Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Trabecan #3438 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon pörög a fórum.
Nekem új ez a játék. A witcher háromban sok órám van, 200 körül. De szerintem 4 gwent körnél többet nem mentem benne.Sőt, még sokat is mondok... Az valahogy nem kapott el.
Aztán próbáltam még bétában a különálló Gwentet, hát valahogy az sem. Nem volt rossz, de nem éreztem annyira. Most 3 napja viszont eszembe jutott hogy kilépett bétából, megnéztem, és nem bírok leszakadni róla.Persze nem nagyon megy. Inkább ez a szeretek játszani típus vagyok, mint tudok...
Valaki tud a szörny paklival játszani? Én igazából csak a másfajúakkal tudok. Valamennyire.. Arra mentem rá. tetszik a sok boost egység. De ez a szörnyes, egymást megevős, kiköpős technika is tetszik, de nem tudok rájönni. Nem tudom hogy működik, mi ez a deathwish. Na igazából csak ennyi...
Gondoltam beköszönök -
Genji
őstag
válasz
Trabecan #3332 üzenetére
Rengeteg lapra vár nerf. Ami tuti eddig:
- A witcher trio, vagy a pontokat csökkentik vagy a provisiont növelik. Magyarázni nem kell minden deckben benne van.
- Golden Froth: 18 pont (9 unittal egy rowban amit nem nehéz összeszedni) 9 provisionért iszonyat OP, játékot eldöntő tempo.
- Zoltan Scoundrel: kvázi ugyanaz mint golden froth csak még ugye 2 unitot is lerak (tehát elég 7 unit egy rowban és megvanm a +18 pont) - ráadásul Emyhr-el újra kirakható
- Sihil és Mastercrafted spear: egy hosszú harmadik körben a spear 10 pont 5 provison-ért beteg. Ráadásul előkészít Ignit, scorchot, Schirrut, stb plusz azért artifactokkal csak speckó antiartifact lapok tudnak kezdeni valamit amiből kevés van, ha kiszórsz 3-4et tuti nem tud minddel kezdeni valamit az ellen.
- Wyvern scale shield detto: 10 pont 5 provision beteg.
- Drummond warmonger: bugos, jelenleg meg lehet vele ölni a tactical advantage kártyát, pedig elvileg immune.
Hirtelen ennyi jut eszembe.Alexxis: Ale 6 sebzés/pont 8 provisionért nem annyira jó. Nem is rossz, inkább olyan oké kategória. Mondjuk egy hailstormnál 10ért 10et kapsz.
Szerintem akkor jó egy kártya, ha legalább ugyanannyi vagy több pontot hoz összesen mint amennyi provisonbe kerül. Pl Deithwen Arbalest 3 pont 2 sepzés lehetséges +2 sebzéssel azaz rossz esetben 5 provisonért 5 pont vagy akár 5ért 7.
-
atainprison
senior tag
válasz
Trabecan #3276 üzenetére
Ahogy a fórumtárs is írja, a Thronebreaker egy singleplayer játék, ahol a Witcher világában játszódó történetet mesélnek el és a csatákat az új Gwent formájában kell megvívni, egyedi paklikkal és kártyákkal. Én még csak kb. 3 órát toltam bele, de azt már most látom, hogy a 30 dodót megérte. Ha szereted a Gwentet és érdekel a Witcher világa (tetszett a játék és/vagy a könyvek), akkor simán megéri.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Trabecan #2448 üzenetére
Ezt egy profi rakta össze valószínűleg erősebb. Nekem nem tetszik, szóval nem próbáltam és valószínűleg nem is fogom. A Barclay Cleaver Yaevinn Brouver coin flip abuse combo miatt lehet erősebb. Braenn amúgy nem hülyeség, sokszor nem jön fel egy Swordmaster sem az elején (ami nem tragédia, de nem ideális).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Trabecan #2448 üzenetére
Én ezt használom. Most gondolkozok, hogy egy Skirmishert kicseréljek egy Doppler-ra (hatori miatt) és akkor Mandrake mehetne Ida helyére és valamelyik gold helyére Vesemir/Outlaw. Csak a Muzzle az egyik kedvenc lapom és nincs kedvem kivenni. A többi gold meg kb kötelező.
Erősségre tier 3 körül lehet, nem tudom. Ebben a szezonban 20 win 4 lose-ban vagyok, de ez semmit nem jelent, mert most kerültem fel rank 18-ra olyan keveset játszok rankedet. Úgy érzem, hogy így hogy teljesen kiismertem a paklit, rank 20 körülre elég lenne, ha ismerném a meta paklikat. Mert pl mikor én kezdek, a Henselt és Skellige paklik ellen meggyűlik a bajom és sokszor azért nyerek, mert egyértelműen missplayelt az ellenfelem. Mivel alacsony tempo-val indít a pakli, nagyon nagy különbség van, hogy milyen coinnal kezdesz.
Még azt akarom kipróbálni, hogy milyen lenne a Neophyte a Dragoon helyett (2 neo, 3 hawker sup), de kétlem, hogy jó lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Trabecan #2446 üzenetére
Szerintem, ha nincs meg Vilge, helyettesítőnek megfelel a Poet. De igen, Vilge a legtöbb szituációban jobb, és néha sokkal jobb.
A handbuff törpe alatt mit értesz?
Én Handbuff Scoiával játszok, de nem mondanám szuper erős paklinak. Törpék is vannak benne, de csak tempo gyanánt.
-
Genji
őstag
válasz
Trabecan #2444 üzenetére
Vilgefortz sokkal erősebb és flexibilisebb lap. Eleve ha azt nézed, hogy 1 vagy 2 pontos lapot szedsz le vele a saját oldaladon és ugyanúgy húzol egy lapot több pontod marad (5 helyett jó esetben 8 plusz pont), nem beszélve arról, hogy le tudsz szedni vele valami kártékony spyt (Fake ciri, tehén, egész sort sebző Scoia csapda, Bluboy Lugos bálna, stb) + nagy value az is ha leszedsz valami bazi nagy lényt (mondjuk 20+ ponttól már megérheti) az ellenfél oldalán mondjuk a 3 kör végén amire jó eséllyel húz egy szar lapot mondjuk átlag 10-12 pontért. Leszedsz mondjuk egy 25 pontos lényt húz egy átlag 10es lapot akkor már 24 pontos volt a Vilged ami nem kicsit jó. Ha meg Regis, Consume,vagy egyéb böszme lényt szedsz le vele kvázi megnyerte neked a játékot.
Poet szerintem nem egy jó lap, nem ér megy egy arany slotot. MAx ott tudom elkpzelni ahol nincs jobb választás és nagyon kell a tempo.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Trabecan #2427 üzenetére
Egyszer már (#2409) Genji leírta neked
ezzel játszom én is.
Henselt
GOLD: Bloody Baron, John Natalis, Seltkirk of Gulet, Triss: Telekinesis
SILVER: Scorch, Nenneke, Thaler, Reinforcments, Alzur's double-cross, Ronvid the incessant
BRONZ: 3x Dun banner, 3x Battering ram, 3x Wintch, 3x Siege master, 3x Reinforced ballista (Ha sok a swarm deck, ez cserélhető sima Biallistára)Alchemynek még én sem ástam a mélyére,még vártam véleményeket. De ha összerakom, küldeni fogom.
-
Genji
őstag
válasz
Trabecan #2404 üzenetére
Nem leszek Gwent közelben pár napig szóval inkább leírom.
Henselt
GOLD: Bloody Baron, John Natalis, Seltkirk of Gulet, Triss: Telekinesis
SILVER: Scorch, Nenneke, Thaler, Reinforcments, Alzur's double-cross, Ronvid the incessant
BRONZ: 3x Dun banner, 3x Battering ram, 3x Wintch, 3x Siege master, 3x Reinforced ballista (Ha sok a swarm deck, ez cserélhető sima Biallistára)Amúgy a legsokoldalúbb, legtöbb deckben használható gold lap most messze a Triss: telekinesis.
Alexxis: Se Deathmold, se egyéb clear nem hiányzik, ez a deck annyira OP, hogy úgy is nyer ha mind a 3 rowban weatherrel büntet az ellen az elejétől. Úgyis rowstackelsz a crew miatt. Dagon ellen annyi a trükk, hogy DA'O-t illetve Archespore-t le kell kapni egyből (ha kint van legalább 2 deathwish lény én inkább tempo Henselt-ezek, csak ne maradjanak fent.)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Trabecan #2390 üzenetére
Itt a GwentUP tracker metareportja. Ez folyamatosan változik, szóval válassz ki egy 50% felettit és már nagyon nem lőhetsz mellé. De inkább azt mondanám, hogy válaszd azt a paklit, amelyik szimpatikus, mert egy darabig sokkal fontosabb hogy hogy játszol, mint hogy mivel.
Az Octvistos paklival én vigyáznék. Nem nagyon tud metává válni, mert egy-két scorch instant win ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows XP
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest