Aktív témák
-
Xelo
addikt
clickme: http://tajgetosz.myminicity.com/
-
Boxer001
veterán
Add meg a szüleid telefonszámát.
Bubi
Kitöltöm én neked pikk-pakk, de akkor sajnos az első 2 kérdésre hazudni fogok. Majd úgy írom, mintha...mert jelenleg nem zabálok semmi tápkieget, csak szeretnék. Most kezdtem az edzéseket, most is akartam venni, de a munkámat meg elvesztettem. Szóval hazudok. -
Bubee82
őstag
válasz BÁ Nutrition #26563 üzenetére
Rendben
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz bandus #26568 üzenetére
ja amugy asszem tegnap volt az arena kupa. ugylaccik a nyul es bandaja mar nem szamol be errol sem.. biztos nem veletlen
elegge szanalmasak.. de ezt eddig tudtuk nyulekrol, es robikomaekrol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Xelo
addikt
nah a monozást elhalasztottam drága tezsvírek, majd ha hazaértem elkezdem.. addig is nyomatok egy kis CE Extreme Nitro-X kombót, a többire ráérünk. nembeszólni
-
bandus
veterán
BÁ-nak sok szeretettel
Aréna Kupa Csorna
Eredmények:-85 kg
1.Major ZSOLT -Vida Fitness
2.Obertol "OBY"Dávid -Aréna Csorna
3.Botiz "Sasha"Sándor -Vida Fitness
Képek a versenyről+85 kg
1.Oláh József -Johnny Fitness
2.Bognár Miklós -Veszprém
3.Krémer József -Power TrackAbszolút bajnok: Major Zsolt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kicsitomi88
őstag
Most nézem milyen új vitamint vegyek, de nem értem miért kapható két majdnem ugyanolyan árú és tartalmú termék Scitecéknél.
Ugyebar van a VitaX meg a Daily VitaMin majdnem ugyanolyan összetétellel, kivéve, hogy Xben 400mg megadózis E vitamin van.
De ugyanúgy van Joint X meg Joint Health amiknek egyegy kapszulajaban ugyannyi adag van majdnem.
Tud valaki erről valamit miért így csinálják?
Bandus: Az avatarod zavart meg
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
-
bandus
veterán
válasz kicsitomi88 #26574 üzenetére
a daily vita-min, meg a joint-x is már a köv generációhoz tartozik. a vitax gyakorlatilag a multix kistesója volt. aztán kihozták a vita-min-t, ami talán jobban felveheti a versenyt az universalos daily one-al. gondolom vita-x,meg joint health meg maradt még bőven raktáron.
-
bandus
veterán
válasz kicsitomi88 #26576 üzenetére
pedig a daily one jóval komplexebb
-
Xelo
addikt
válasz Manitou #26572 üzenetére
ja, de nem kell töltögetni. karácsonyig nyomom, aztán majd normálisan mono. egy fontos kérdésem lenne: az gáz ha néha bűnözök? ma pl kicsit elbasztam az étrendemet, mert ünnepeltünk.. reggel: 5 tojás, ebéd: töltött káposzta, hortobágyi húsos palacsinta, rá fekete erdő torta. és most itt tartok és van egy kis bűntudatom
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz kicsitomi88 #26579 üzenetére
Hmm én daily vita-mint használok... akkor egyetlen megoldás, ahogy az ngabor is írta, hogy sört fogyasztunk mellé
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
bandus
veterán
háát.. nem túl egészséges..
kicsit jó lenne ha elgondolkodnál a dolgokon. hogy van-e így értelme csinálnod.
vagy csinálod rendesen, vagy sehogy.. elég gyenge jellemre vall, hogy ezt sem vagy képes betartani. kicsit elegam van már ebből.. mi percre pontosan kajálunk, erre jösz te az ien szarságokkal, és madj minket kérdezel, hogy miért nincs még 50es karod, és mirt nem szériázol 120al..szóval vagy megembereled magad, vagy ne is írogass ide légyszíves
-
Bubee82
őstag
Még mindig várom az öreg motorosokat h nyilatkozzanak tejsavó ügyben!
Harry
God
Márk
Bandus
Bibby
Fruzsi
Janesz, ha idetéved mostanában
Csudri
LOTR
HummerpötsNektek kötelező
[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
-
bandus
veterán
bazz ne vedd már komolyan
gondoltam csak feltűnt mát, hogy itt mindenki szivatja egymást, és gyakorlatilag mindenki így él, mint ahogyan a postodban leírtad. persze próbálkozunk betartani a kajálást, de az ilyen esetek mindennaposak
a kivétel most Bubi, meg God, meg Hummer. meg néha Márk
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest