- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
rup1u5 #37011 üzenetére
A monitorom az 16:9-es. Nem szeretem az ultra széles monitorokat.
Nem tudom, mert nem foglalkoztam vele. Bármi amit elindítok az úgy fut ahogy nekem megfelelő. Már több hónapja-éve nem fut az MSI AB monitorozó része játékok közben. Egy ideje fel sem rakom.
Ha Steam-en elindítok egy játékot akkor ott látom az FPS-t minden címnél. Néha azt szoktam figyelni, de sok figyelmet nem fordítok erre. Inkább a géppel induló HWiNFO-t szoktam ellenőrizni a nap végén mielőtt kikapcsolnám a gépet. Minden értéket átfutok szemmel (még ha adott értékekre riasztás be is van állítva) aztán ha nem látok semmi kirívót akkor minden jó.Fix órajelen és feszültségen ketyeg a 9900K 2019 szeptembere óta. Bármilyen terhelést kap azt azonnal ledarálja a mellé rakott NVMe SSD segítségével meg a memóriák társaságában. Ugyan raktam a gépbe 4000 MHz-ces memóriát a 3200MHz-ces helyett, de egyelőre még csak a csere volt meg és a 3,2 GHz-ces memóriák beállításaival használom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged