- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
cellpeti #5190 üzenetére
Én nem húztam az enyémet, de alapból OC-s, de ezt inkább a 8800GT topikba kérdezd.
Dyno: úgy értem, hogy vegyél jobb procit, ha nem nem 15-20 FPS mellett akarsz játszani, a reget már sokszor leírtuk, használd a keresőt. A kameratáncolás és társai csak a tört verziónál jelentkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
Találtam egy txt.t ha belerakom a játék mappájába nem limitálja a beállitásokat.
Maxra rakva mindent csak ennyi megát használna: 1564Mb.
-
Gascan
tag
Sziasztok... Olyat szeretnék kérdezni, hogy a Tescóban mennyiért kapható a játék? Ha esetleg tudja valaki..
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kisza25 #5188 üzenetére
Köszi.
Ahhoz képest hogy elrémítettek itt a játék megjelenésének napján, hogy mien xarul fut mindenkinek, egész jól megy. Persze nem minden fenékig tejfel. Én most 1280x1024-ben tolnám medium, és high-on. De valószínű lentebb kell vennem high-ról médiumra, és úgy már jó lesz. Most tettem föl a 8.12 RC3 drivert, állítólag az javít a teljesítményén még egy kicsit. Nem sokára ki is próbálom.
Igazából erős CPU kell hozzá.
-
Dyno
veterán
válasz
audi100td #5185 üzenetére
Hogy érted hogy cserélni?Bármilyen Hardver elemet cserélek annyi neki?És ha eredetibe megveszem akkor is kellenek ezek az internetes betyárságok, mert én nekem eszem ágában sincs vele multizni.Windows-os reget meg elmondanád bővebben, mert nem értem miért kell usa címre tenni, ja meg az eredetik is csinálják a kamera táncolást meg azt hogy beragad a gázpedál?Köszi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
audi100td #5181 üzenetére
jaja azaz,és kép is van róla,de nem mutatja a radaron. Mikor Hummer-t kellett lopni azt mutatta a radar.ezt nem tom miért nem
gabi0725: sztem jó kis game ez,csak kell alá a cucc,nekem semmi bug nem volt. kis grafiaki hibák voltak,de ez mibe nincs? majd javítják!audi100td: ha csak egy csati van a 8800GT-n attól még lehet húzni,tudnál vmi értéket mondani meddig érdemes húzni?
-
gabi0725
csendes tag
Szaporodnak a gta-k az apróhirdetés rovatban. Nem véletlenül...
Már 9k ért tudtok venni ha még nem ment el a kedvetek.
-
audi100td
nagyúr
Ha procit cserélsz, akkor vedd meg, az aktiválás nem bonyolult, csak az egész telepítési folyamat idő igényes, windows live fiókot meg külföldi címre kell csinálni, pl. usa, ha esetleg megvennéd. Én mindenesetre nem bántam meg, hogy kifizettem érte 9500Ft-ot, nálam egyik bug se jelentkezett, amin a többség felháborodott.
-
McCartman
őstag
nektek a közelharcnal megy a hárítás? (space)
en hiaba nyomogatom , 20bol jo ha 1szer osszejon.
hogyan kellene csinalni? -
BlazR
tag
És azzal az userral mi lesz akinek Pentium D 925-e van? Ne is próbálkozzak? (azaz ne vegyem meg?)
-
Dyno
veterán
Hello srácok kérdésem az lenne, hogy érdemes megvenni?Vagy nagyon bonyolult az aktiválása?Meg mondom öszintén már volt vele kalandoom, de az ismert problémák miatt nem tudtam vele játszani.Köszönöm előre is.Ja és hogy várható rá valami nomrális driver mert röhejes hogy miket csinál ez a játék, mert ahhoz képest a grafika egy nagy nulla, hogy mi kéne alá.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #5179 üzenetére
Leszállítani hogy kell? Illedelmesen megkéred, hogy adja át a motort?
Melyik billentyű?
-
Sirandrish
legenda
Jááá..most jöttem rá ha Motort lopok és mem ütöm le a csókát a motorrol hanem leszállitom akkor a Bukósisakot is ideadja
-
cellpeti
nagyúr
Tart valaki ott,ahol Sanchez-t kell lopni Brucie-nak???
Így jó?
-
audi100td
nagyúr
Az már a te ügyes döntésed volt, hogy veszel egy 70e Ft-os vga-t egy olyan procihoz, ami még egy 8800GT-t se hajt ki, erről nem a fasza game tehet, nekem nincs vele semmi gondom, egy ilyen brutál engine mellett meg szerintem nem kell csodálkozni ezen.
Fogd fel, hogy procilimit miatt nem megy rendesen, hibába a 4870!
-
audi100td
nagyúr
válasz
MarioAna #5162 üzenetére
Az én E6550-em alapfeszen megy 3,5-öt, de lehet menne 3,6-ot is, csak a 667-es Corsair ramok így is agyon vannak nyúzva 1GHz-en CL5-be, az 1066-os Gskillek mellé meg veszek még 2x512MB 1066-ot és akkor lesz dualba 3GB amivel még lehet próbálkozni, öcsém meg megkapja a Corsairokat.
E6750-nek meg eleve nagyobb a szorzója, szerintem tuti megy az is 3,6-ot, de persze kell hozzá szerencse is.
-
cellpeti
nagyúr
NEkem kéne egy kis help!
Brucie-nak kell Sanchez zsákmányolni az East Hook-i Öbölnél vagy hol!
Tudtok segíteni?SEGÍTSETEK MÁR A K***** ÉLETBE! MÁR 3x KÉRTEM!
-
tzsolesz
nagyúr
Megmondaná nekem valaki hogy hogyan kell menteni ha nincs net azon a gépen amin játszok?
Kétszer 1 órát játszottam vele feleslegesen, igaz végül is csak baromkodtam eddig vele, éppen ez miatt...
-
AGE-T
őstag
Eredeti játékkal miért nem tudok multizni. Folyamatosan egy LIVE os hibába ütközök, hogy ebben a régióban nem működik a szolgáltatás. Pls help!
-
WesTM
őstag
válasz
$p@rr0w #5149 üzenetére
Patch ezt javítani fogja. Valószínűleg a memory leak nevű dolog. Most már tudom unlockolni a grafikát,és gyönyörű, isten király game.
Ha nem töltődik azonnal a pályarész, és a vinyó sem teker, akkor alt+tab aztán azonnal vissza a gamebe és bent is lesz a pálya. Utána már csak nyomni kell neki.
-
cellpeti
nagyúr
NEkem kéne egy kis help!
Brucie-nak kell Sanchez zsákmányolni az East Hook-i Öbölnél vagy hol!
Tudtok segíteni? -
bonat
senior tag
hát akkor itt az én Tesztem is:
Statistics
Average FPS: 34.55
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 83%
System memory usage: 95%
Video memory usage: 93%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT (MSI OC)
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (3Ghz) -
MarioAna
senior tag
válasz
audi100td #5066 üzenetére
Akkor valszeg E7200-as lesz.
Most hiába veszek E6xxx-es procit, ha nem mennek 3,6GHz-en tuningban, A keretem 20-22k a procira, lehet használtan is. Ebben meg csak E5200-E7200 ami megy nagy átlagban 3,6GHz-et.
#5068: Genius007: Én egy Core 2 Duo e8200 / e8400 / e8500 -öt javasolnék inkább, jobban jársz vele, mert több a cache, az órajelről nem is beszélve.Igen, valóban jó is az, csak éppen nincs rá pénzem
.
Más:
Most hogy kilőttem a Fraps-ot, nem is zavar, hogy "lassú" a game. Vagy csak minden egyes 0.00001 % használ a proci erejéből nálam.
-
JColee
őstag
hali
nekem mindig kilép a game fatal errorral
néha azt sem írja ki, hanem csak kiugrik winfosba
ha valaki maxra akarja tolni a grafot csináljon egy commandline.txt file-t a gta 4 mappájába és írja bele ezt igy:
-novblank -norestrictions
ezután mindent fel lehet tolni maxra, de ki is fog tőle fagyni -
kanmajom
tag
ez a lassú textúra dolog nálam is megvan elég idegesítő. meg ritkán a semmiből előterem egy oszlop pont elém az se kellemes
az catalyst 8.12 nálam nem hozott szinte semmi gyorsulást... viszont a textúra hibákat megoldotta
1680*1050 medium high 30 látótáv mellett 25-35 az fps frapps szerint, ez azért eléggé játszható, nem akadozik.
a processzor használat folyamatosan 95-100% azért ez nem semmi megvannak dolgoztatva a magok
audi: remélem nemsoká más kontrollert is támogat majd. a rockstar oldalán igéret legalább van rá, hogy nem csak az xbox lesz jó
-
snataniel
tag
Nekem iszonyat bejön a Game!! Eddig mind a 2-ő Gépemen Szuperül megy! Més SP2-es XP-n is...
De arra leszek kíváncsi hogy hogy fog menni laptop-omon...
-
atesz00
csendes tag
Sziasztok
Mondja meg valaki légyszíves hogy offline hogy lehet menteni mert mindig a a windows live-ba akar bejelenkezni.
-
Genius007
őstag
válasz
pengegyerek #5150 üzenetére
Szerintem a "szádat" itt ne nagyon hagyja el a War*z, meg a Cra*k, és a társai, mert kapsz pár óra eltiltást, vagy BAN-t, (akár végleg is).
-
-
Drizzt
nagyúr
Nem az a baj, hogy lehet forgatni, hanem az, hogy KÖTELEZŐ. Normális ember ezt úgy oldja meg, hogy alapból nem mzog a kamera, hanem követi azt a szöget, amit beállítottál az egérrel, aztán ha hozzányúlsz, akkor elfordul. De ebben nem látok semmi rációt, hogy minek baszakodjak az egérrel, ha éppen nincsen nálam semmi fegyver...
-
pengegyerek
aktív tag
Helósztok!
*** Ne warezolj!
[ Módosította: Thrawn ]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Sirandrish #5122 üzenetére
Igen, 2.1-es van, csak azért kérdeztem, mert akkor azt a rev. kell kiválasztani a Giga honlapján, előfordulhat, hogy eltérések vannak a driverekben.
-
nepszter1
addikt
hogyan tudnál einditani hogy megnézem átlag mennyi fps-em van stb , a vista / játékok onnan valahogy kitörlödött
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam Brucie-tól egy küldit,Sanchez-t kell benne lopni neki. Valami EAST HOOK-ról beszél,de foggalmam sincs az hol van.
Tudna valaki segíteni?Hol találok a küldikről leírást?
-
B-L-A-C-K
titán
Hát azt a játékot ugy elbaszták ahogy van, vagy direkt irták meg ilyenre hogy vegyék a drága rendszereket.....
-
bim
veterán
válasz
Sirandrish #5093 üzenetére
azt figyeltem meg ha ujrainditom a játékot akkor ugyanarra a beállitásra visszateszi a grafika részlegben amit ő gondol és nem menti el a beállitásaimat.
tehát minden játékba lépésnél betöltés után be kell lépnem a grafikai beállitásokhoz és a csuszkákat beállitani. mentem és már mehet is a játék.
erre nincs valami megoldás hogy megjegyezze? -
ricsy888
senior tag
válasz
volvoguy #5124 üzenetére
Mivel G2-es Brisbane magos ezért jó eséllyel megy 3Ghz vagy a felettit.
És a lap sem lesz ebben akadály, nekem is ilyen van és bőven elszaladgál 300-as fsb felett.
Az, hogy futni fog-e medium beállítással és 25%-os látótávolsággal azért attól is függ milyen felbontáson.
Nekem 1280x1024-be kb kb 10%-os látótávolsággal medium beállításokkal egy 2,8Ghz-es X2 4000+-al és egy húzott 8800GS-el (ugye jóval gyengébb mint a GT) megy játék közbe olyan 20-35FPS között, ami azért játszható. -
Genius007
őstag
válasz
Sirandrish #5130 üzenetére
Na én erre szerintem nem jöttem volna rá.
-
Sirandrish
legenda
Váááá megvan a Megoldás...Athomival kisilabizáltuk...ha TS (TeamSpeak)- en vagyok akkor recseg..ha nem vagyok TS-en akkor tökéletes...váá..Végre!!!!
-
Kiskokó
veterán
Na mégjobb
Mostmár GTA4.exe -> Social klub -> play -> launchgta4.exe és nem dob vissz a social klubb hanem "gta 4 hibát észlelt ezért leáll" reinstall már volt.. vagy 4 szer.. egyre jobb csak azé nem bazsom földhö a dvdt mert nem az enyém. -
Genius007
őstag
válasz
Sirandrish #5122 üzenetére
Próbáld meg berakni FlashGet-be!
Én ha Opera / FireFox / IE-vel töltök, akkor alig jön, FlashGet-be meg több szálon szedi, és gyorsabb, legalábbis nekem.Asus P5K Pro lapom van, szintén a szokásos Realtek karival, és a hozzátartozó Audio Managerrel, nálam nem recseg semmi.
A guru3d.com oldalán általába mindig van friss Realtek Driver! Érdemes kipróbálni.
-
volvoguy
addikt
látom a délután folyamán azért némiképp csitultak a dolgok a kijött driverek-nek köszönhetően....szerintetek a rockstar igért ptach-ével, ami feltételezhetően javit valamit a gépigényen, valamint egy gta4-re kihegyezett nvidia driver-el mennyi esélyem lenne a lent látható konfiggal mondjuk medium beállitások mellett, és 25%-os látótávolsággal?
vagy probáljam meg feltornázni a procit ameddig csak tudom? esetleg már csak egy nagyon erős prockó segítene rajtam? (megmondom őszintén msot egy játék kedvéért nem veszek semmit, annyira fanatik nem vagyok, max majd ha már több játék sír az erősebb cpu-ért - de azért elgondolkozom rajta...)
-
Embi
csendes tag
nekem sikerült működésre bírni de vanak még problémák :
1. : 1giga ram lófasz ide ... de ez az én bajom meg ez nem is nagy probléma
2. : nem tölti be a játék a dolgokat vagyis nem látom pl: ház, út, kissebb dolgokat ez viszont nagyon zavaró erre valaki megoldást tud ? vagy az a baj h nem eredeti ?XD
am az nvidia új béta driverével méggyorsabb lett az fc2 !! -
audi100td
nagyúr
válasz
Sirandrish #5120 üzenetére
Miért nem szeded le azt a drivert a Giga oldaláról?
Olvastam ilyen problémáról alaplapi hangkarikkal kapcsolatban.Milyen revision a lapod?
-
.40a
csendes tag
MI is a duda mert nem látom a menut
-
athomi
veterán
Engem a lassan betöltődő textúrák idegesítenek, de nagyon.
Hirtelen kameraváltásokkor nagyon csúnyán néz ki ahogy a textúrák szép lassan betöltődnek.
-
kisza25
félisten
válasz
TazLeacher #5112 üzenetére
num lock bill. 4balra6jobbra
GTASA-ban ha jól emlékszem
ebben Q és E -de
már megelőztek
ha kocsiban váltatok nézetet fordul a nézet a kocsival,csak nem kapkodja el -
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #5112 üzenetére
Q és E-vel tudsz jobbra balra nézelődni, utána már csak lőni kell (csak SMG-vel lehet).
-
gabi0725
csendes tag
De van!Van egy módszer ami az összes hibára megoldást nyújt!Úgy hívják UNINSTAL.
Bár gondolom itt még az is lefagyna vagy valami hibaüzenetre dobna... -
athomi
veterán
ennyit találtam a neten róla: [link]
gabi0725: Gondolom a multiplayer miatt tették be. Ott nyilván van haszna. Igazából ezt úgy kellett volna megoldani, hogy singleben forduljon a kamera a kocsi után, ráadásul így jobb kézzel is lehetett volna irányítani a kocsit, multiban meg lehetett volna az egérrel való kameramozgatás.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
gabi0725 #5110 üzenetére
Örülj neki, én végignyomtam a SA-t, de a mai napig nem jöttem rá, hogy hogy lehet kilőni vezetés közben...
Csak, hogy ON is legyen: nekem is érkezik a játék kintről, de ahogy látom nem nagyon fogok vele játszani egyelőre, révén még nincs SLI támogatás. Egy kártya meg kevés a natív-hoz, úgyhogy én még pihire rakom magam. Mindenkinek jó szarakodást...őőő...szórakozást!
-
Skizz
addikt
senki nem tud semmit a ws10-ről? két hibakód táblázatot nyálaztam át, meg ezt a topikot de senki se tudja, hogy mi ez.
-
noki89
csendes tag
Köszönöm a választ!
Tényleg nem játszottam SA-val. -
gabi0725
csendes tag
Én sem értem ezt a "forduljunk a kamerával a kocsi után" dolgot. X360-on játszottam sokat vele, és ott szépen fordult utána mint a többi részben.Nem értem h most miért kellett ezt...
Szégyen ez a port! -
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #5102 üzenetére
sokan vannak akik életükben nem játszottak GTA-val vagy nem szerették a sorozatot, nekik ez újdonság
-
(Darkwood)
őstag
Mobile karira is van már valamilyen driver?
8800M GTS-ről van szó. -
Skizz
addikt
ez kész ez kész... feltettem a .net 3.5 sp1-et, a legfrisebb (8.12 beta) ccc-t, és így is kidob WS10-zel. pedig valamelyik fórumtársunknak ez segített. valaki segítene, hogy hogy bírjam működésre a kicsikét?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Sirandrish #5091 üzenetére
nekem az van, csak VGA-m nincs, csak általánosságban gondoltam
nekem is P35DS3 van, természetesen a tetűlassú giga honlapról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest