- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vahur
tag
válasz
Tomate #12594 üzenetére
Kicsit megkésve, de reagálok. Single módban is megy a hinta trükk csak az a baj amit írsz, 10-ből kb 9-szer kiesel a kocsiból és annyi. Multiban viszont más a fizika és ott nem esel ki az ablakon. Indíts magadnak egy LAN szervert és máris menni fog a hintázás anélkül hogy meghalnál.
-
válasz
Tomate #11779 üzenetére
Nem vicc, az fps 50-60 közötti, de pillanatokra meg-megakad a game és nagyon zavar.
Nem töredezett a vinyó. Gondoltam hátha van erre már valami patch, sok helyen panaszkodnak emiatt.
Csak vista alatt szarakodik, xp-n egy röccenés sincs soha.Puma K: Nem fut semmi olyan és a gép sincs leterhelve egyáltalán, everest-el naplóztam.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Tomate #10854 üzenetére
Ha megnézed a patch leírását, benne van, hogy belekerült a támogatás, azonban alapból letiltottra van állítva.
Bekapcsolni ezzel a paraméterrel lehet: -usedirectinput
Használata a szokásos: vagy a játék mappájában elhelyezett commandline fájllal (bővebb lerásért lásd az első hsz-t), vagy pedig a parancsikonban kell elhelyezni.
Én az utóbbit választottam, így felismeri rendesen a gamepad-emet, csak arra nem jöttem még rá, hogy hogyan lehetne konfigurálni.
Ellenben a momot nekem sem érzékeli. A leírás szerint nem is fogja, a Logitech Profilerben kéne testre szabni valahogy, de ha nem is érzékeli... Lehet, hogy a megfelelő billentyűket kéne a Profilerben a kormány gombjaihoz és pedálhoz rendelni? Na ezt kipróbálom.Ez véletlenül elment neked privátban is, nem oda szántam, csak még korán van...
A belassulás problémára: "Added Commandline "-notimefix" which will help some users who are experiencing the fast/slow gameplay issue after patch 1 was applied."
Talán ez lehet a megoldás. -
Źşë'
addikt
válasz
Tomate #10688 üzenetére
Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\User Music\
---> ide a zenéket, és utána meg complete scan
olyat is lehet csinálni h ha új zenét teszel be és előtte már töröltél pár mp3at akkor, h ne pl 52-től számoljon a scankor, a köv.mappában levő filokat töröld:
Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\User Music\
és ilyenkor normálisan elölről kezdi a scant, különösebb jelentősége sztem nem nagyon van, de jobb ha tiszta minden adat, ki tudja talán nem lesz hibát észlelt programleállás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest