Aktív témák
-
Janesz
őstag
Üdv mindenkinek..
rég nem írtam már,gondoltam adok egy kis helyzetjelentést..hááát 2007 nyarától az edzést és a kajálást nagyon nem vettem komolyan,ennek ellenére ez a tömegemen nem nagyon látszott egészen idén augusztus 20-ig,amikor is volt egy elég durva motorbalesetem..
eltört a bokám és a szalagok is szakadtak,eltört a sípcsontom a térdizületem szilánkosra tört a térdemben az összes szalag kiszakadt csontostúl és még végezetül a combcsontom is eltört..mindez a jobb lábamon..szerencsére egyéb sérülésem nem lett..
a baleset napján 90-91kg voltam és a doki szerint ha mondjuk 80 vagyok akkor game over lett volna..
sikerült úgy 130-150km/h körül telibevernem egy kiforduló autót ami az én irányomban 0km/h-val haladt,mert épp még csak kezdett befordulni..43métert repültem/hemperegtem10 napig a kórházban 40 fokos lázam volt semmit sem ettem szinte és utána még feküdtem 6 hetet..az izmaim ezalatt teljesen elsorvadtak..mert ugye ez nem olyan,mintha nem edzenél,hanem egyáltalán nem használtam az izmaimat...mostmár tudok mankó nélkül menni,de 1 műtét még legalább hátra van..a térdizületemben a porcok 75%-át el kellet távolítani,szóval nem sok jövőt jósoltak a sportolás terén..és szorgalmas vagyok,csinálom a gyógytornát,meg annak ellenére,hogy még mankóznom kéne,már egy jó ideje megy anélkül is,sőt igaz,hogy csak 100fokot hajlik be a lábam,de tegnap már csináltam pár guggolást is..a nagy fekvésben meg nemevésben a karom lement 43-ra,de amint kikeltem az ágyból és tudtam mozogni viszament 46-ra..és mióta járkálok azóa a súlyom is visszament 86kg-ra egyszóval azért tömeg és tömeg közt is van különbség...szerencsére ami rajtam van az már nem az a hirtelen elillanó..
pedig egy csjjal fogadtam még augusztus elején,hogy felkészülünk mindketten a 2009-es versenyszezonra..én is sokkal tapasztaltabb lettem volna már és biztosan nem 80kg lettem volna a diéta végén,hanem legalább 87..szóval nagyjából ennyi a történet..
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz Janesz #26504 üzenetére
Aucs... erre nem lehet mit mondani. A motor veszélyes ipar. De amilyen kitartó vagy, biztos hogy túlleszel rajta és rendbe jössz.
"a nagy fekvésben meg nemevésben a karom lement 43-ra,de amint kikeltem az ágyból és tudtam mozogni viszament 46-ra.."
Ezt szintén nem lehet kommentálni, már neharagudj de te egy állat vagy. UFO, 100%.
Mihamarabbi felépülést!Ελευθερια η θανατος
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #26507 üzenetére
köszönöm szépen..
már a teremben azért voltam..amikor így lenyomorodik az ember akkor azért nagyon vágyakozást érez a mozgás iránt..most ha tehetném órákat lennék lent naponta..eléggé nagy anyagi válságban vagyok sajna most,mert dolgozni biztosan nem tudok majd menni kb márciusig,szóval a kajálásom egy nagy fos,de a mozgás részét azért próbálom minél jobban kivitelezni majd..
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez olyan Arpi forma. csak neki sokkal brutalabb a hasa, meg hosszabb a hajayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Boxer001
veterán
válasz DeadMeat #26513 üzenetére
Hát nem tudom...én is átnézegettem ezt a témát (B-s vagyok), kb. semmit nem ajánlanak, amit enni szoktam Csirke se, meg egy csomó minden, inkább tejtermékek, bár azokat szeretem. Vadhúsok, bárány, birka, nyúl, ilyenek a favoritok, bár ezek is bejövősek. A csirkét meg úgy se fogom elhagyni.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Boxer001 #26516 üzenetére
a vercsoport dieta se feltetlen a tuti, csak egy lehetoseg. mindenkinek ra kell jonni mi valik be nala a legjobban, de jo is kiserletezgetni szerintem. es kell is talan
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #26517 üzenetére
Jaja, nem lehet az ilyen dolgokat sablonszerűen ráhúzni az emberekre. Én tudom, hogy nálam mi válna be: ha ennék.
-
Bubee82
őstag
válasz BÁ Nutrition #26517 üzenetére
Végülis 10 emberből 10-nek megváltoztatta eddig az "életét". Ezek szerint valóban nem "tuti"
[ Szerkesztve ]
-
Janesz
őstag
válasz BÁ Nutrition #26514 üzenetére
köszi szépen..
vércsoportot tekintve én is B-s vagyok..akkor ezekszerint azé nem nőttem anno,mert csirkét ettem,nem nyulat..faszomba,ha ezt korábban tudom..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Janesz #26520 üzenetére
biztos mert a buny megmondta hogy ne egyunk nyulat, ehelyett a turmixolt halat tomte beled
meg is lett az eredmenye
a mocid megmaradt? mintha Mark mondta volna hogy jartal nala vmikor es milyen brutalis formaban voltal szokas szerint ugyemlekszem hogy akkor mar estel elotte, ez masik volt mar amit itt irtal vagy ugyanaz? vagy kepzavar van nalamyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Janesz
őstag
válasz BÁ Nutrition #26525 üzenetére
egyszer a nyáron elütöttek már,de akkor csak elhasalás volt,meg a motorban vagy 200e kár..
megzúzódott a medencém meg 3 horzsolás,de semmi több..
a mostani az kicsit durvább volt,mivel a motorból csak a hátsó kerék maradt ép..szal jobban járok ha veszek majd egy új motort ha úgy alakul,mert itt a váz,villa,blokk minden eltört.. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz Janesz #26521 üzenetére
a bubbi uj tanokat terjeszt de a rutinosabbak nem dolnek be mindennek
erre a valasz: a 2000 kg-os -50%os testzsiru Donci szavait cafolom ha nem hiszek benne annyira.. pedig nem ezt mondtam, csak nem ajultam el feltetlen a mutatvanyon
ill.: sokkal egyszerubb es kenyelmesebb modszerek is vannak, szerintem nem muszaly ennyire kielezni mindent.. vmilyen szinten az eletminoseged rovasara megy, es annyit nem bizti hogy meger..szerk: igy mar vagom, kedvedet nem szegte ezek szerint a dolog megint ducati lesz?
lattam jutyubon is anno, csak mar nem talalom, mi a nicked ott? vagy hogy keressem meg?[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Bubee82
őstag
válasz BÁ Nutrition #26528 üzenetére
vmilyen szinten az eletminoseged rovasara megy
Pont az ellenkezőjét érzem, de sebaj
Mindegy. Megmondtam már h nem vitatkozom, hisz felesleges. Az aranymondás örök érvényű, miszerint mindenki azt csinál amit akar. Én csak beszámolok róla és hiszek benne. Se időm, se kedvem hittérítést végezni. Aki akarja kipróbálja, oszt csókolom
-
Janesz
őstag
válasz BÁ Nutrition #26528 üzenetére
itt van: [link]
de ezek után jókora módosításon esett még át a vas.. elköltődött rá jópár kg csirkemell ára..amúgy ha lesz motor megint,igen ducati lesz..amúgy amikor a kórházban kínoztak akkor a motor nyújtotta feeling kicsit eltörpült a fájdalom mellett..pl. amikor az ütéstől keletkezett elhalt (elüszkösödött) részt vágták ki a bokámból érzéstelenítő nélkül..annyira fájt,hogy a könnyem kicsordult...
jah,hogy táplálkozásról is legyen szó..
délután ettem utóljára augusztus20-án..épp ezért meg tudtak műteni egyből,de másnap reggel már baromi éhes voltam..semmim nem volt még a kórházban (se ruha ,se kaja,semmi) vártam már nagyon a reggelit..erre hoztak egy olyan kis szelet kenyeret,amilyet még életemben nem láttam,meg 1db főtt tojást..uhh mondom én 10-et szoktam enni általában..a nagy kapkodásban még a felének a sárgája is kiesett..
bár ezek után mindegy volt mit hoztak,mert napi szinten kb megettem vagy 10g fehérjét..a láztól semmi étvágyam nem volt.. -
djtrial
tag
üdv
azt kérdezném tőletek h attack-ot meg volumass35-t lehet-e szedni egyszerre?Pentium Dual-Core E2160 - Gigabyte P35-DS3L rev1.0 - 2x1GB Kingmax 800 - ASUS EAH2600XT 256MB DDR3 - ASUS TV/FM TUNER - LG DVD író - Maxtor 200GB SATA, FSP 350W PNF - AeroCool AeroEngine II
-
Bubee82
őstag
válasz BÁ Nutrition #26532 üzenetére
Milyen mutáns?
-
Boxer001
veterán
azéiscsirkeleszakajaUp
-
Boxer001
veterán
igyatokbortUp
-
Xelo
addikt
emberek az gáz ha megtörik a kreatin kúra? decemberben egy hétre elmegyek usába, valszeg eddzés illetve az összes hozzávalója elmarad..vagy akkor utána kezdjem?
-
-
Bubee82
őstag
Rátok is számítok, nagyon!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest