Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Ma reggel megvolt az első vészfékezés.
Jobbra kanyar zöld lámpánál, előttem valami konzervdoboz méretű autó.
Semmi boyracerkedes, hagytam 5 méter helyet, hadd kanyarodjon, engedje el a gyalogosokat, stb., bár Pesten már ez is határ eset, hogy emiatt nem loknek le az útról, de ez volt a szerencsém.
Nyilván a forgalmat figyelve, gyalogosokat szemmel tarva, amikor tisztult a terep, azért a rám jellemző lendülettel elindultam, közben a konzervdoboz már a zebrán volt, így nem is számítottam semmi más akadályra előttem, közben már a tükröt is néztem, ahogy szoktam, mert 1 sávból kanyarodtam 2 sávos útra, ilyenkor tudnak hátulról (oldalról) meglepetést okozni az autóstársak.
Amit nem láttam, és nem is tudom hogy kellett volna-e látnom, hogy velem egy irányából érkezve a járdán egy biciklis száguldott át a zebrán, persze az előttem lévő megállt, a zebrán telibe, hogy ne üsse el, én meg ugye eközben a mögöttes forgalmat csekkoltam fél mp-re.
Na ezt követte a satu fék, -4 fok, száraz út, szerencsére minden gond nélkül megálltam, pedig lelki szemeim előtt már ott figyelt az összetört lökhárítóm.
Mondjuk utána szerencsétlen másik autós kapott szép szavakat, pedig a gyökér biciklist kellett volna elkapni.
Nem fagynak le ezek ilyen időben a bicikliről
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest