hát vazze! Nem lehet rajtatok kiigazodi...
Ha sokat nő-zök, akkor az a baj, ha f@sz-ozok, akkor meg az a baj.
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #3833 üzenetére
Ismerem
harry: mennyivel bölcsebb maradtál volna, ha nem szólalsz meg...
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #3833 üzenetére
Ez de kemény
Amúgy meg Tazmánkához lenne egy kérdésem, ami a következő:
MIJAZAGYÓGYSZER?
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Haller!
MyoMax 10 az 1ben formulát ettetek már?? Az izekre lennék kiváncsi melyiket érdemes megvenni. Haverral megfeleznénk egy ilyet... Klatty
-
cettlee
őstag
eza sportika 1 szar. szétb*szom
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz cettlee #3843 üzenetére
"én volumasst szettem gyurásom kezdeti szakaszába és volt hatása, föleg a kreatin miatt." jah,főleg amiatt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Bubee82
őstag
válasz Boci_83 #3836 üzenetére
Hát én csokison kívül mást nem vennék. A vaníliástól és a erdei szarságtól is forgott a gyomrom. A csokis az általában mindig finom, legyen bármilyen gyártó, nem nagyon lehet mellé fogni.
Bibby:Az ISS egy adagjában 60 gramm fehérje van, azaz kanalanként 15 gramm. Az nem rossz. Nekem a VM-el mindig az volt a bajom h 35 gramm nem túl sok sztem. Amúgy nem rossz, de ha azt választod akkor 1,5 adagot egyél. Ha az ISS-t választod, akkor meg ne 4 kanállal hanem csak 3-al.
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
na szoval sportika:
-online rendeltem 6db 1 kgmost Biotech No.1 proteint (darabonként 3500ft az árlistában)
-1 hét mulva megkérkezik a csomag, kifizetek 21 k-t.a csomagban 6db 700grammos protein volt, melllette egy üdvözlökártyával, hogy 1 kgmos már nincsen , megértését köszönjük mondom anyádat azt
-felhivtam hogy ez nem lessz kafa mera vásárlo megtévesztése ez , mondják hogy pénzt nemadnak vissza ,de levásárolhatom.jo akkor kértem 1db 4,7 kilos on fehérjét ésakko majd 1 ezrest ráfizetek.2 nap mulva hivom öket hogy mi-e van, aszongyák hogy elösször kikéne tölteni vmi futáros lapot,mer csak akkor küldhetik az ON-t ha már megkapták tölem vissza a Biotecheset.
kitöltöttem 1 Eseti Belföldl Export megrendelés lapot, 2 nap mulva jött a futár a Biotekér , és fizettem neki 3ezret szállitási ktg.
ez volt csütörtökön asszem, azota várom h küldjék az ON-t , emailre nem szokásuk válaszolni ,ma hivogattam öketde nem értem el még senkit 20ezer fölött ugye ingyen hoznak házhoz elvileg szoval erre kiváncis leszek
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest