Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
Phantomhive
üzenetére
A WvW(PvE + PvP) illetve PvE-ben minden end-game, mert leszinteződsz. Illetve a most ismétlődőnek látszó eventeket ha playerek elbukják akkor egy másik event lesz, mivel láncolatban vannak. Tehát most betaban egy adott event láncolatnak a legvégét látjuk, és mivel sokan vannak, persze hogy mindig nyerünk.
Tapasztaltam ezt, tehát tudom miről beszélek.
Az Orr szigeten pl már event hálók lesznek, nem sima láncolatok.
Meg nem kevés játékideje van a játéknak, egy majdnem egész felfedezett kezdőterület a játék világának 2%-a.Az Arenanet változtatni fogja a dinamikus eventeket, tehát pl fél év múlva ha visszamész egy területre teljesen más eventekkel találod szembe magad. Új dungeonokat is pakolnak majd a játékba. Ha úgy vesszük a WvW meg "örök" játékidőt ad.
KisTücsök: Az insták(dungeonokben) adnak elég komoly lootot. A fejlesztők elmondták hogy mire kijössz onnan akkor kb teljesen máshogyan nézhetsz ki, egy teljes setet lootolhatsz.
Ja és megéri többször is bemenni ezekbe a dungeonökbe.
De majd többet a full game-ben.K_mester: Engem főleg a PvE érdekel egyelőre(!) ebben a játékban. Szerintem ez is sokkal kiemelkedőbb mint más MMO-kban. Ha úgy nézzük a PvE tartalomban is 2 játékot kapsz: A story alapút és a szabad világú PvE-t. Remélem érthető.

Új hozzászólás Aktív témák

- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tapasztaltam ezt, tehát tudom miről beszélek.