- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
válasz
SkyLine3000 #85 üzenetére
Laptopon nem is fogsz játszani ezzel, mert amilyen gépigénye lesz 2 millió forint egy olyan lapos ami normális fps-sel futtatni fogja.
-
Plata
félisten
válasz
Hát megmondm neked,szerintem az én gépemen sem menne valami fényesen.
De igazából lehet jobb lenne konzolon tolni a hatot.
Az öt is szarabb PC-n mert sok a modder online-ban,ok hogy a sztorit ha kijátszom nincs modder,de nyílvánvaló hogy itt is inkább az online fog érdekelni.Holt biztos hogy az új online kicseszett fapados lesz és még nem lesz az sem hogy invite only.
Sőt ha az RDR online-ból indulok ki akkor kb semmi sem lesz még passzív mód sem.RDR online olyan iszonyúan fapados és béna volt hogy el sem akartam hinni hogy rockstar játék.
Na és tuti GTA Online sem lesz jobb,vagyis akkor már inkább konzol mert pc-n nulladik naptól kezdve hemzsegni fognak a modderek. -
Sirandrish
legenda
válasz
Trailer, képek, vagy bármi nélkül fixen megtudom mondani hogy a majdani GTA6 minimum grafikán is 10szer jobban fog kinézni mint az 5 maxon..
Persze nem szétmoddolva, de az alapjáték tuti hogy mérföldekre lesz kinézetben, már csak a kettő között eltelt idő miatt is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest