Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Azóta jött hotfix is a Gernichora artifact abuse-ra. Szvsz agy megváltást egyébként nem hozott az új patch, egyelőre még mindenki keresi a metát
A Northern Realmsnek jól jött Meve, egész kompetitív engine deckeket lehet vele összerakni, még 5-ös rang környékén is sok jön szembe (néha még meg is vernek)
Gernichora ostobán OP volt az artifact abuse miatt, egyébként pedig Deathwish deckek élére jól jön.
Arnjolf nekem nem jött be, pedig alapvetően Skellige párti vagyok. Crach-Lippy Hymmel és Olaffal viszont egy valid opció lett, aminek örülök, mert vicces meccsek tudnak belőle kerekedni.
Aep Dahy egy korrekt leader lett, de nagyon nem borította fel Nilfgaard pozícióját, szerintem az az egyetlen faction, ahol minden leader egyaránt jó.
A Scoia'tael csapat van most nagy bajban: kinyírták az egyetlen finisherüket, Schirrút, az új leader képessége jónak tűnik, de kevés trap van a játékban ahhoz, hogy hosszú távon meglepő tudjon lenni.A márciusi update-tel 100 lap jön majd, és megerősítették, hogy lesznek köztük leaderek is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest