- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
Aktív témák
-
GiAgO
csendes tag
Hella Csontos ^^,
Az előzőkhöz hosszászólva csak annyit tennék, h sztem nem jó fekvenyomással kezdeni, ha kezdő vki. Én pl sosem mertem kipróbálni magam kezdőként, mert fogalmam sem volt mennyire vagyok képes, aztán amikor haverokat szeretem a teremben is, meg lecsábítottam pár oszt.társam kipróbáltam és így, h volt előtte egy kis alap egyből többet tudtam nyomni. Most kb 80-90-nel szériázgatok, és még megyeget a 3x10 is ha jó napom van Nagyot mostanában nem nyomtam, várok az alkalomra
De nekem se a legerősebb gyakorlatom a fekvenyomás én lábbal nyomulok, eddig 350 volt a rekord, de az már húzós volt :pGiAgO
-
GiAgO
csendes tag
xD jól gondolod, az az volt, amin Rony 1000-el nyomja
-
ígyvanferi
addikt
válasz Manitou #27495 üzenetére
Az szép súly kezdésnek. Én örültem a 45-nek is.
Ivott/evett már valaki Cookies n' Cream "ízű" ON fehérjét? Vannak benne kis fekete darabkák, amik csak remélni tudom, hogy csokireszelékek. Egyébként nem túl rossz az íze. Sajnos nem volt Rocky-Road, amit sokan ajánlottak, illetve ízlett nekik.
-
-
Manitou
veterán
-
bandus
veterán
válasz Manitou #27511 üzenetére
én ma elkezdtem ferdepadon nyomni, de nagyon fos volt, marhanehéznek éreztem még a 60 kilót is. ugyláccik még nem pihentem ki a tegnapi vállazást, szal karoztam inkább. ami marhajól sikerült szerintem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
amúúgymeg..
Boldog Születésnapot Bubi főpatesz úrnak
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
LOTR
addikt
válasz Bubee82 #27478 üzenetére
azt, hogy én hozzád képest (elmondásaid alapján) alig eszek ch-t, mégis megindult a tömegem -tuti zsírba-, te pedig a többszörösétől sem igazán zsírosodsz
vazze mennyi újpatesz van megint, mivan itt osztálytalálkozó?
remek
vár tajgetosz!
menjetek együtt ugrani!
viszlát!Bubinak meg bódogot ha most van, meg kalappal holnapra!
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Xelo
addikt
válasz ígyvanferi #27516 üzenetére
350kg×1 megy ki neki lábbal, 300al viszont úgy szériázgat mintha ilyen hétköznapi dolog lenne.
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
GiAgO
csendes tag
Nem, úgy értem 350 Kiló.
Ezen a gépen: [link]A mellnyomást illetően én erre gondoltam:
Jah és Happy B-day! ^^
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
-
Sotho
őstag
Durva ez a Roni 1000kg@45fok~700kg tisztán erő amit kifejt, ez mán nem is ember...
Glutamin sr hatására az első sorozatnál brutálisan durrantak az izmaim és így is maradt egész edzés alatt, ehez ~10g glutat kellet tolnom -ennél kevesebb lószart sem ér nálam- előtte 30perccel +mézet nyomattam a melegvízhez amiben feloldottam, hogy elvegye az ízét
-
LOTR
addikt
ígyvanferi, tenemvagyaz
és közben végeztem az egyik házimmal, most elteszem magam, mert 7-kor kelés
One Ring to rule them all
-
Bubee82
őstag
válasz L|zsidoboz #27523 üzenetére
-
Markgx10
őstag
-
Vandit.
addikt
Tegnap elestem edzés után a lépcsőn. Lehet elrepedt az alkarom.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
BÁ Nutrition
addikt
berakom ide is itt talan nem sz@rjak le a fejem annyira
pps-t mivel lehet csinalni? csinaltam valamit powerpointba erre kiderul hogy az pps a francba. szoval ez nem jatsza le onmagat hanem behozza a powerpointot mikor megnyitom. mi a megoldas?
bocs hogy ilyen nyomi voltam, de evvot az elso ppt-m raadasul nem azt akartam. leultemMark azt kivand inkabb nekem, Bubbinak eleg lesz 50es is
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
csudri
őstag
válasz BÁ Nutrition #27532 üzenetére
Annyi a titka, hogy nem "Bemutató"-ként kell elmenteni, hanem "Power Point vetítés"-ként.
-
God Vazzeg
veterán
Lehet senkit se érdekel (biztos) de azért beírom: 3 hete vége a tömegelésem 1. fázisának. Sajnos a kitűzött célokat nem sikerült (megint) elérni, betudom ezt a betegségnek, és a kaja kevés mennyiségének, főleg a CH volt alacsony. Másrészről életem legjobb tömegelése volt, ugyanis masszívan 48 felett vannak a "paták", a derekam pedig 92cm. Kockák még megvannak Vállam jól feljött, mint emlékeztek küzdöttem vele rendesen, mostanára kezd elfogadható lenni, ami annyit tesz, hogy látszik valami már Hamarosan lesz kép is, pár nap múlva, sok különbség nem lesz a diétáshoz képest, hiszen akkor 94-95kg voltam, most meg csak 97-98 körül ingázok, de ha 2 hónap alatt felpakoltam akár 2kg izmot (tisztán!) akkor nekem már megérte. Akik láttak SB-n láthatták, hogy egyáltalán nem vagyok behízva, nálam ez is eredmény
Ja és még valami: a levezetésbe beleraktam a Reatin2-t és az Advanced PCT-t, próbáljátok ki, nálam átmenet nélkül sikerült a levezetés, tehát semmilyen törést nem tapasztaltam, persze ezek mellett a szokásos nolva/clostyl/hcg megvolt.
Most pihi Január 1-ig, aztán következik a 2. felvonás Stay tuned!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #27536 üzenetére
a kocák még megvannak, az a lényeg[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #27537 üzenetére
Parasztembörnek tanyán nincs ennél fontosabb!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #27538 üzenetére
amugy te miota vagy ilyen joba a bunival hogy bekerultel a flash adasaba?
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #27539 üzenetére
Pontosan melyik flash ?
Az élet nem a kifogásokat, hanem az erőfeszítéseket díjazza...
-
Sotho
őstag
Sírjatok!!!!
[link][ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Itt vagyok
Átolvastam a topikot, látom voltak képek is
Velem nincsen semmi extra szar vagyok természetesen Elhagytam a fekvenyomást most tesztüzemen vagyok így, de egyenlőre tetszik a dolog, a hétfői edzésen így több energiám van és természetesen a többi mell gyakorlatot nagyobb súllyal tudom csinálni(45 fok max 50 -> 80).
Sotho: Remek...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz 4EvErfIt #27540 üzenetére
a horcsogos
amugy
gyozike: Onnan jött az ötlet, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is nagyon egészségesen éltünk a dzsungelben. Úgy gondoltam, ezt otthon is folytatom. Bea és Evelin először nem voltak elragadtatva tőle, de aztán az első két nap megették az általam ajánlott ételeket, és fogytak tőle. Ettől kedvet kaptak, olyannyira, hogy most egy fitnesz-DVD-t készítünk, amelyen mindent titkunkat eláruljuk.
aqurva
lefogadom hogy a szelleminyomorek nep majd veszi mint a cukrot(13g)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bibby
addikt
Őőő...őőő...őő...
Agyhugykövet kaptam. Gondoltam hogy majd jól idézek és cáfolok, dehát annyira felesleges. Inkább néhány gyöngyszem:
"A klasszikus reggeli például a vajas zsömle lekvárral"
"Nagymértékű izzadás után az elektrolitszegény víz bevitele azonban a vér felhígulásához vezet, ami súlyos esetben kómát vagy halált is okozhat."De ez a csúcs: "Az orvosi cáfolat úgy szól, hogy ugyan az izmok, ahogyan az emberi test 70 százaléka vízből áll, mégsem tudjuk nagyobb folyadékbevitellel növelni az izmok tömegét."
Tehát, mivel attól nem leszel izmos hogy sokat iszol, ebből teljesen egyértelműen következik hogy attól sem ha sok fehérjét fogyasztasz.
Ez télleg EZKIEZ??? Valami takarító ott és behívták hogy írjon már egy cikket?
Ελευθερια η θανατος
-
4EvErfIt
csendes tag
Guldi meg lekoccol ? Az igen
Ez a picsa de nagyon buta ...[ Szerkesztve ]
Az élet nem a kifogásokat, hanem az erőfeszítéseket díjazza...
Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs