Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kai_Rong

senior tag

válasz Genji #3566 üzenetére

Azóta jött hotfix is a Gernichora artifact abuse-ra. Szvsz agy megváltást egyébként nem hozott az új patch, egyelőre még mindenki keresi a metát :)
    A Northern Realmsnek jól jött Meve, egész kompetitív engine deckeket lehet vele összerakni, még 5-ös rang környékén is sok jön szembe (néha még meg is vernek :D)
    Gernichora ostobán OP volt az artifact abuse miatt, egyébként pedig Deathwish deckek élére jól jön.
    Arnjolf nekem nem jött be, pedig alapvetően Skellige párti vagyok. Crach-Lippy Hymmel és Olaffal viszont egy valid opció lett, aminek örülök, mert vicces meccsek tudnak belőle kerekedni.
    Aep Dahy egy korrekt leader lett, de nagyon nem borította fel Nilfgaard pozícióját, szerintem az az egyetlen faction, ahol minden leader egyaránt jó.
    A Scoia'tael csapat van most nagy bajban: kinyírták az egyetlen finisherüket, Schirrút, az új leader képessége jónak tűnik, de kevés trap van a játékban ahhoz, hogy hosszú távon meglepő tudjon lenni.

A márciusi update-tel 100 lap jön majd, és megerősítették, hogy lesznek köztük leaderek is :)

Új hozzászólás Aktív témák