- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
CactuS #80908 üzenetére
Nem tudom, hogy újrafogalmazták a dolgokat, vagy nagyon átsiklottam/tunk felette, de az a lényeg, hogy az Arcade ingyenesség úgy értendő, hogy ha megveszed, akkor visszakapod az árát. Most a weboldalon Rebate-et írnak, míg tegnapig a játékban "free" szerepelt... ma még nem létem be, de ha rebate-re váltott akkor ők vittek félre, és nem mi mentünk....
-
ledgeri
nagyúr
válasz
CactuS #80908 üzenetére
Én sem, pedig láttam verziókat, hogy valakinek már ingyen volt, meg néztem, hogy hogy adták a Penthouse-t launch elött, az is opció lehetne, de erről semmi...
Még megadom nekik a délutáni belépésemkor az esély de utána megy a ticket, mert én már kaptam a millát is... meg a kiírást hogy "köszi, a jussod érketik" töltőképen..
#80912 Én is most kezdtem, de nekem is hiányzik, hogy nincs forszírozott klasszikus alapozás... De ha belegondolok, akkor mkII ellen bármi nélkül lenni.... inkább passzolnám (aka race only)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest