- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23866 üzenetére
Hát tényleg elég szőrszálhasogató vagy...
Én nagyon örülök neki,sokmindenre kiváncsi vagyok hogy forditják le,és örülök hogy foglalkoznak vele.bár nekem az angol is tökéletes volt, de hát nem mindenki tanult nyelvet, vagy nem ezt.
Hát azér szerintem ez elég tág kifejezés.Én pl tanultam és még mindig tanulom az angolt,már jópár éve.A story-t értem,de rengeteg szót nem ismerek még,ezért sok mondatot nem értettem.Úgyhogy nagyon várom már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged