- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Ideág meg azt mondták jó a 14" is pótkeréknek csak megfelelő váltóméretű gumi legyen rajta.
Egyébként ha veszek egy 15" felnit rá egy Sailun Atrezzo 4Seasons 185/65 R15 (hirtelen ezt találtam legolcsóbb 4 évszakosnak) gumit annak ugyan akkora lesz az átmérője mint amit belepróbáltam (185/65 R15 Matador téli)?
-
rbalint88
addikt
tegap átcseréltem a splashen, mert nem tudom mikor lesz rá legközelebb időm, tegnap meg nem a latyakban fetrengve/a gumisnál 3 órát sorban állva meg tudtam oldani itthon fékellenőrzéssel és a beragadt fékpor kifújásával együtt fél óra alatt. utána elvittem a nyárikat kívül belül lemosni, azok se fékporosan-mocskosan legyenek eltéve. de időjárás alapján még valóban nem indokolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest