-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
A keg brawl-t próbálja ki mindenki, nagy fun.
Elkezdtem én is a játékot. Végül nem charr lettem, inkább norn, viszont engi ugyan úgy. A szintezés ilyen tempóban nem gond végülis, bár max két hét alatt így is simán felvisszük 80-ra haverral szerintem. 15 óra alatt 11-es vagyok, úgy, hogy volt bőven wvw meg egy kis pvp is, na meg csak sima funolás.
A kasztok azért annyira szerintem még sincsenek kiegyenlítődve, vagy csak én vagyok ennyire full béna (vagy csak ennyire lemaradva), spvp-ben gyakorlatilag esélyem sincs egy mesmer vagy thief ellen, de haveromnak sem sok (ranger). Na de nem baj.
wvw most reménytelen, annyira aláznak. Egy árva létesítményt nem birtoklunk, vagy max néha 1-1-et egy kis időre.
A Traiding post meg mikor lesz már használható? Már kipróbálnám.
Ami viszont kifejezetten idegesít, azaz overflow. Haverral két órán keresztül próbálgattunk divinity's reachből kimenni queensdale-be, de mindig overflowba dobott. Aztán 2 óra után sikerült, hogy nem oda. Meg várni meg nem akartuk, hát ha együtt szeretnénk játszani partyban, akkor ne is kelljen már ilyenekre várni. De ez az overflow wvw-ben is eléggé idegesített. Nem tudom, miért nem tudják megcsinálni, hogy nagyobb kapacitásúak legyenek a szerverek, vagy nem tudom...
Amúgy ilyen keg brawl-hoz hasonló játékot tud még valaki? Meg hogy merre található.
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Hynix / Samsung 1x8GB DDR4
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs