-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Robi86
senior tag
válasz
Robi86 #29401 üzenetére
Rájöttem, hogy még mindig jobban leköt, ha újrakezdem a sztorit (már kb.ötödjére), és végigjátszom, mintha trainerrel céltalanul rombolnék...bár néha jó az is
Kár hogy pár napig még csak rá se nézhetek a GTA IV ikonjára sem, mert huzamosabb játék után a cpu gyári "hűtője" 5000 fölött forog és a gépház majdnem felszállást végez. Na majd az új hűtővel -
válasz
Robi86 #25443 üzenetére
naaaaagyon gyenge sajnos
@Ryder62, Bognar110: Jaja, ezt csináljátok utánam
No ma is játszottam vagy 6 órát, kellőképpen ideges is lettem
Ma az Achievementekre mentem rá: sikerült 1 2 3 4 5 6Az utolsó, galambossal ne tudjátok meg mennyit szenvedtem
Megcsináltam 3szor rendesen (trainerrel teleportálgattam) de csak nem aakrta felfogni, hogy mind a 200 le lett lőve, mindig csak 199-et jelzett (volt a trainernek galambjelölője, azon se látszódott a +1)
Aztán rájöttem, hogy az egyik Francis McReary-s küldetésnél a szökőkútjánál lelőttem egyet küldetés közben, na azt nem fogta fel a játék.
Fogtam: New Game, és így már sikerültÚgyhogy nálam, ma senki se lőtt le több galambot: szumma ~1000
A másik: 500e dolcsi közelében már régen is voltam, de volt egy kvanehéz küldetés, aminek nekifutottam kb 20x, és mindig a kórházban kötöttem ki, ami szépen mindig le is vonta a 10e-t. De az ostoba fejemnek meg nem jutott eszébe a "Load Game" gomb,így egy nap alatt megfeleztem az addig gyűjtött pénzt. Így ezt is trainerrel pótoltam
Többiért pedig rendesen megdolgoztam, fegyvert mindig vettem / találtam.
-
cass
aktív tag
válasz
Robi86 #25269 üzenetére
Hát állítólag a GTA 4-ben vagy egy nagyon nagy épület a középső szigeten amit ensznek hívnak és ellepte a hatóság és nem lehet oda bemenni, anélkül, hogy ne köröznének. haverom próbált már bejutni FIB Buffaloban fekete öltönyben nyakkendőben stb. Szóval úgy nézett ki mint egy FIB-es, de úgyis körözték... Nos ezt a helyet keresem most
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #22723 üzenetére
Csak azért kérdeztem,hogy a textura quality medium-ről lett high vagy sem,de ezek szerint igen.Hát igen.Amikor megkaptam az én HD5770-et nem győztem gyönyörködni mindenben....minden sokkal élesebb,kontrasztosabb,szebb lett.
Bár még most is gyönyörködök...
Bogi: Mi lett a gépeddel?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi86 #22612 üzenetére
Sajnos nem.... illetve azzal hogy GTS/GTX-re váltottam.
A tapasztalatunk megegyezik, XP alatt (ahol azért lassabb a GTA4) én sem vettem észre régebben, viszont direkt ezért visszatelepítettem XP alá, és kimértem hogy ott is van hasonló akadás, csak olyan kis mértékű hogy játékban nem zavaró.
Nem tudom mitől van és nem tudom, hogy lehet ATI-nál WIN7 alatt orvosolni.
ja... Ha VD=1 és DD=1 akkor nem csinálja... kisimul a kép, magas fps-vel mintha tükrön csúsznál...
Csakhát ugye nem túl messzire látni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #22455 üzenetére
Valóban! Igazad van!
Észre se vettem, hogy a Texture filter quality-t elfelejtettem highest-re rakni!
Mindegy mert gyakorlatilag nem tudtam észrevenni különbséget a very high és a highest között.
350W-os FSP-d mennyit tud leadni a 12v-os ágon? Ha 18A megvan akkor elméletileg vinne egy GTX-et de nem terveznék vele hosszútávra és a tuning is felejtős. Van egy eladó tápom ami bőven elég lenne neked.
-
Kommy
veterán
válasz
Robi86 #21700 üzenetére
Ha jól tudom akkor a commandline-os módszer a legújabb patch óta nem működik.(ezért nincs benne az első hozzászólásban.)
Talán próbáld meg ezt a vidómemóriára, de felelősséget nem vállalok, és soha nem próbáltam. szóval csak óvatosan és szerintem csinálj egy biztosági másolatot a steam mappádról, hátha elront valamit -
Zozzy
aktív tag
válasz
Robi86 #20993 üzenetére
Most én írok rövid időn belül két hszt. Mielőtt belém kötsz, pontosan azért, amiért fsb1000 is, és még mások: az előző hsz-ben teljesen más témáról írtam. Nem illik oda a mostani. Másodszor, ha az előző hsz-em válasz lett volna valakinek, akkor most keresgetnem kéne, hogy a te hsz-ed hányas sorszámú, azért, hogy neked is és mindenki másnak egyértelmű legyen, a hsz ezen része elkülönül, másnak és másról szól.
Namármost, bántja a szemed vagy sem, jóval egyszerűbb ez a módszer, mint szerkesztgetni, hsz számot vadászni, félkövérrel kiemelni, hogy pofás is legyen, stb.
Az én szemem meg az bántja, hogy érdemben az utóbbi időben nem válaszoltál senkinek, csak kötözködsz, és morogsz az újoncok kérdései miatt. fsb1000 ha egymás után 3 hsz-ben is, de legalább segített valakinek!
Innen kezdve ne menjünk bele, hogy az általam is képviselt középkorú generáció hogyan látja a mai fiatalok értelmi szintjét...
Még OFF-abb: Elnézést fsb1000, hogy kéretlenül is a védelmedre szálltam, tudom jól, hogy nem szorulsz rá. De a topikot olvasom én is folyamatosan, és ugyan ritkán szólok bele, de ez mellett már nehéz elmenni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi86 #20974 üzenetére
na látod... ezért nem kell belekezdjél a szokásos csesztetésedbe.
Inkább tiszteld azok munkáját, akik időt és energiát fektetnek abba, hogy másoknak segítsenek.
Pl. az 1. hszt. szerkesztik, aktualizálják.Ha meg annyira OFF ellenes vagy, akkor olyan tartalommal töltsd meg az általad kedvelt topikokat aminek szerinted is van értelme, és ne csak másokat figyelmeztess az általad haszontalannak gondolt OFF-olásokra.
Az arány javítása csak rajtad áll... legyél ebben partner.
Jobban mint eddig: [link] -
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #20605 üzenetére
Mert ritkán fordul elö, hogy mindenki ugyan azt akarja játszani. Ami itt 70%-ban favorit az a free mode és 30%-ban race, cannon ball run. Amit én sajnálok, mert jó lenne PH!-sokkal death match-elni és team death match-elni is, zárt szobában. Team maffia work szintén nagyon jó szerintem. Ha összejönne innen minimum 8 ember akiknek lenne kedvük egy este csak egymást gyilkolászni és elfelejteni kicsit a free mode-ot, akkor én szívesen csinálok privát játékot és invitálok mindenkit.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi86 #20588 üzenetére
Erre egyértelműen van lehetőség.
Lehet hogy a sok off meg a hsz.huszárkodás miatt elkerülte a figyelmed.Egyébként a játék megjelenésének első napjától megvolt a módja, hogy valaki csitter/mod mentesen játszon egy baráti társaságban.
Sokáig igy volt ez a PH!-s csapattal is. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #20217 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz.
Ahogy elnézem ma csak ontopik téma ment itt és a szokásosnál jobban is pörög a topik.(#20215) sislaciii: Mibe tudtál belépni? Legfrisebb patch-nek fönt kell lenni. Másképpen nem megy a multi. Live-ba sem enged addig belépni míg fel nem telepűl.
Újak! gyertek multizni! De szigorúan csak cheat és spawner nélkül!!!
-
Dj.Mike
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Robi86 #19852 üzenetére
Az a baj hogy miközben csinálnám az első hszben leírtakat akkor a total commanderben kiírja hogy could not write mikor az xlive dll fájlt akarja átírni a system32-ből a gta4 mappájába szal valószínűleg azért nem jó. Azt esetleg le tudnád írni hogy hogyan lehet új profilt csinálni hogy el tudjam menteni a játékállást?
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #19716 üzenetére
ja értem =) ha játékban vagy telóból válaszd ki a video editort, és ott ha belépsz akkor hozz új filmet létre (editor fül / create new - ha a video nevére rákattolsz 2x akkor új nevet tudsz neki adni) innentől itt ez a video : ) amúgy nagyon egyszerű majd kitapasztalod a szerkesztést, nem nehéz, a végén meg annyi hogy ki tudod menteni 720- 1080p ben a dilmet ill webesen, de az szar minőség lesz, de gyors, az csak teszt jellegnek jó, hogy lecsekkolni a videó minőségét, javítani hibákat benne =)
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #19687 üzenetére
Nemtudom,nekem harmadjára Playboy valamiért szimpibb lett.Tetszik ahogy köszön,(
) nameg most vettem észre hogy ő adja nekem azt a jó kis telcsit.
De a kéró miatt mégis megintcsak őt nyirtam ki..xD Meg,van egy olyan érzésem hogy Playboy tett be Dwaynek és nem forditva.
Tegnap alig küldiztem,azon voltam hogy a barátokat fölvigyem 100%-ra.De Dwaynet nem vittem sehova.Akármerre megyek vele,állandóan olyan pesszimista majdnemhogy depis.Ha vele megyek akármerre sosem nevetek...
Erről jut eszembe.Tegnap voltam Packivel inni,és énekelt....LOL!De jó hosszút ám!
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Robi86 #19676 üzenetére
Detto, mintha szebb, folyamatosabb lenne az egész.
Most jól megszívtam, egyik küldetést 0 élettel kezdtem, és persze, hogy megszívtam a végén, pont a legvégén. Az ez előttiben szépen levitték a HP-m a zsaruk.
Most 28%-nál vagyok, nemsokára jön a bankrablás.
Tanulság: Küldetés előtt mindig kell enni egy hotdogot. -
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #19587 üzenetére
Passz,de pl a Sim2 nél kell hozzá alapjáték,és külön kell megvenni a kiegészitőt,szóval ott nem lehetett letölteni.Én hasonlóra számitok,de engem csak a Gay Tony érdekel
Ez a DLC nem jön be....lényegiben csak csopperosok vannak benne,nemsokban különbözik az eredetitől...
puttputt: Micsoda?!
Már a patch-okhoz is 18+ kell vagy mi? xD
Közben megnéztem...télleg...Amúgy aggodalomra semmi ok,vén öregasszony vagyok.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #19544 üzenetére
Én a hot-dog árus kiskocsijában a gázpalackot szeretem szétlőni. Szép nagyot szól!
(#19540) puttputt:
Csak a legszükségesebbek. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
bognar110
őstag
válasz
Robi86 #19443 üzenetére
apollo: Asus M3A alaplap (sAM2/AM2+) ilyen lapod van ?! Támogatott processzorok:
AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron/ Phenom (Socket AM2/AM2+) IDE NINCS ÍRVA AM3 FOGLALAT SZÓVAL HA AM3 FOGLALATÚ PROCESSZORT AKARSZ AKKOR UJ LAPOT KELL VENNED AM3 MASAT!! Ha nem így van akkor bocsesz XD de am2+-os a lapod az jóó -
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #19355 üzenetére
Csak annyit mondok Monty Python!
Ha másért nem hát értük köszönettel tartozunk a Brit Királyságnak!
Ez kéremszépen "az emberi kultúra csúcsa!"Tessék!
Kultúrálódjatok még kicsit:
Flying LessonGyöngyszemek a teljesség igénye nélkül.
Szeretem Londont és parkjait! Imádtam átkompozni Normandiából Angliába és a hozott francia bort a Ragent's park füvén meginni a cimborákkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged