Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Powerbank topik
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
gyuri81 #1996 üzenetére
Nem, ott van továbbra is... Én azért még el tudok képzelni érdekességeket... Azért ezeket a csomagokat feltúrni 0-ról... GLS meg kiviszi általában 1 éjszaka alatt, ha véletlen elküldésre indul a csomag, nem tudom hogy tudnák megállítani... Főleg akiknek már elment a GLS-es email.
-
Noukoum
veterán
válasz
Elit3Zotya #1990 üzenetére
Vennél mellé zöldet, pirosat, 50 wattosat, 100 wattosat, olyat ami világít, olyat amin van kijelző.
Fogyasztói társadalom. Legalább azokra nem kényszerítik rá akik tudják hogy semmi szükség évente cserélni a töltőt. -
válasz
TheMartin03 #1992 üzenetére
Nektek a csomagkövetésnél is törölték a rendelést? Nekem még ott "Feldolgozásra vár" állapotban van.
-
-
w.miki
veterán
Érdemes ilyenkor Samsunggal hadakozni, fogyasztó védelemmel fenyegetőzni, vagy úgyse lesz semmi az egészből?
#1990Elit3Zotya: Töltőről annyit, hogy tegnap beszéltem egy technikai supportos nővel, mert az S22-m nem bír ki egy napot. Azt tanácsolta, hogy töröljem a sokat fogyasztó alkalmazásokat, optimalizáljam gyakran, és naponta indítsam újra. Vagyis gyakorlatilag, mint okostelefon ne használjam... Meg mondta, hogy látja, hogy nem gyári töltővel töltöm.
Mondom a Samsung adhatna a 200e Ft feletti telefonjaihoz töltőt...
Hát azt ők nem adnak, de vehetek tőlük külön... na... köszi szépen... -
bigdigit
addikt
Na én még nem kaptam lemondó levelet meg GLS-t sem de mivel úgy gondoltam biztos jön leadtam egy rendes diákos rendelést amit már ki is fizettem mert már nincs utánvét lehetőség sem. Nagyon jó lesz ha netán mégis feladják az extrát is vagy az újat is törlik netalán mert mire visszakapom promóciónak tényleg annyi.
A régi telefonomra meg lett vevő mára. ... -
Ateszpapa
addikt
válasz
TheMartin03 #1688 üzenetére
Lehúztad a töltőről?
-
titta73
tag
válasz
erikserif #1984 üzenetére
Már több ilyen sztori is volt, amikor cégek elárazták, de annyira nem látványosan, mint amit fent írtam. Amikor léptek a vevők, akkor kötelezte őket a fogyasztóvédelem a teljesítésre. Kirívó elárazásnak a jóval nagyobb tévedéseket tekintik, mivel sokszor előfordul 50-60, de akár 80%-os leértékelés, akció is.
Illetve még egy valamit tehetnek, hogy bevédik magukat az ilyen ellen az ÁSZF-ben, de ezt itt nem találom sehol. -
erikserif
csendes tag
Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?
A szerződés akkor jön létre, tehát amely időponttól kezdve abból a felekre nézve jogok és kötelezettségek származnak, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben (ez a gyakoribb) vagy például telefonon értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról (a futárcégnek való átadásáról) vagy az üzlethelyiségben való átvétel lehetőségéről.Samsung oldalán:
10.2. Ajánlatát akkor fogadjuk el, amikor e-mailt kap a Samsungtól, amely megerősíti ajánlatának elfogadását és közli a szállítási dátumot. Érvényes, végrehajtható szerződés nem jön létre addig, amíg az Ön ajánlatát a Samsung kifejezetten el nem fogadta.Ergo elfogadták emailben egyszer. Reggel telefonon azt mondta az ügyintéző ,hogy már csomagszáma van, azaz hangfelvételes beszélgetésen is elfogadott volt a rendelés.
De arról semmit sem találok ,hogy ha felbontja a "szerződést" akkor mi a történet.
szerk:
15.3. Fenntartjuk a jogot a Weboldalunkon szereplő bármely ajánlat visszavonására, valamint az esetleges hiányosságok, hibák vagy pontatlanságok kijavítására, beleértve az online rendelés leadását követően is, függetlenül attól, hogy az online rendelést megerősítették-e, vagy az Ön kifizetését feldolgozták-e, a jogszabályok szerinti keretek között.
Ezekre a jogszabályi keretekre lennék kíváncsi -
titta73
tag
Ami vicces, a diákos cuccal rendeltem úgy is, hogy kifizettem, meg utánvéttel is.
14:08 Megkaptam a levelet, hogy törlik a hiba miatt az összes rendelésem.
14:24 Kaptam egy levelet a GLS-től, hogy csomagot készített össze s Samsung HHP, fizetve van, csak át kell majd vennem.
Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb....(szerk)
Látom, más is így járt. Lehet, hogy a kifizetett tételeket nem merik törölni, csak az utánvéteseket? Nemsokára kiderül. Azért a fizetett tétel miatt lehet egy fogyasztóvédelemmel megkínálom őket, kifizetett, visszaigazolt megrendelés, annyira meg nem felűnő az eltérés, hogy mondjuk egy 100e Ft-os terméket adtak volna 10 Ft-ért, csak a kedvezmény mértéke volt kb a másfélszerese. Amúgy meg a megrendelésnél írt is valami spéci samsung kedvezmény tételt, ami akár ez is lehetett. Szerintem simán megáll a fogyasztóvédelemnél...
Nyertem már napelemes céggel szemben is nemrég. -
Usstom
csendes tag
Érdekes mert a GLS pedig küldött emailt, hogy csomagom fog jönni és holnap ha ma feladják.
-
lge73x
tag
Gyakorlati tapasztalatom, S22+ es S23+ van jocskan tererobeli javulas. Azokon a helyeken, ahol jo a terero, gyakorlatilag az Exynos es Snapdragon is ugyanolyan erteket mutat, viszont ahol csokken ott latvanyos 6-10 dB kulonbseg van, persze a Snapdragon javara!! Akkuidoben is a kb min +20% igaz!!
-
válasz
TheMartin03 #1974 üzenetére
Azt hogy? Mire hivatkozva?
-
Gabesz277
csendes tag
Akinek lemondták, az utánvéttel kérte vagy kártyával kifizette?
-
Noukoum
veterán
válasz
Elit3Zotya #1943 üzenetére
Inkább plusz egy dobozt gyártsanak le mint egy töltőfejet. Aki meg ilyen gyakran vesz új töltőt az akkor is venné ha gyárilag adnának hozzá.
-
TheMartin03
aktív tag
Ja, én is kaptam a mailt... És még a nem bugos diák rendelést is visszadobták.
-
nVIPER
senior tag
Volt kérdés a térerő. Van a cégnek egy hűtött raktára, jó faszául le van szigetelve. Eddig 0 térerő volt az S21-el. Sokszor át is dobta nem elérhetőre, ezzel 1-2 pálcika között mozog. Ha kellenek konkrét adatok térerőt illetően, egy Iphone 13 minivel is össze tudom vetni a szervizmenükben az értékeket.
-
TheMartin03
aktív tag
-
erikserif
csendes tag
Arrol valaki nem tud esetleg ,hogy diákkedvezménnyel (25%) a dupla tárhely kedvezmény miért nem érvényes?
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
TheMartin03 #1960 üzenetére
Túl szép lett volna, de valahol várható volt.
Amennyire sokat hibáztak, van esély arra, hogy valakinek azért ki fogják küldeni. -
spect80
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1941 üzenetére
én egyelőre nem látok difit, ledes kábellel gyári 45W töltővel használva ugyanúgy 30W a max mint az S22U-nál.
-
surgery
senior tag
válasz
Szerintem ezt felesleges sajnos a webshop vissza utasíthatja a rendelést. Felesleges jogilag után nézni mert ez így van.
-
TheMartin03
aktív tag
-
Theodorci
tag
válasz
Amint fentebb bemásoltam ÁSZF az idevonatkozó rész szerintem....
-
válasz
TheMartin03 #1956 üzenetére
Azt hogyan lehet össze hozni?
Ha már a diák nem is működik sehogy... -
erikserif
csendes tag
válasz
TheMartin03 #1956 üzenetére
"FELDOLGOZÁS MEGKEZDÉSE" itt tartott a rendelés.
De kérdem én akkor miért hazudnak a pofámba reggel telefonon keresztül, hogy a futárt várja -
válasz
TheMartin03 #1952 üzenetére
Nekem is most érkezett az email, nyilván feldolgozás alatt volt már.
-
erikserif
csendes tag
Na fiuk,lányok. Most kaptam az email-t hogy törlik a diák rendeléseket.
Ez nem jött össze -
-
válasz
Elit3Zotya #1913 üzenetére
Tegnap este raktam fel fóliát. Már mikro karc volt a 2 óra nyomkodás alatt otthon.
Én nem tudom hogyan de soha nem volt olyan telefonom aminek a kinelzőjén ne tudtam volna lámpa alatt karcokat találni. Még ha nagyon vékony is és szemből nem látszik.
Nagyon jó ez a telefon átköltöztetés. De az összes MFA app meg VPN meg tudja mit egyesével át kell vinni az adatot elég macera. Miért nem tudja az android az appok adatait is átvinni?
-
-
válasz
Elit3Zotya #1941 üzenetére
Én még az S21U-hoz vettem régebben az csak 20W-os, szóval akkor lehet megéri beújítani egyet, bár a Samu oldalán nem látok csak 35W max.
-
Elvileg most kicsit gyorsabban tölt a 45w-al mint a 22 ultra.
Ott ugye kb pont ugyan annyi kellett a 100%-os töltéshez, mint a 24w-ossal.. [link]
De majd valaki úgy is leméri hogy pontosan mennyi idő..Nekem mondjuk csak az a 25w-os van, amit a telefonhoz rendelt vezetékmentes töltőpadhoz adnak..
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #1934 üzenetére
Amúgy én is röhögök magamon, de hát ez van, szeretnénk ennyiért
-
válasz
TheMartin03 #1934 üzenetére
Ez minden rendelésnél így néz ki, csak a következő lépést mutatja.
-
TheMartin03
aktív tag
-
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #1931 üzenetére
Mobilnézetben látok egy csíkot, ami összeköti a kis csomagolós ikonocskát a kocsival
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #1929 üzenetére
A fedolgozás megkezdése felett van egy csík
-
Janaboy
veterán
Nekem most mintha változott volna valami a rendelés kapcsán, a világosszürke csíkból sötétszürke lett
-
Na, voltam megnézni én is (nem emiatt mentem, de ha már ott volt kirakva a közelben, miért ne) az ultrát.
Általában ezek a demo módban futó kirakott telefonok mindig amúgy is meg-meg döccennek, de pár percig nyomogattam, nem volt egy röccenés sem. Mondom ezt én, mint aki 2008 óta iOS-hez van szokva, és volt pár kitérőm, de mindig a mikrolagok volt az egyik indok, amiért visszajöttem. Viszont ha most ismét "kicsapongnék" nyugodt szívvel tenném, legalábbis ezen tapasztalat alapján. -
varilaco
újonc
S23 Ultra
One UI 5.1
Minden software a legfrissebb.
Mégsem találok olyan menüpontokat,beállításokat,amiket bemutató videókban látok. Egész egyszerűen hiányoznak azok a sorok a beállítások közül.
Eddig 2 ilyet találtam:
- Camera assist (közben ezt már feljebb írtátok hogy külön kell telepíteni,de mégis csak fura hogy erre sehol nem tértek ki a videókban)
- Bypass töltés
Van valami ötletetek hogy miért lehet? Későbbi frissítéssel kerül majd be? Esetleg régióhoz kötöttek? Svédországi szolgáltatós vásárlás (független készülék, itt is élek). -
-Faceless-
őstag
Hali!
Beállításokban a "suggestions" részt addig fogja az ember pofájába dobálni amíg nem csinálok mindent ahogy ő akarja, vagy valahol ki lehet ezt kapcsolni? -
FіkuszKukіsz
őstag
-
autotaxmo
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #1876 üzenetére
Nem az a kerdes hogy jobb hanem mennyivel mert konkret teszt sehol nincs ahol nezik hogy az uj snapival mobilneten vegig, minimalis wifi hasznalattal, ide-oda kozlekedve a varosban hogyan viselkedik az uzemido.
-
-
-
bajaki
őstag
Nekem is azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy a csomagszám már megvan a rendeléshez.
-
prokxy
veterán
válasz
Elit3Zotya #1894 üzenetére
Én átveszem ma, ha jön a diákos, majd eladom azt és ennyi. A 494e-hez van tok és már ez is egy jó ár az 512-esért.
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Annak, aki emlékszik a tegnapi, vásárlástól elállás miatti posztomra.
Az ügyfélszolgálat előtt le a kalappal, kevesebb mint 24 alatt, ma reggel, megérkezett a 494 es áron rendelt 512/12 es teló, és nem vettem át!
Szépen raktam be új háttérképet, pár ikont össze cseréltem a főképernyőn, olyan a 22U mintha új telóm lenne. A megmaradt pénzt pedig elnyaraljuk két hét múlva -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Theodorci #1897 üzenetére
Pedig az lenne észszerű, ha a második, "FELDOLGOZÁS MEGKEZDÉSE" státuszban már nem törölhetik, csak a "MEGRENDELÉS LEADVA"-ban, hisz ebben a leírásban van az, hogy "Rendelését megkaptuk, és felülvizsgáljuk". Következőnél pedig összekészítés, és szállítás van. De ha a kiszállítási dátumhoz, és ELKÜLDÖTT csomagszámhoz rögzítik, akkor lehet hogy ezért tartják vissza... Aztán ki tudja, lehet hogy a régi megerősítő emailben volt szállítási dátum, ami NEM a GLS-től, hanem a Samsungtól jött. Mert a GLS-nek nem sok köze van a Samsunghoz, email szinten.
-
Kaba
veterán
Nem kell itt sokat elmélkedni, váriuk meg a szállítást vagy a nem szállítást.
Az Emag pl. már többször hívott vissza csomagot amely már futárnál volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest