Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Theodorci #2110 üzenetére
Ja olvastam a korábbi bemásolást, gyakorlatilag 0. perctől addig védi őket az ÁSZF, amíg át nem veszed...
Úgyhogy lehet hogy a pénteki rendelésem átveszem holnap a depóban, végén még a kuponhalmozós 494-eset is visszahívják a GLS pécsi depójából.
Mondjuk akkor biztos elvesztenének engem, mint vásárló, mert az már a vicc kategória lenne. -
TheMartin03
aktív tag
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Theodorci #1897 üzenetére
Pedig az lenne észszerű, ha a második, "FELDOLGOZÁS MEGKEZDÉSE" státuszban már nem törölhetik, csak a "MEGRENDELÉS LEADVA"-ban, hisz ebben a leírásban van az, hogy "Rendelését megkaptuk, és felülvizsgáljuk". Következőnél pedig összekészítés, és szállítás van. De ha a kiszállítási dátumhoz, és ELKÜLDÖTT csomagszámhoz rögzítik, akkor lehet hogy ezért tartják vissza... Aztán ki tudja, lehet hogy a régi megerősítő emailben volt szállítási dátum, ami NEM a GLS-től, hanem a Samsungtól jött. Mert a GLS-nek nem sok köze van a Samsunghoz, email szinten.
-
worxland
addikt
-
worxland
addikt
válasz
Theodorci #1619 üzenetére
"Samsung Electronics today reported financial results for the fourth quarter and the fiscal year 2022.
The Company posted KRW 70.46 trillion in consolidated revenue and KRW 4.31 trillion in operating profit in the quarter ended December 31, 2022. For the full year, it reported 302.23 trillion in annual revenue, a record high and KRW 43.38 trillion in operating profit."
43,38 billió KRW = 12,62 billió forint. Ebből elbuktak esetleg most pár millió forintot. Kerekítési hibaként sem lesz kimutatva. -
adam1991
tag
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Theodorci #1557 üzenetére
Ilyenkor gondolkozok el, hogy az ekkora multik valóban jó háttérrel és csapattal, technológiával rendelkeznek-e, vagy csak a hírnevük nagy és eközben szöggel és kalapáccsal próbálják a weboldalt összeeszkábálni.... (Valszeg utóbbi.) Amiket produkált az elmúlt 2 napban, katasztrófa.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Theodorci #106 üzenetére
Egyetértek veled teljes mértékben. Megvettem az s22-t decemberben, addig az s10 ment biztosítas keretein belül szervízbe. Kaptam egy zsír új s10et, nem került semmibe. Az s22 ment is vissza a dobozba egyből, 1 hónap alatt sem tudtam megkedvelni. Egy percig nem hezitáltam visszaköltözni bele, annyira nem fogott meg a 22. Ég és föld a kettő, nem éreztem a prémiumérzetet, fogni borzalmas a 22-t ezután, a hangminőség is sokkal rosszabb. 180at kuponozva sem ért meg a 22, (nekem) a 23ért se adnék még 200at se, snapi ide vagy oda, egyszerűen bumszli ez a forma, nem kecses, nem áll kézre. Az ultra meg marha nagy. Igen véget ért a főverziófrissítés, de még 1-2 év így is simán benne van. Fluid, gyors még mindig, tud mindent amit kell, és nincs már akkora fejlődés s10-s23 közt mint annó az s7-s10nél. Azt már meg sem említem h az s22 színei nekem fakóak voltak s10 után, érezhetően megy a minőségi spórolás is, minden téren, az s23ban is mennyi "szemét" van... aztán majd kopik a festett keret ugyanúgy mint a 22-n. de legalább nincs bumszli kamerasziget, tálán az s23 at egy pitakában is lehet majd tenni úgy az asztalra h ne billegjen. Nem jó irány ez a mindig kis reszelés, alig változó formavilág. Én spec sokkal boldogabb lennék ha mondjuk az s24 ívelt kijelzővel is kapható lenne a legkisebb méretben is, nemcsak az ultrában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- Galaxy S23, 8/256 Gb,gyári garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot, titta73 részére jegelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest