- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #19355 üzenetére
Lássuk csak. Te '86-os vagy, tizenkét éves korodban '98-at írtunk. Én '85-ös, szintén, tizenként, ill. tizenhárom évesen jártam (első úton Dél-Nyugat Anglia+London; másodikon London-Párizs) ugyanezen útvonalon. Lehet, hogy egy buszon utaztunk?
Nem baj, majd összeszervezzük az újat 3-asban, Mariannal megyünk a "Gay-Gay-Gay-Parade"-ra.
-
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #19278 üzenetére
Hidd el nálam jobban senki sem vigyáz a gépére.
Csak azért kérdeztem mert nekem amikor még 4000+-os procim volt akkor ilyen volt a benc...
Vagy az a videókari ennyivel jobb lenne?
Nekem valóst mutat,tehát ha ott 30 akkor tényleg 30 átlagosan.Kivéve a vihart,meg az ilyesmiket...
Phenom II-esel brutál lesz majd. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #19275 üzenetére
Köszi!
5770 legtöbb esetben gyorsabb mint a 4870.
talán hd felbontásban marad le de ott is elhanyagolható mértékben.azért nem tudsz átmenni a hídon baleset nélkül, mert kevés az fps.
nekem legtöbbször sikerül ha szépen suhanok a sávok között.
ha meglesz az 5770-ed akkor már ez sem lesz gond!35K-ért hozatok be neked usából 5770-et de szigorúan csak baráti alapon.
dobj privit ha érdekel! -
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #19275 üzenetére
hát akkor várhatsz, mert egy vadi új vga ára mire lemegy
rengeteg idő! míg ki nem jön újabb széria ami 2-3 év legalább
nekem is megtetszett ez a gány tony, a zene amit belinkeltetek, eric prydz ad egyfajta feelinget a játéknak! mint ahogy anno megvolt a san andreas zenéjének is, sztem nagyon fontos hogy klappoljon a játékhoz, hisz hangulatot teremt, fontos szerepe van a szórakoztatásban : )
én csak ezért a részért azonban nem vennék boxot, de mondjuk másért sem, a kontrollerrel nekem tisztára elmegy a kedvem a játéktól :/ agyhugykövet kaptam sokszor még mikor crysist próbáltam tolni... mire rávittem az álló ellenfélre a célkeresztet addig 5x meghaltam, na meg lekövetni a mozgást! köszi nem, elcseszett egy ember lehetett az aki kitalálta a kontrollert fps játékokhoz vagy inkább fordítva, arról nem is beszélve hogy ha már konzol+fps akkor = aim.. kössz nem..
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #19275 üzenetére
Most én miért????
Csupán azt nem csipem amikor jó nagy képeket szúrnak be és ráadásul semmi köze sincs a témához...
Amúgy nagy gratula,nagyon szép eredmény!De miért nem inkább procira gyüjtesz?
Texture Quality: High
View Distance: 30stb és 34 fps?...ezt azzal a kártyával hogy?!Meg azzal a procival..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi86 #18967 üzenetére
robi86, a kor nem jogosit semmire, bármilyen születési dátumal lehet hülyének lenni.
A szemlélet változik... pl csiteléssel nem vágom szét mások játékát.
(lásd hétvégi multi)Megint túl korán elköszöntem a társásagtól és láss csodát RANKED-ben belekerültem egy 20-25 fős teambe. Régóta nem voltak ennyien lájvozni. Legalább 10-12 RAce-t élvezetes játékkal végigvittünk, pedig volt két-három 10-es Ranggal megáldott játékos is, de normálisan játszottak. Szinte mindig az 5-6 fős élbolyban végeztem.
Úgy 1 óra tájékán cserélődött a társásaág... maradtunk 10-12-en. Na ekkor lecsúsztam az utolsó 3 hely valamelyikére és fiatalkák szinte minden kőr után kickelni akartak, mert szerintük noob vagyok. nem szóltam vissza, csak nyomtam a köröket, néha 30 seccel is lemaradva.
Késöbb megjött rupi is, őt is helyből kickelni akarták, hiába kérdeztem mi az oka..
Nem sokat tudtunk együtt játszani, mert az egyik nagy mellényes csitter telespawnolta a pályát startnál.Biztos egy öreg faszagyerek volt....
-
misiizsai
tag
válasz
Robi86 #18942 üzenetére
Nem intim kérdés
Na Szóval nekem ilyen beállitásokon megy a játékStatistics
Average FPS: 43.81
Duration: 6.48 sec
CPU Usage: 68%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 94%Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 48
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: ASUS EAH4770 series
Video Driver version: 8.14.10.655
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHzFile ID: Benchmar
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18927 üzenetére
Csak az 512-esről találtam tesztet.
Esetleg kérdezz meg néhány 4770 tulajt. -
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #18916 üzenetére
Nagyon jó választás.
A 4650-em csak DDR2-es és 128-as, de ezzel is szépen megy.
(Mielőtt még valaki kételkedne, keressen rá, dobtam be ide előzőleg bench-eredményt.)
Kár, hogy annak idején a 4670 DDR3 1Gb 256 még eléggé elérhetetlen áron volt...
Ma már ilyet vennék. Pénztakarékos, mégis ütős kis kártya.
Sikert a vásárláshoz!rup1u5: Engem elképzelhető... egy árat tudsz adni privátban?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18916 üzenetére
Igen. A 128bit miatt én sem lennék boztos benne, föleg mivel fsb1000 HD-ban tolná. Igaz, hogy ott a nagyobb sebességű GDDR5 de kéne látni tesztet róla. Akkor már lehet jobb választás a GTS 250 1gb.
Apropó! Lehet hogy tudok egy alig használt MSI 1gigás GTS 250-et.
Érdekelne valakit? GTA4-re ideális!
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #18828 üzenetére
na kipróbáltad a modot? véleményed? szted milyen?
egy vidim nekem is van
gta nagy ellenfele a maffia stílusban XDD
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #18777 üzenetére
felrakod a modot majd a patchet, .exe kiterjesztésű mind1ik, annyit kell tenned h megkeresed benne h hova telepítetted a gta4edet, és oda telepíted a modot (gyökérbe).
van tehetsége a srácnak! sajnálom mivel mozgássérült, de nagyon tud! ezt csekkold meg - WesTprémi Napok Hősök L!ve!
hawer vette fel telóval
http://www.youtube.com/watch?v=GzO6Bbma70s
sajna nem lett felvéve végig (eleje), mert mire előkapta a telót
már rég elkezdték =)
(#18778) Mariann294 nem tudom h mit javíthat a patch én felraktam azzal csak jobb lehet
nekem nem lett recésebb a kép, de ami van azt is azzal az elmosó dologgal javítgatom néha, nekem mind a 2 vizuális mód bejön, tök jól kiegészítik 1mást =) csak arra tudok gondolni h nálad nem natív felbontás volt beállítva, ha 16:9es a monitorod aránya akkor pl ott nem szélesvásznú volt hanem pl 4:3 v 16:10, picit elcsúsznak a képpontok és pixelesedik a kép, azaz a felbontás ami a lényeg, de az is lehet h amit beraktál az tette pixelessé (1,9kilo picit kevés egy jó modhoz =)
(#18779) rup1u5 én annyit mondhatok hogy nálam minden high-on szaggatás mentesen ment a játék fullhdban! hogy mennyi fps volt azt nem néztem, nem vagyok a számok embere annál inkább a tényeké, tv-men van képjavító funkció azt is bekapcsoltam full jól ment
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18665 üzenetére
Szerintem jó választás az Athlon II X4 ha húzod is. Nem tudom, hogy a lapod mennyire tuningos de a Gigabyte lapok általában jók. Nem véletlenül van nekem is Ez a márka.
Intel 4magosai alá lga775-ös fronton a legjobb tuninglapokat csinálják. Gondolom AMD fronton is villantanak valamit. Szóval ha megy a tuning akkor bátran megveheted az Athlon-t.Ezt a buta előitéletet meg nyugodtan tedd félre azzal kapcsolatban, hogy ugysem válaszolnak a linkelt topikokban. Nekem mindíg szoktak.
Itt van pl a lapod topikja!
Nyugodtan kérdezz utánna hogy mire számíthatsz tuning terén ezzel a két procival. Biztos kapsz hasznos tanácsot! -
bognar110
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #18165 üzenetére
uccsó éppen ezért kihagyhatatlan!
sry! XD sokan vannak ilyen nagy magyar hírességek a popvilágban
éppen ezért most következzenek a sztárok!
erre aztán lehet táncolni =)
hát még erre, ahog a vénlány ropja!
hu bazki magyarország szégyenei
(#18166) Mariann294 nekem is bejön, az akkori idők egyik legjobb zenéje, korszakalkotó!
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #18163 üzenetére
uristen
inkább ezt toljad xDDDD
-
válasz
Robi86 #18016 üzenetére
Látod megint kezdi a f*szságot, azt akarod mondani hogy öljék meg őt? Vagy inkább kössék meg és dobjak be? Van feladat számomra?
(#18057) Źşë': Sajnos fake, de nagyon ügyesen összeállította a filmet.
(#18072) Źşë': Olvastam az ottani hsz-eket, el vagyok ájulva. Már megint b*zerálásról írnak...
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Robi86 #18044 üzenetére
Gyalogos módban természetesen használom az egeret.
Olyankor nincs gond.
Nem kell kézifékezzek.
Csak kocsivezetés közben zavaró a kameramozgás.
Tudom irányítani meg tudnék egerezni,
csak a fordulásnál a space-t nem tudnám nyomni, ami a kézifék.Nem tudja vki mikor lesz teljes magyarítás??
-
válasz
Robi86 #17967 üzenetére
Kötve hiszem, talán fel kéne őt húzni idegölő fokozatra. Akkor talán megint pörögni fog ez a topik, a'la BELIKO!
Ja és k*pja be megint az tudoddki, máskülönben bedobom az autóaprítóba egyvalakit, egyfolytában írt a gép problémáról, pedig a lehető leglúzerebb problémát éppen most oldott meg. Máris megszédülök... T*köm kivan.
-
Jazz
veterán
válasz
Robi86 #17502 üzenetére
Azért gondoltam a 4870-re, mert ha már egyszer veszek....Meg elég nagy a különbség a két kártya között, aztán ha később lecserélem a gépem többi alkatrészét, akkor leglább ez meg van. Továbbá ahol én néztem ott a 3850-es 30k, 4870 meg 40k
Nehogy már +10-et ne érjen meg. De akkor ezek szerint elég shit a site
És mindenképpen 1Gb-os kiszerelést terveztem. Sokkal lassabb memóriákkal szerelik mint az 512-eseket?
Amit mutattál ott csak az az MSi van.:/ Nekem Msi-ről az ugrik be hogy munkaállomás terén jó, de asztali gamer pc....hát...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #17171 üzenetére
Arra a kijelentésedre kívántam reagálni, hogy te még akkoriban hallgattál dnb-t mikor az még nem volt divat. Ez kis hazánkban elég erősen a 90-es évek közepén volt. Nálad akkoriban max a csattogós falepke lehetett a fő sláger.
Remélem nem sértődsz meg ezen de ezt nem tudtam kihagyni.
2000-ben már javában a divathullám söpörte az embereket a Daróci úti Nowsound-okra.
2000-ben láttam egy öreg dnb-s generációt akik savanyú kifejezéssel az arcukon hagytak fel a partyzással látván az új generáció teljesen más öltözködését-viselkedését. És ugyan ilyen arcal hagytam el a partyzást 3-4 évvel később én is. Ez természetes kicserélődés. Akkor is mindenki fikázta az újakat.Nem offolok tovább.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #17151 üzenetére
Ha 86-ban születtél (nickedből itélve) akkor ez azt jelenti, hogy már 10 éves korodban dnb-t kellett hallgatnod.
Persze ha semmi köze a nickednek a korodhoz akkor nem szoltam.
Én valamikor 98 tájékán, huszas éveim elején kattantam rá és 2000-től ment a masszív partyzás és agyszétcsapás. Örülök, hogy elmúltak a drogos éveim de azért dnb még ma is meghatározó nálam. Manapság inkább a liquid vonal mint a zúzda.
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #17068 üzenetére
film durva is lenne
képzeld el ahogy a főszereplő azt lő le az utcán akit akar
meg annak a kocsiját lopja el akiét akarja... pont ezért nem csinálják meg xd talán majd egyszer valami eszement rendező, mint Uwe Boll
sztem az ő nevét a többség ismeri is xD szakma legrosszabbja és mégis világhírű (a kontár munkái révén xD)
jaj vannak ismét új autók: [link] egyre jobbak jönnek ki :-) már lassan azt sem tudom mit mire cseréljek le XD
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #16860 üzenetére
Ugyanmár...semmi gond!
Lauda: A vicces dolgokat nem lehet megcsinálni,mindig tök váratlanül jönnek ezért kell rá várni.
puttputt: Honnan veszed hogy letöltöttem?Ezt már hülyeségnek tartom nagyon nem illik bele a játékba.A chrysler meg a bmw van benne,mivel ezek alapból benne vannak a játékban,persze nem az eredeti formájukban.
Ja és Giinos neked pedig jó kirándulást!Have FUN! -
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #16833 üzenetére
Jól van már csak megkérdeztem mivel sokan segitettek nekem és gondoltam tudják is.
Nem tervezem ennek megvásárlását most (okokat most nem részletezném) ezért nem tettem fel a kérdésemet a direkt erre készült topikban csupán kiváncsiskodtam,ki is akartam törölni mert utánna már rákerestem a google-ban de lejárt az időlimit.
(Amugy Bogi is itt kérdezett valami offot érdekes modon őt nem szegezted meg eme válasszal)
Mindegy,ez van.
Zolás: Na igy mostmár értem!Köszönöm neked és a többieknek is! -
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #16463 üzenetére
Nálam rendben van..., de persze nem "gyári" patcheket és grafikai updateket használok...
A kommentje szerint ez a Manhattani kaszinót "népesíti be", formálja újjá.
Azt írja még, hogy dolgozik rajta, "újratexturálja", ad hozzá/cserél "ojjektumokat", miegymás...
Igazán nem tudom, mire jó, de mod', oszt' kész
/Még nem teszteltem, de mivel 2 "Sparkolható" képfájlt tartalmaz, sok vizet nem zavarhat...) -
Mariann294
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Robi86 #16050 üzenetére
kérést vettem
[graf settings]nekem is átfutott hogy kéne egy új kártya de minek?
,a mostani új játékok szinte mind k@k@!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus Rog Strix G16
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged