Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fubenalvo
csendes tag
A mount kérdésről anno Gyu is írt egy pár sort:
"...Aki csak napi 5 percet játszik ugyanúgy kihozhatja belőle a maximumot, mint aki 12 órát – a közlekedési rendszere a lehető legjobb, amit eddig láttam – 20-as szinten sem hiányzott a mount, az AH pedig – egy szóval a “legjobb”, amit ilyen játékokban tapasztaltam.”3 béta hétvégével és két stress teszttel a hátam mögött ugyanezt tudom elmondani, pedig L2-ben egyszerűen el se tudtam képzelni a játékot egy értelmes stryder nélkül, az örök álom pedig mindig is egy saját wyvern volt.
A lényeg, hogy a térképen eszméletlen mennyiségű waypoint van. Ennek használatával még a hátasoknál is gyorsabban lehet mozogni. Persze, ha a térkép egyik sarkából a másikba akarunk ugrani, akkor érdemes igénybe venni egy közelebbi asura kaput, mert ezzel sokat lehet spórolni. (Emellett természetesen az ostrom alatt álló helyekre nem lehet ugrani waypointtal. Ameddig ott folyik az event, az le van tiltva. )
Nem tudom hányan próbáltátok már a játékot, de tényleg egy pillanatig nem hiányzott semmiféle hátas jószág. Akinek pedig a gyűjtögetés hiányzik, az gyűjthet miniket és a későbbiekben esélyes, hogy bekerül az első részből már ismert zaishen menagerie szerű hely is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest