Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
Tényleg nagyon új és nagyon el akar szakadni a többi mmo-tól(wow klónoktól), ami elsőre jónak hangzik, de nekem valahogy nem jön át ez a megközelítés teljesen.
Akárhogy nézem, ez a játék brutálisan rá van állva a pvp-re és a pve content nagyjából kimerül a fejlődésben és a dungeon pucolásban(utóbbit nem sikerült kipróbálni eddig BWE keretin belül). Hiányolom a raideket első körből, annak mesés varázsa volt pl. a wowban, ami marha nagy ziccer. illetve azt furcsállom, hogy a pvp és a pve tök külön "világ".
bemegyek pvpbe és kapásból 80-as vagyok, tök más gear és pveből gyakorlatilag csak egy kasztot meg egy fajt "viszek", minden mást kapok.
elég furcsa. az utóbbi 2 napban azon gondolkoztam, hogy ha elérem a max szintet, akkor mi az end-game content a GW2-ben a pvp-n kívül?
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- GAMER PC: RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5 /// RX 6900 XT /// 2x512GB SSD
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i7-13650HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Teljesen Újszerű - Papíros Garancia!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest