Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztem cuki a virágmintás 🌻🌷🌼 Hankook Kinergy.
A Goodride 4S, bár tényleg hozza az elvárásaimat plusz fokokban, tudni kell, hogy havas útnak a közelébe se mentem, és gyorsan kopik.+ F_Zolee + rbalint88
Reggel az Ott Service-nél kezdtem, elvittem a tavaly odavert OZ-t esztétikai javításra. Az udvaron megint durva verdák, van pénz lóvéra.
Megkérdeztem Ott is, GY Asy6 vagy vehetek-e Sumit, azt mondták, MX-re bohóckodni vegyem a Sumit. Nem ciki? MX-re nem. Vagy - ahogy rbalint88 is írja - vegyek előre tapadósat a fékezéshez, hátra meg kínait.
Viccnek tényleg jó, de a valóságban nem szeretnék felemás szettet. 🤗 Kicsit még kattogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest