Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
nepszter1 #2690 üzenetére
Ez nehéz kérdés mindig, mert a játék olcsósága miatt, mindenkinek más jön ki budget paklira. De ha berakod azt a paklit, amit csintáltál, segíthetünk, hogy hogy javíthatsz rajta. Milyen szinten vagy?
Alexxxis: Unfair, broken lapok. Red coinon szinte garantált lapelőnye van a Brouvernek, akkora tempo-t tud kihányni 0 setuppal. Wardancer, meg úgy akadályozza meg az instant pass-t, hogy nem tudsz vele mit csinálni, és nem is látod előre.
Nem tudom melyik streamer játszott mill-lel mostanában, de ma is találkoztam kettővel. Nekem sajnos instant vereség mindegyik, mert thinre épül a paklim.. Miért mindig a Nilfgaard kapja az ilyen idegesítő lapokat? Reveal, mill, egyik sem egészséges. Az alchemy-t is gyűlölöm, de az eggyel jobb kategória. Én 3500-on vagyok most kereken, a winratem rosszabb, mint szokott, de csak saját paklival játszok, aminek a fele meme.
-
Genji
őstag
válasz
Gwentben nincs buget deck a szó klasszikus (HS-es) értelemben, mivel minden pakliban ugyanannyi legendary és epic lehet.
Ha monster fun vagy és kevés a lapkészleted én Wild Hound decket építenék Drakkarra. Teljesen kompetitiv rank 19-20 simán benne van. 2 kezdő gold lap simán belefér, így scrap értéke is csökkenthető.
Vmi ilyesmire gondoltam.
MÁS: 3815ig elverekedtem magam, de rank 20 holnapra marad, mára kiégtem. Henselt rulez
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Itt minden deck kb ugyanazon a budget-n van, mivel limitálva van a goldok silverek 1deckbe kerülő száma. Az, hogy neked személyesen mi lenne a low budget az nagyban függ attól , h jelenleg milyen a monster keszleted.
Gwentdb-n tudsz úgy keresni decket hogy beallitod a factiont, milyen lapokat tartalmazzon mindenkepp, stb stb. Szerintem ez most neked sokat segitene, abból már tudnál kalkulálni -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
nepszter1 #2307 üzenetére
Szia,
Kézdőknek általában az ajánlott pakli az eredin frost. Meg tudsz nézni egy gwentdb-s Eredin paklit, mert a bronz core-ja a paklinak nem sokban különbözik a kezdő decktől és úgy tudod szépen cserélgetni a lapokat.
Challengeket meg tutorialokat csináld meg, meg próbáld meg minden nap legalább 100 goldig a napi rewardokat megcsinálni. Nagyon free to play barát a játék még, két hét múlva jön 110 új lap, meg csomó lapbalance.
Ha nagyon nem megy egy challenge, akkor térj rá vissza később, nem létszükséglet az elején, hogy meglegyen minden leader. Van olyan leader amivel még nem is játszottam.A starter pack nagyon megéri, azt vedd meg szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja