Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cecevok
tag
Nem látom azt a savazást az S23 kapcsán mint amit az Iphone 14 kapott, hogy az egy Iphone 13-as átcsomagolva... Pedig az S23 egy S22 más köntösben új procival és nagyobb akksival...
Az i14 legalább kapott +2gb ram-ot, kicsit nagyobb akksit, i13 Pro procit és főkamerát, új képfeldolgozó szoftvert, új szelfikamerát... -
sunya84
csendes tag
Yettelnél kártyás csomagban 560k a 12/512gb-os S23U.
Az nem is rossz ár érte, bár tavaly 450k volt ugyanitt a 256-os S22U… -
barnam_
nagyúr
A Snapdragon soc ígéretes változás, mármint hogy EU piacra is azzal jön.
Árat illetően annyit fűznék hozzá, hogy itt is érvényesül a háborús infláció -
Aryon87
félisten
Három szál hajam kicsit égnek állt az árak láttán.. Ennyi pénzért kap a juzer egy frissített, marktinges 200mpx főkamerát, egy picit újított külsőt, egy vadiúj bivalyerős procit (amit kérdés hogy fog elviselni a telefon nyáron, mert Samuék nem az optimalizálásról híresek lásd Note7, azóta csak pisis ovóda szint a lepkefing gyorstöltéssel és teljesítményvisszafogással. Mi újítás van még? Ja semmi.
Ennyi pénzért nálam minimum elvárás lenne hogy a zoomkamerák is nagyobb felbontást kapjanak (asszem ez a 3. generáció hogy ugyanaz marad) és a széleslátó is lehetne nagyobb felbontású. Szupermakróra képes legalább? Bemutatóról lsajna lemaradtam.
Kíváncsi vagyok, mire én odakerülök, az S25Ultra mit fog nyújtani, mert most jelen pillanatban a Mate50Pro-mat nem érné meg erre lecserélniDe még a P40pro-t se.
-
Crafter32
őstag
Nekem az a bajom vele, hogy képről olyan, mint az én régi nulla forintot érő Samsungom. Valahogy egy Sony vagy Pixel külsőre sokkal tetszettősebb és ennyi pénzért már legyen különösen szép, mégha nehéz is ezt elérni.
-
modd3r
őstag
Minimális a fejlődés, és már tavaly is az volt. Remélem az új design-vezér a Samunal irányba állítja majd a hajót. 😉
-
MrBazsi
senior tag
Az előrendelési akciók viccesek, az ár botrány már a legkisebbnél is. Oké, van snapi, meg nincs kamerasziget, legalább lehet rendes tokot tenni rá, na de nemsok fejesztés, az előző 2 szériához képest.
Erre sem fogom lecserélni az s10et. S22vel tettem egy próbát, de inkább visszatértem az s10hez. Nekem bárki bármit mond egy hajlított kijelzős telót nagyságrendekkel kényelmesebb fogni mint egy simát, nagyon utáltam ezért a 22-t.
Az S10 volt számomra az utolsó fullos flagship. S24ig elmegy ez még bőven, hátha jövőre visszatér a hajlított kijelző. Snapi miatt kivancsi vagyok az üzemidőre, de ez egy percig sem vonz most h lecseréljem az s10et. 400 ért persze... rommákuponozták az s22-t is ha nem fogy nyáron ezt is ugyanúgy fogják akciózni. Beteg árazás... és se fólia, se töltő, se headset... -
Jadro
veterán
Ez a zöld szín egész pofás, kíváncsi leszek rá élőben.
-
törölt tag
Sokan extázis közeli állapotban kárörvendtek az egyetlen épkézláb konkurencia bukásának, annak hiányában annyiért adják ezeket amennyiért akarják. Lehet örülni, vegyétek-vigyétek birkák.
-
dnelb
veterán
komoly azért hogy USD-ben ugyanannyi az ultra alapára mint az s21u volt, itthon meg +200k
-
válasz
-Gerzson- #74 üzenetére
Szerintem fel sem használható rá. De, ha valaki megkapja én szívesen fogadnám.
Én hozzá adtam egy üvegfóliát a telefon mellé, mert elvileg az mobil tartozék, de így sem fogadja el a kódot.
Addig is kellene egy diákot keresni és én is megrendelném, 517 még vállalható lenne. -
Talib21
tag
Én tettem be egy tokot a telefon mellé, de akkor sem engedi felhasználni, viszont legalább a egyedi 10%-os kupon működik, az is valami a tárhelyduplázással együtt. Így a 256 Gb-os S23 369 ezerre jön ki, ha azt nézzük tavaly olyan 300-ra lehetett akciózni a 256 GB-os modellt, akkor tűrhető.
-
1dude
senior tag
Azt gondoltam lesz valami normális akció... hát rosszul gondoltam
-
S@c@
őstag
Ha jól láttam nagy most a kollerberáció a Google-al. Most a samsung nem a MS-el volt eddig szoftveresen nagyon összehaverkodva?
Ergó minden word, excel...el demozták, miért marad ki a teams és lett google meetup? -
válasz
ForRedGlory #62 üzenetére
Nem nem működik, csak nem olvastuk el az apró betüst.:
"Köszönjük az érdeklődésedet az új Galaxy S23 széria iránt: az alábbi egyedi kóddal 20.000 forint kedvezményt kaphatsz új Galaxy S23 széria valamely készüléke és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén,
ha az előrendelési időszakban vásárolsz." -
azóta is gonoszul kacag az egész szerkesztőség, hogy hogy kibabráltunk a fél világgal.
nem akarlak elkeseríteni, de millió és egy oka lehet annak, hogy melyik anyag mikor készül el (meghagyom bogéknak a választ, ha akarnak egyáltalán). fogalmam sincs, hogy mi lesz az, egy dologban viszont totál biztos lehetsz: hogy nem az, amit írsz. az csak egy default kis vádaskodás, könnyű leírni, oszt kész is vagy.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #30 üzenetére
Ha adna, akkor meg azon menne, hogy miért nem annyiba kerül alapból?! Hiszen tiszta sor hogy így is megéri neki
-
-Gerzson-
aktív tag
Megrendeltem, fizettem a zöld 23u-t 12/512-t 609.000Ft ért a samsung.com-on. utána küldték a 10% kupont.
Mindegy, 700.000-re számítottam, még jól is jártam.
Várom nagyon. -
Sisco2
tag
Közben megjött, de:
"A megadott kód nem befolyásolta a megrendelést. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kódok csak bizonyos tételekre vagy bizonyos feltételek mellett érvényesek."
Nem müködik a 20k előreges kupon együtt a nagyobb memoriás kedvezménnyel.
Most olvasom kell hozzá még valamit venni:
"A 20 000 Ft értékű Samsung Webáruház kupon felhasználható bármely új Galaxy S23 széria valamely készüléke és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén a készlet erejéig." -
Segal
veterán
Azért az elgondolkodtató hogy az új Xiaomi telefonokról csak másnap volt cikk, de persze a Samsungról nem probléma még este 7-kor kitolni a cikket...
Nem kicsit részrehajló hozzáállás -
Reaper
őstag
Szépen megcsúszott az árazás, reméltem, hogy megáll 400nál a listaár a sima S23 256nál.
-
Hát marad az x90 pro plus
-
arpivw81
tag
Akinek kell,úgy is megveszi.
-
pepe792
tag
3-4 év aztán eléri az 1 millát a kezdő ár
-
slein
tag
Akik felsőoktatásban tanulnak 25% leesik, ami azért már egy olyan összeg amiért az ember lenyúl a földre.
csakszolok
-
Sisco2
tag
Akkor most az 50usd (20.000ft-os) előregisztrácios kuponokat nem küldi ki a samsung, ezt nem lehet felhasználni? Ez mire volt jó akkor?
-
Brian411
csendes tag
Hehe épp most ismerik be élőben cukormázba csomagolva hogy nem tudtak egy normális Exynos procit fejleszteni, uh marad a Snapdragon
-
Ez a koresz ficko az angoljával vérciki
-
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Hát ez tényleg elég vicces. Gondolkoztam, hogy beújítom, de így skip lesz egy ideig szerintem.
-
Brian411
csendes tag
Most nézem amcsiba 1200$. Hogy a kurva anyjába jön ki a 800K. Ott rohadjon meg a polcon.
-
prolad
addikt
Hát ez így nem sok. Remélem ez nem azt betíti előre, hogy idén is csak a minimumot teszik majd a Foldba.
Legalább rendes gyorstöltést kaptak? -
BÉCSÉ
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #36 üzenetére
Ez kell nekik, hogy a profit meglegyen. Pont emiatt.
-
gilfoyle
őstag
Megrendeltem egy 23U-t, 512-t a 256 áráért és az egyedi 10%-os kuponok működnek, így 140k-val olcsóbb, 548-ra jön ki.
samsung.hu -
Beteg árak ezek. Nem szabad csodálkozni hogy esnek az eladások a mobil piacon.
-
formula01
senior tag
válasz
Fiktivlife #31 üzenetére
Less be a bestbuy topikba milyen samsungos kuponozgatások mentek pár hónapja. 410 az alapmodell hivatalos ára. 300-350et írtam. Szerintem nem irreális. Engem csak a 6.1-es legkisebb modell érdekel. A Mate 20 Pro-m 6.4-es, persze már rég megszoktam, de őszintén már ezt is túl nagynak érzem.
-
ez foglalt?
csendes tag
válasz
ForRedGlory #26 üzenetére
A samsung.hu-n is azt írják, hogy szállítás várható megkezdése: 03 febr. 2023.
Mondjuk a Galaxy Watch 4-nél is hasonlóan optimista dátumokat írtak, aztán volt egy hét késés, állítólag a nem várt érdeklődés miatt, meg mert kifogyott az ajándék töltő, amit adtak hozzá.
-
Kasya
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #30 üzenetére
Nem kulonosebben sirok (nem en hianyolom a kuponokat), csak ertetlenul allok elotte, hogy megint (mint regen S6, S7 idokben) hazánkban adjak rosszabb kondiciokkal a telefont a szomszedos orszagokhoz kepest.
-
ForRedGlory
félisten
Itt a felújítási infó: [link]
Ez a link annyira ropogósan új, hogy még kint sincs sehol elvileg.
-
modd3r
őstag
válasz
A hivatalos Telekom oldalon is "ELÉRHETŐ" státusz látszik.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Február 17-től kapható Magyarországon, az előrendelés indul most. Legalábbis a Samsung nekünk ezt mondta.
-
Kasya
nagyúr
Csak en nem talalom a Samsung.hun az elorendelest?
-
ForRedGlory
félisten
Az ugye megvan (ami pozitívum), hogy elvileg a készülék holnaptól kapható is?
Ezt csak belsős Telekom oldalom láttam, máshol még nem. Remélem nem elírás, na nem montha sokat számítana, de aki ráizgult és felállt a pöcke, annak gyorsan meglehet.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #12 üzenetére
Frissítettem a cikket vele.
-
LosBlancosRM
őstag
610.000 ftért 2mp-ig csinál egy képet. 😂 Nagy ötlet volt a 200mp.
-
GeoJoe
senior tag
Mi ez a felújítósdi? Ez nekem új
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
De hogy ennyire semmit se adjanak. A felujitas meg kit erdekel, mikor eladni akarom az elozo telefont (hogy abbol finanszirozzam az ujat)...
Az meg hihetetlen, hogy a mai arfolyamon a szlovákoknál pl. olcsobb a telefon, mint itthon.
Szerk: a RayTracing demozasa nagyon blama a livestreamben
-
Az Ultrától feláll a pöcköm.
-
Sawyer_
tag
Csak nekem tűnik csúnyának a kamera megoldása a hátlapon? Szerintem így sérülékeny és ronda is, egy keret nagyságrendekkel feldobná. Egyébként nekem ennyiért nagyon soknak tűnik. Egyedül a Snapdragon, ami szerintem lényeges előrelépés, amúgy az S22 még jobban is néz ki, csak ugye a proci... De 410 ezer Ft, pff, és se töltő, se füles, se infra, se SpO szenzor. Tudom, lehet erre azt írni, hogy csak + 10 ezer Ft, meg hogy vegyél Weart/Buds-ot, stb., de ezek régen akkor is a szett részei voltak, most meg egy pucér telefont kapsz horror áron...
-
callmeakos
veterán
Akkor én most tutira az S22 szériára mennék rá. Olcsóbb is lesz, tudásban sem marad el sokat, és még évekig támogatott lesz.
Tudom én, hogy mostanság elég nehéz már valami nagy dologgal előrukkolni, de azért az ilyen modelfrissítések szerintem gázok. Az Apple meg most a Samsung rendesen kezet foghat, hogy sikerült egy olyan szériát kihozni, ami tudásban alig fejlődik, de cserébe rendesen fog az a virtuális cerka. Ahogyan az iPhoneoknál érdemes a 13-as szériát választani őszig, úgy itt is inkább bölcsebb választás a S22 mellett maradni.
-
formula01
senior tag
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Mihez kell egyébként 12 GB Ram egy telefonba, azon kívül, hogy mert ennyi pénzért legyen és kész?
410k az alapmodellért borsos ár, de ha ahhoz viszonyítom, mit ajánl az apple a sima iphone 14-el hivatalos árán 450k-ért, akkor még mindig barátinak mondható az árazás, főleg, hogy pár hónap és 10-20% ebből az árból szokás szerint úgyis lekuponozható lesz.
Mate 20 prot használok lassan 4 éve, tökéletesen teszi a dolgát, de már nagyon viszket a tenyerem, hogy váltsak. Iphone-t szerettem volna korábban, de ha a sima s23 kuponozgatással becsúszik pár hónap múlva 300-350 közé, nagyon valószínű, hogy az S7 után újra Samsungom lesz végül. Csak valami izgalmasabb formát kitalálhattak volna.
-
Talib21
tag
samsung oldalon basszus tartozék nem sok maradt/van. Ti a 20000 es kupont megkaptátok, mert ahogy nézem sestore kiküldte, de samsung.com nem?
-
KaitouP
nagyúr
Ős droidosként és soha Apple terméket nem használóként én erre már tényleg azt mondom, hogy ha itt tart a Samsung árazása, akkor inkább egy iPhone. Röhej. Kész röhej ami folyik itt az árazással kapcsolatban.
-
modd3r
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
A kissebb tárhelyes árért kapsz eggyel nagyobbat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
viragdani01 #10 üzenetére
Attól még említeni lehetne, nem államtitok.
Az mondjuk komoly, hogy 20 perce tart a bemutató, de még mindig a kamerára vannak ráizgulva.
-
undercover
őstag
Van valami trükközés most amivel jó áron lehet előrendelni?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Bog azt mondta, hogy arról külön cikket szeretne, azért nem szerepel itt.
-
DrDobos
őstag
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Ezt a felujitas dolgot nem is ertem.. most nem uj telefont akarok venni (mondjuk nem..
) erre fel akarják újítani a régit?? A jól bevált készlékbeszámítási kedvezmény sokkal jobb ötlet volt
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Hát te most bajban vagy. Az S10 alig ér valamit már, az SD miatt meg vonzóbb lehet az S23, marha drágán. Én S21 FE-t vennék a helyedben 6/256 kiszerelésben. Lapát az igaz, de nem jársz rosszul vele.
-
ForRedGlory
félisten
-
Sirandrish
legenda
Csak gyors bekukk, mi az elorendelői ajcsi?
-
Juhaszatti
addikt
S22-ről, vagy S21-ről biztosan nem váltanék. De az S10-em hiába teszi szépen a dolgát, már azért viszket a kezem valami újdonságra (bedarált a fogyasztói társadalom, tudom).
Így S10-ről nézve azért elég az újdonság ahhoz hogy váltson az ember, a kérdés már csak az, hogy kell-e nekem az S23, vagy elég az S22. Eközött a kettő között már kevés a technikai különbség, árban viszont tetemes.
Nem gondolkodnék sokáig, ha idén is maradt volna az Exynos, így a Snapdragonra váltással viszont megnehezítették a választást. Kíváncsian várom a teszteket, és az első pár hónap tapasztalatait. -
janeszgol
félisten
Gondoltam, hogy minimum 400 ezerről fog indulni a legkisebb is. 410 lett.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Na, ez tenyleg vicc lett. Es adtak egy 20k-s kupont...tudom, aki a kicsit nem becsuli...
-
Taci
addikt
Várjuk a teszteket.
-
ForRedGlory
félisten
Jó vicc ez az árazás, de persze erre számított az ember. Arra viszont nem, hogy ilyen nevetséges előrendelői akciót találnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- Keresünk dokkolókat
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest