Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
nagyferko #24397 üzenetére
Minden le van írva a téma első hsz-ában. Szépen, szájbarágósan.
Ha a játék online része nem érdekel, akkor elég ha csak egy offline profilt csinálsz a games for windows - live progin belül.
Akkor fog menteni a játék. Ha multizni is akarsz, akkor kell más országgal regisztrálni a live rendszerbe. Merthogy kis országunk nem támogatott. Nézd át az 1. hsz-t. -
nagyferko
csendes tag
hát nekem lene egy kis problémám a játékal minden redszer követelmény meg van hozá el is indul de nem lehet el menteni mert valami hot fix szarságot kér és nem tom fel rakni mert a magyart nem támogatya
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #24395 üzenetére
Gondoltam.
Nekem is van már egy pár videó a fejemben.De nagyon nehéz lenne megvalósítani (nehezen kezelem a kamerát,nem úgy sikerül mint amilyennek elképzeltem) és rengeteget kéne melózni vele.Majd egyszer
Ja igen meg egy párhoz 1-2 emberke is kéne,de rengeteget kellene rá gyakorolni hogy meglegyen az összhang,mikrón keresztül adnám az utasításokat.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24394 üzenetére
Csinálnék szívesen hosszabb, zenéset is de sajnos mostanában csak ennyire van időm.
Összegyült jópár replay amiből majd valamikor ha lesz türelmem és időm csinálok valamit.
Talán majd a hosszú, hideg, téli éjszakákon elszüttyögök vele. -
rup1u5
nagyúr
válasz
artiny #24390 üzenetére
Egyáltalán nem lett szar az új patch. Inkább kurva jó lett! Ne terjesszünk már hülyeségeket.
Mindössze annyi van hogy teljesen átalakították az árnyék részét és megjelent a night shadows opció is. Ezzel a kettővel nagyon csínyán kell bánni!
Sokkal részletesebb és élethűbb árnyékokat kapunk. Nézd meg pl high-on milyen aprólékos árnyéka van a karaktereknek és a tárgyaknak. Tény hogy a GTX 280-at is megfekteti ezért én medium shadows-t állítok be, közepes látótávval. Ennél többet nem nagyon van értelme mert játék közben amúgy is olyan gyorsan történnek az események, hogy nem venni észre különbséget. Nem értem mi ez az állandó "mindent kimaxolok" mánia.
Pláne nem egy 4870-el kéne kimaxolni ezt a játékot. Én már a 4890-el besírtam olyan szarúl futott rajta. Pedig én nem is maxoltam ki. Csak próbaképpen még a 6. patch-el de az is siralmas volt. El is adtam inkább a francba.Más:
Csináltam videót a Suburban-ról. Olyan szééép!
-
kmisi99
addikt
Üdv! Fent volt eddig a 4. patch szépen futott úgy hogy minden maxon volt látótáv 40 en 30-50fps el. Majd felraktam a szutykos legújabb patachet most az árnyékokat is lejjebb kellett vennem meg a látótávot 30 ra és így van nyamvadt 24-35fps em
Mi lehet a gond? Ati 4870 em van!
-
TTomax
félisten
válasz
spejci #24384 üzenetére
Rakj fel egy 197.XX-es drivert,meg hozzá az nHancert.Sajnos a 200-as driverekkel nem kompatibilis a 2.5.9-es nhancer,mert máshogy kezeli az sli profilokat így azt nem tudja kiolvasni,illetve módosítani.Nekem ugyanilyen gondjaim voltak a GTX260SLI-vel ,csak így tudtam rendbe szedni,érdekes módon a 460SLI-vel semmi gond nem volt...jahm az éjszakai árnyékokat kapcsold ki,mert lesz villogás rendesen...
Szerk: ez mehetett volna egybe is ... elnézést...
-
TTomax
félisten
válasz
Mariann294 #24383 üzenetére
Nekem pont ez az utolsó van fenn,ezt-azt át is kellett írnom az ini-ben...
-
anulu
félisten
Steam-es akcióban megvettem, nekiálltam. túl sok időm nem volt (és nem is lesz rá várhatóan), de meg kell mondjam, nagyon tetszik. most vagyok az "otthon" helyének váltása után.
teljesen korrekten megy, 1680x1050, 4xAA, 4xAF-el (2. konfigon adatlapomnál...)
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
spejci #24384 üzenetére
Hali
Szerintem neked is a windows zavar be. Nekem is ez volt, átlag 50fps helyett volt 20. Újrahúztam és hoppá begyorsult. A kártyád ebben a játékban egy GTX260-as szintjén lehet kb.
(#24383) Mariann294: Felraktam, de még nem volt időm kipróbálni. Most nagyon rákattantam a Team Fortress-re.
-
spejci
tag
Üdv.
Vkinek valami tipp, hogy ne laggoljon össze vissza a gta:eflc ?? Feltettem a legújabb patchet. A 295 hoz meg a legújabb drivert. Ha egyhelyben állok akkor simán van 40 fps max grafikán de ha elindulok akkor még a legszarabb grafon is szaggat...
Az segít ha a felbontást lejjebb veszem de úgy meg fullhd monitoron játszhatatlan...
Ja és csak egy gpu t használ... -
Mariann294
őstag
válasz
TTomax #24382 üzenetére
Melyik verzió?Mert az oldalán ez a legújabb:
GTA4 0.081 SORA - adaptation to game version 1.0.6.0 with limited number of effects enabled. In previous version 0.080 SORA where some changes of antialiasing, post processing, color operations, inherited.
De ez csak az 1.0.6-hoz jó.
Más: Na mi van,senkit sem érdekel a magyarítás?
Vagy próbálgatjátok csak nem írtok ide?
Ki kell próbálni jókat lehet rajta kacagni (hát sajnos ilyen) .
-
Crytek
nagyúr
1.07-hez van valami graftuning mod?
Mert ahogy olvasom mindegyik 1.6-hoz van kbAlapon meg ronda a game!
-
artiny
őstag
válasz
Scorpio06 #24379 üzenetére
aha.
amugy ezt irja ki :
Description:
Critical runtime problemProblem signature:
Problem Event Name: APPLICATION CRASH
System RAM: -929792
Available RAM: 1359904768Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt -
artiny
őstag
újra tettem a gamet,de nem változott ugyan ugy kidobb 2-3 perc utan
Valkinek valmi otlet?"Valaki tudja,hogy miért dob ki hiabuzenetet ,hogy GTAIV STOP WORKING 2-3 perc elteltével a gtaiv?
Tunngle-n keresztul LAN-n multiban. TeknoGods.dll Beta 16 - van elinditva."(#24375) kerinagy : megadhatsz kb. 10 mentesi pontot. Na az egyikbe te mentenel a masikba a baratnod. Elinditod a gamet es aztan esc es kikeresed a load nal a tiedet.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy én és a barátnőm is szívesen játszanánk vele, csináltam is két offline profilt, de a mentés ugyanaz. Kell még valamit állítani vagy kivitelezhetetlen a dolog?
-
7600 GS
addikt
Little Jacob szövegét mennyire tudták magyarra lefordítani?
-
artiny
őstag
válasz
mert_csokis #24372 üzenetére
En mar korabban ezt beraktam es ment rendesen.
-
mert_csokis
senior tag
Sehogy sem akarja magát aktiválni a Ferrari 288 GTO mod. A régebben itt már linkelt Ferrari California-t kipróbáltam, az működött.
Mind a két fájl normálisan bekerül a SparkIV progiba. Mégsem találom a játékban. Valaki megtenné hogy kipróbálja? Aki egyébként is próbált már autó modot használni.
Ez az egyik kedvenc kocsim, és nagyon szeretném a játékban használni, ha már van ilyen mod.
A készítő srác saját oldala, sok egyéb más autóval -
artiny
őstag
válasz
Crytek #24370 üzenetére
Szerintem ez csak a saját beállitas az ENB.nek,ehhez kene meg az ENB valahanyas es aztan ezt a fajlt kicselni.
Valaki tudja,hogy miért dob ki hiabuzenetet ,hogy GTAIV STOP WORKING 2-3 perc elteltével a gtaiv?
Tunngle-n keresztul LAN-n multiban. TeknoGods.dll Beta 16 - van elinditva. -
Crytek
nagyúr
DKT70 Sharpen Filter Ezt tudja valaki hogy kell használni??
Mert csak egy 2 kb-os effect.txt amit letölt ezzel mit kell csinálni? -
boeing
őstag
Nekem mükszik minden a honositásal,1.7 javitásal.
-
Crytek
nagyúr
Van aki grafikailag szénné modolta a gamet??
ENB Series 0.81+ Better city textures -hez milyen gép kell hogy menjen rendesen.
Vagy esetleg van más graf mod is az 1.0.07-hez?? -
kopaszqtya
tag
újra raktam az egészet 1.7 fel patcheltem+honosítás és most úgy néz ki megy.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
kopaszqtya #24348 üzenetére
-
TTomax
félisten
Multi???
-
kopaszqtya
tag
Gondoltam ki próbálom 1.4es patchel mert arra is kiadták a honosítást erre indítom a gamet és kidob egy olyan üzit,hogy menni kell a social klubnak kb fél perce jelentkeztem be rá
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kopaszqtya #24359 üzenetére
"Direkt a magyarosítás miatt szedtem le a játékot"
-
bendzso
senior tag
válasz
kopaszqtya #24357 üzenetére
Lehet, hogy a magyarítás zavar be... Először töröld le, és ha anélkül nem fagy, akkor valószínű, hogy az volt a ludas. Vagy használsz valamilyen modot ezen kívül?
-
kopaszqtya
tag
Hali
Eredeti játékom van és amióta fel patcheltem 1.7re és felraktam a magyarosítást azóta tök random lefagy a játék ezután ctrl+alt+del és feladat befejezése....Most Vladnak kell valami kocsit szereznem megszerzem már viszem neki erre lefagy megpróbáltam újra megint lefagy....
Valaki tud ebben segíteni? -
mert_csokis
senior tag
Sziasztok,
Egy Ferrari 288 GTO autó modot aktiváltam a SparkIV progi segítségével. A játékban lévő Hakumai nevű gépet váltaná fel.
Szerintem mindent jól csináltam, a carcols.dat, handling.dat, és vehicles.ide fájlban lévő sorokat is kicseréltem, ahogy a mod írta.
Mégsem találom a játékban sehol, pedig jópár kerületet végigjártam már. Van valakinek tapasztalata ezzel a moddal? Jó lenne megtalálni. Vagy van valamilyen kimondott felbukkanási helye a verdának? -
zH.
senior tag
válasz
-
BloodyEddie
őstag
Mi a steames változat verziószáma?
Tudnátok ehhez multiban is működő trainert linkelni? (kocsispawnra, ilyesmikre lenne szükségem, godmode nem érdekel)
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #24351 üzenetére
Bocs elírtam.Szóval Roman azt mondja a végén a fordítás szerint hogy ez az én üzletem.
Ez hogy jött ki?! Rengeteg benne a hiba.Ennyi ideig csinálják és tessék.Kb úgy néz ki mintha 5 perc alatt dobták volna össze.Szörnyű.Hát bendzso nem csodálkozok rajta hogy letörölted.
De engem furdal a kiváncsiság,meg legalább nevetek egy jót.Bár ez eléggé siralmas.
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #24351 üzenetére
Én is megnéztem, de nekem sem nagyon jött be.Szerintem nem kellett volna a kocsik, és a fegyverek nevét átváltoztatni. Meg az sem tetszik, hogy azt írja ki kerületnévnek, hogy pl. Kis Easton. Mert nem mondjuk magyarul így. Viszont a Chinatown-t meg lefordították Kinai negyedre, és az helyes. Meg amikor már több üzenetet kapsz, azt írja, hogy 2 üzenetek, nem csak simán 2 üzenet... A story line fordításába még nem néztem bele, de Jacobtól vásároltam fegyvereket, és neki is elég hülye szövegei vannak... Tényleg olyan, mintha szó szerint lett volna fordítva. Szóval le is töröltem
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #24349 üzenetére
Háááááááááát
Egyik szemem sír a másik viszont örül hogy egyeltalán kijött.Én máshogy fordítottam volna néhol,dehát mindegy.Vannak olyan részek amik tök értelmetlenül jönnek ki,többször is át kell futnom hogy mi van?!Aztán már jön is a másik szöveg mire megérteném.Néhol meg úgy fordították mintha semmit sem konyítanának az angolhoz,mintha egy mondat minden szavát szótárral keresték volna ki,és valahogy összerakták.
Rengeteg benne a hiba.Az elején is van,de mondok egy későbbit amit jobban megjegyeztem:
Eredeti szöveg:
Niko: - Where's the sport cars?
Roman: - Errr.....in the shop.Fordítás:
Niko: - Hol vannak a sport kocsik?
Roman: - Szeretem a boltokat.Na ez hogy a francba jött ki?
És még sok ilyet tudnék sorolni sajnos.
De mindegy,azért végigjátsszom.Néhány részre nagyon kivi vagyok hogyan fordították le. -
bognar110
őstag
MA multi ???
-
Mariann294
őstag
válasz
Na végre!
Köszi szépen hogy szóltál!
Végig is játsszom újra!
-
kopaszqtya
tag
Kijött a magyarosítás
[link] -
-
válasz
bognar110 #24344 üzenetére
Arra gondoltam pl. 2:38-nál az ugrás után gyönyörű az egy kerék, de az ütközés a végén az egészet tönkre vágja.A 2:28-as ugrásnál pedig akkor lett volna teljes a mozdulatsor, a a félcső másik oldalán is fel tudsz ugrani. Az egyik legszebb ugrásod szerintem a 2:00-ás backflip
Ez csak az én véleményem, és csak is építő jellegű
-
bognar110
őstag
Kösszi nehéz úgy letenni a gépet hogy szépis legyen meg kellő gyorsasággal d
-
-
bognar110
őstag
Csináltam vidit [link]
-
-
Sziasztok!
Nem akar beengedni a social club, errort ír, neten pedig beenged simán. Mi lehet a baj?
-
Kommy
veterán
válasz
kopaszqtya #24335 üzenetére
Elméletileg ezek a portok kellenek nyitva lenni.
UDP ports: 6672, 28900
TCP ports: 8001, 27900
Vagy még ezek
UDP 88
UDP 3074
TCP 3074TCP és UDP 443
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
kopaszqtya #24335 üzenetére
Hát az nehéz lesz!Én call of dutyzni akartam! De nekem se jött össze hogy rám jöjjenek mert én is router mögött vagyok!
-
kopaszqtya
tag
srácok nem tudja valaki,hogy mi a gta4 portja?router mögött vagyok és ki kéne engednem mert így nem tudnak rám connectálni.
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Lehet már írtátok, visszaolvastam valamennyit, de az egész fórum kicsit sok lenne
Kicserélgettem pár autót, beállítottam a tulajdonságaikat. Minden szuper , minden jó.... egy probléma van: egymás után több autó is egyforma az utcákon
picit körbenéztem a neten és a carsols.dat;vehicles.ide file-ok "felelősek" az utcákon közlekedő járgányokért.
Esetleg valakinek van rá megoldása, hogy random legyen a forgalom?
Köszi előre is.
-
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #24332 üzenetére
Oke
kuldtem,ha sikerrel járok akkor belinkelem majd ide - hátha fog kelleni meg valkinek.
-
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #24330 üzenetére
Igen mar irtam komentben,hogy honnand lehetne letolteni,de meg nem jott valasz
-
artiny
őstag
válasz
zsoltinnó #24328 üzenetére
Ezt te is megtudod csinálni......csak kivalasztot a zsaru player es ott van valhol meg az is hogy melyik karakter mozgasat csinálja...kivalaszotod a simplenative trainerel meg a sztiptiz tancost.
Ezt a Knight Rider találtam en is csak
Koszi erte.
De valhol meg kell hogy legyen az fajta ami a youtubos linkbe volt -
zsoltinnó
aktív tag
Ezt láttátok!?!Besz@rás!
[link]
-
toldy
őstag
Ma játszottam megint, tök jó volt beülni egy jó kocsiba berekni egy jó zenét ,belsőnézet és csak nyomni neki. Egyébként amit sajnálok hogy nincs az a 1/4mérföldes lámpa ahol bellni valaki mellé, motorbúgatás majd duda és ez automata kihívás lenne.
rup1u5: nemrégiben megtaláltam a dubstep topicot, azóta olyan számokat hallgatok, van pár nagyon ígényes szám amit többször is meg kell hallgatnom, ezek van bent IV-ben.
-
artiny
őstag
Hogyan kell szint adni a jatekban a kocsiknak?
itt van egy leiras a wikipedian,de angolul [link]Na annnyit ertek,hogy RGB 255 ig 3om szamot irunk aztan egy fisz utan adunk neki egy nevet majd ameik kocsit akarjuk ,hogy olyan szinu legyen a kocsi neve melle irjuk a szamot.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #24315 üzenetére
Annyira nem merültem el benne még hogy korrigálni tudnám!De nekem már rengeteg autóm volt így belerakva de talán 2-3db autóval volt olyan dolgom ami nagyobb sebességnél kanyarba felborult!Azokat kicseréltem egy másik autóra akkor!
De mondom ez nem jellemző! Általában jók szoktak lenni!
Sajnos kipurcant az alaplapom és vettem bele egy másikat,de akármilyen játékkal játszok a procim 5ms-én beakad 100%ra 2-3ms-ig mindig
Így most hesszelek!
-
bendzso
senior tag
A kocsik mellett lévő .txt vagy valamilyen szöveges fájlban szoktak lenni az adatok, amiket be kell másolni a játék handling.dat fájljába. Már nem tudom, hogy hogy van pontosan, de a szöveges fájlba biztos le van írva a dolog menete.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
zsoltinnó #24307 üzenetére
Ezzel sikerült.
Az autó valóban részletesen és gyönyörűen meg van csinálva de sajnos irányíthatatlan.
A legkisebb kanyarodásra rögtön felborul.
Azon kívül nagyon hiányzik a Suburban eredeti, öblös, V8-as gluttyogása.Csináltam hangfelvételt arról, hogy milyen hangja is van igazából egy ilyen V8-nak.
Ha érdekel titeket szívesen feltöltöm valahova és linkelem. -
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #24306 üzenetére
Nem bánnám ha az új GTA már valami ilyen grafikával jelenne meg!Ha a modernek fel tudják így javítani!Remélem a Rockstarnál is látják!?
-
-
torogyuri
aktív tag
nem jött még mindig ki semmi grafikus fix vagy patch?
-
bognar110
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest