Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Hát gyerekek, ez érdekes. Az oké, hogy eddig nem igazán bírta a tuningot a vas (túlmelegedés vagy instabil 4 magosítás, nem tudom), így 2800 Mhz-en voltam kénytelen tolni. A mostani procival 3600-on tolom, de ég és föld. Az is igaz, hogy eddig sosem próbáltam nvidia kártyán, és hogy eredeti, így napra kész stb., de vagy másfélszer gyorsabb, mint eddig volt. high/very high beállításokkal (alapértelmezett neki), 30-as látótávval leginkább 50-60 fps, de 38 alá eddig még nem ment. Hümm. Furcsa így játszani vele, hogy már nem az a "hírhedt" GTA IV.
És hogy az árnyékok végre nem keltik pointillista festmény benyomását.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest